Christofer Moltisanti Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? 1 1
VukVule1988 Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 (edited) Da se i ja upisem, prvi stranac kojeg se secam u Zvezdi, Ajzea Moris. Mislim da nisu spomenuti Kuk, Burks i pobegulja Bili Tomas. Edited December 22, 2025 by VukVule1988
Kosjan Willavić Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo
srlepajce Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin 2
Petkovic Miroslav97 Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 4 hours ago, Dzistrou said: Vizneski, Ročesti, Norm Ričardson, Stiv Marković, Emre Bajav, Džerod Henderson, Moris Bejli. Da gori Arena. Cekaj , Stavio si Stiva kao Australijanca a nisi Duopa Rita i recimo Dzejlena Adamsa koji je dosao odande? Ne ide kume 😁😁
Petkovic Miroslav97 Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo A Adam Morison? Mislim da ga niko nije spomenuo a opasan trpač je bio. Inače dijabetičar, jednom i primio insulin u toku utakmice kad je izašao iz igre.
Sinnerman Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 48 minutes ago, srlepajce said: Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. 1
Petkovic Miroslav97 Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo Pomenut je Majk Tejlor. A Videnov(bio na tekmi) Antonio Burks( imace jedva preziveo, bio je ranjen, čuveni Pavel Gromiko, naturalizovani GRK Igor Milošević, pa Viznievski, onda i veliki promašaj Moris Almond…
Sinnerman Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 (edited) Niko nije ni spomenuo meni jedne od najjačih glava ikada u kkcz, debelo potcenjene, a od mnogih čak i omražene. Tejlor Ročesti. Kako bih ga voleo sada umesto Greema...jaooo, 50% za tri poena. Edited December 22, 2025 by Sinnerman 2 1
srlepajce Posted December 22, 2025 Posted December 22, 2025 (edited) 12 minutes ago, Sinnerman said: Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. Tomasevic i Jovo ne mogu u isti kos nikako. Bas nikad nisam cuo losu rec o njemu iz oba tabora, niti je ista lose rekao o nama. Tomasevic je uvek bio ljigavac. Vujanic je valjda bio njihov navijac. Koliko se secam Jovu je vodio Misko (jbt pre 20 i vise god ) Edited December 22, 2025 by srlepajce 1 1
Kosjan Willavić Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 Elmedin Kikanovic i Alen Omic 🙂 1 1
NMX Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 Dejan Tomašević i Marko Kešelj pa da ih kamenujemo sa tribina a oni ne mogu da pobegnu sa centra 4 4
rodriguez Posted December 23, 2025 Posted December 23, 2025 17 hours ago, Christofer Moltisanti said: Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? Kako nije? https://vox92.net/forum/topic/3422-prima-beginning-of-an-era-kkcz-202526/page/686/#comment-1631377
NMX Posted Sunday at 11:51 AM Posted Sunday at 11:51 AM Na danasnji dan pre dve godine ovaj gospodin je skolovao centarsku liniju Partizana 2 7 3 1
Igor_ Posted Sunday at 02:41 PM Posted Sunday at 02:41 PM Lokomotiva - Uniks na AS1, dok cekam nas mec, zanimljiv roster Lokomotive bas me zanima kako ce izledati sa Tomovicem. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 02:44 PM Posted Sunday at 02:44 PM 2 hours ago, NMX said: Na danasnji dan pre dve godine ovaj gospodin je skolovao centarsku liniju Partizana Miša da je bio mlaði bi i od ovog napravio centra. Na toj utakmici Teodosić mu je servirao zicere 😀 1
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 02:52 PM Posted Sunday at 02:52 PM 9 minutes ago, Igor_ said: Lokomotiva - Uniks na AS1, dok cekam nas mec, zanimljiv roster Lokomotive bas me zanima kako ce izledati sa Tomovicem. Patrik Miler doktor košarke. Inace, tu je u Kazanju nekada moćni Aleksej Šved 😁
Igor_ Posted Sunday at 03:01 PM Posted Sunday at 03:01 PM 8 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Patrik Miler doktor košarke. Inace, tu je u Kazanju nekada moćni Aleksej Šved 😁 Miler jaka glava. Al kad pogledas imena koja dominiraju, Pjer, Miler , Danilo Tasic... Vidis koliko je ovo ustvari smesna liga. 1
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 03:13 PM Posted Sunday at 03:13 PM 6 minutes ago, Igor_ said: Miler jaka glava. Al kad pogledas imena koja dominiraju, Pjer, Miler , Danilo Tasic... Vidis koliko je ovo ustvari smesna liga. Pa realno, da. Cska kao kvalitetan tim, ostala 3-4 su tu po kvalitetu EK ekipe pre svih: Zenit, Uniks, Lokomotiva i donekle Parma. Jebiga, nadam se da ćemo za godinu, dve videti ponovo ruske klubovr u evropi. Pogotovo CSKA ozbiljno nedostaje, prava svetska sila.
Recommended Posts