mitarmitar Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 1.Ham 2.Ver 3.Bot 4.Lec 5.Alb 6.Vet 7.Sai 8.Ric 9.Nor 10.Hulk fl:Lec Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 1. Ham 2. Ver 3. Lec 4. Vet 5. Bot 6. Alb 7. Sai 8. Nor 9. Ric 10.Hul FL Lec Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 1. Ham2. Ver3. Bot4. Lec5. Vet6. Alb7. Ric8. Nor9. Sai10. HulFl. HamSent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
User not found Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 R: 1. Ham 2. Ver 3. Vet 4. Lec 5. Alb 6. Bot 7. Sai 8. Ric 9. Nor 10. Hul FL. Ham Link to comment Share on other sites More sharing options...
4_Webber Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 R: 1. HAM 2. VER 3. VET 4. LEC 5. ALB 6. BOT 7. GAS 8. SAI 9. KVY 10. NOR FL: BOT He who dares - wins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 23 hours ago, Jurgen said: 1. Ham 2. Ver 3. Lec 4. Vet 5. Bot 6. Alb 7. Sai 8. Nor 9. Ric 10. Hul Fl Ham Q0 + 6+1=7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) On 11/30/2019 at 10:32 AM, Janne240 said: 1. Ham 2. Bot 3. Lecler On 11/30/2019 at 11:54 PM, Janne240 said: Race 1. Hamilton 2. Verstapen 3. Lecler 4. Vettel 5. Riciardo 6. Botas 7. Albon 8. Noris 9. Sainz 10. Hulkenberg FL Hamilton 2+3+1+2=8 Lepo za kraj sezone. Edited December 2, 2019 by Janne240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 (edited) Pobednici vikenda za celu sezonu: Australija: Deda Mraz 2.0 (9 bodova) Bahrein: 5_Webber (5) Kina: alpiner (9) Azerbejdzan: nije bilo pobednika Spanija: Hertzog (10) Monako: Jurgen (8) Kanada: fancy (9) Francuska: Metalhead (13) Austrija: nije bilo pobednika Britanija: 4_Webber (7) Nemacka: nije bilo pobednika Madjarska: fancy (7) Belgija: Jurgen (7) Italija: nije bilo pobednika Singapur: nije bilo pobednika Rusija: Xpert (7) Japan: mitarmitar (4) Meksiko: alberto.ascari (6) SAD: nije bilo pobednika Brazil: nije bilo pobednika Abu Dabi: fancy (11) Fensi je pobedio 3 puta, najvise, a kao nagradu za ovo dostignuce nece dobiti nista! Zato sto sam ja kreten zaboravio da na pocetku sezone postavim pitanje sa koliko dodatnih bodova da nagradimo forumasa koji je osvojio najvise puta "titulu" pobednika vikenda. Ipak, bravo @fancy, ovo je lep poduhvat Edited December 3, 2019 by Borko 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 (edited) A sada, da proglasimo i pobednika sezone: POBEDNIK F1 PROGNOZE ZA SEZONU 2019 FORUMA VOX92 JE @Jurgen. Svaka cast Jurgene i bravo! Uzeo je vodjstvo jos nakon Britanije, devete trke sezone, i od tada ga nije ispustao. Edited December 3, 2019 by Borko 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 Samo da dodam jos nesto - nakon dve godine (nadam se dobrog) vodjenja prognoze, moram da kazem da se povlacim sa mesta "voditelja" prognoze. Ne mogu vise, zaista, molim vas da mi ne zamerite. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alberto.ascari Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Samo da dodam jos nesto - nakon dve godine (nadam se dobrog) vodjenja prognoze, moram da kazem da se povlacim sa mesta "voditelja" prognoze. Ne mogu vise, zaista, molim vas da mi ne zamerite. Hvala ti za adminisraciju a svima ostalima za lepo igranje. Čestitke Jürgenu.Ako se ne varam, prvi put sam u Top 10 [emoji123][emoji123][emoji2510][emoji41]Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 E jbg.. Napisao sam ovaj post i planirao da posle 10 minuta okacim drugi u kome bih rekao da se zezam i ne povlacim se, ali zaboravih dakle, ne povlacim se, samo cemo se dogovoriti nesto oko modifikacija za sledecu sezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 E jbg.. ...dakle, ne povlacim se, samo cemo se dogovoriti nesto oko ... ...nadoknade? [emoji12]Sent from my SM-N950F using... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 Bravo @Jurgen! Kao i svim ucesnicima koji su istrajali do kraja... Hvala @Borko na vodjenu fantazija! Sledece sezone mozemo da probamo da malo automatizujemo neke stvari, mozda i dopunimo malo pravila. Bice price o ovom, imamo 3 meseca... Utece mi @Romantik na kraju... pih. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 3, 2019 Share Posted December 3, 2019 (edited) 13 hours ago, Borko said: Pobednici vikenda za celu sezonu: Australija: Deda Mraz 2.0 (9 bodova) Bahrein: 5_Webber (5) Kina: alpiner (9) Azerbejdzan: nije bilo pobednika Spanija: Hertzog (10) Monako: Jurgen (8) Kanada: fancy (9) Francuska: Metalhead (13) Austrija: nije bilo pobednika Britanija: 4_Webber (7) Nemacka: nije bilo pobednika Madjarska: fancy (7) Belgija: Jurgen (7) Italija: nije bilo pobednika Singapur: nije bilo pobednika Rusija: Xpert (7) Japan: mitarmitar (4) Meksiko: alberto.ascari (6) SAD: nije bilo pobednika Brazil: nije bilo pobednika Abu Dabi: fancy (10) Fensi je pobedio 3 puta, najvise, a kao nagradu za ovo dostignuce nece dobiti nista! Zato sto sam ja kreten zaboravio da na pocetku sezone postavim pitanje sa koliko dodatnih bodova da nagradimo forumasa koji je osvojio najvise puta "titulu" pobednika vikenda. Ipak, bravo @fancy, ovo je lep poduhvat Nešto nije u redu na tabeli. Fancy ima 10 poena kao pobednik vikenda, ali još tri prognoze imaju po 9, zar nema po nekoj logici stvari pobednik vikenda uvek bar dva poena više od drugoplasiranog za tu trku? Edited December 3, 2019 by Jurgen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 3, 2019 Author Share Posted December 3, 2019 24 minutes ago, Jurgen said: Nešto nije u redu na tabeli. Fancy ima 10 poena kao pobednik vikenda, ali još tri prognoze imaju po 9, zar nema po nekoj logici stvari pobednik vikenda uvek bar dva poena više od drugoplasiranog za tu trku? U pravu si, fensi treba da ima 11, zaboravio sam da mu dodam taj 1 za pobednika vikenda Ispravljeno, hvala, fensi ovim dodatnim bodom zavrsava na 5. mestu a mitarmitar na 6, obojica imaju po 74 boda ali fensi ima bolje ostvarene najbolje rezultate tokom vikenda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted December 5, 2019 Author Share Posted December 5, 2019 On 12/3/2019 at 9:28 PM, MetalHead said: Bravo @Jurgen! Kao i svim ucesnicima koji su istrajali do kraja... Hvala @Borko na vodjenu fantazija! Sledece sezone mozemo da probamo da malo automatizujemo neke stvari, mozda i dopunimo malo pravila. Bice price o ovom, imamo 3 meseca... Utece mi @Romantik na kraju... pih. 🙂 Nema na cemu. Kako mislis da automatizujemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 Najprostije moguce, Google Forma, share-ovana na email adrese onih koji igraju, i onda ne moras da se mucis da citas sta je ko napisao i kada, sve ti je vec u Sheets tabeli 😉 I lakse posle za obracun. A mozda napravimo i malu aplikaciju 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 5, 2019 Share Posted December 5, 2019 On 12/3/2019 at 11:02 PM, Jurgen said: Nešto nije u redu na tabeli. Fancy ima 10 poena kao pobednik vikenda, ali još tri prognoze imaju po 9, zar nema po nekoj logici stvari pobednik vikenda uvek bar dva poena više od drugoplasiranog za tu trku? On 12/3/2019 at 11:27 PM, Borko said: U pravu si, fensi treba da ima 11, zaboravio sam da mu dodam taj 1 za pobednika vikenda Ispravljeno, hvala, fensi ovim dodatnim bodom zavrsava na 5. mestu a mitarmitar na 6, obojica imaju po 74 boda ali fensi ima bolje ostvarene najbolje rezultate tokom vikenda U jebote, ako ovako nastavi, biću prvi do božića 😛 Ovako nije nameštao ni Vellibor Džarovski 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 On 12/3/2019 at 11:27 PM, Borko said: U pravu si, fensi treba da ima 11, zaboravio sam da mu dodam taj 1 za pobednika vikenda Ispravljeno, hvala, fensi ovim dodatnim bodom zavrsava na 5. mestu a mitarmitar na 6, obojica imaju po 74 boda ali fensi ima bolje ostvarene najbolje rezultate tokom vikenda Daj bre ja vec castio sve za 5-to mesto .Salim se naravno odlicna stvar i igramo naravno i sledece sezone.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts