Christofer Moltisanti Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? 1 1
VukVule1988 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Da se i ja upisem, prvi stranac kojeg se secam u Zvezdi, Ajzea Moris. Mislim da nisu spomenuti Kuk, Burks i pobegulja Bili Tomas. Edited 18 hours ago by VukVule1988
Kosjan Willavić Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo
srlepajce Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin 2
Petkovic Miroslav97 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 hours ago, Dzistrou said: Vizneski, Ročesti, Norm Ričardson, Stiv Marković, Emre Bajav, Džerod Henderson, Moris Bejli. Da gori Arena. Cekaj , Stavio si Stiva kao Australijanca a nisi Duopa Rita i recimo Dzejlena Adamsa koji je dosao odande? Ne ide kume 😁😁
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo A Adam Morison? Mislim da ga niko nije spomenuo a opasan trpač je bio. Inače dijabetičar, jednom i primio insulin u toku utakmice kad je izašao iz igre.
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 48 minutes ago, srlepajce said: Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo Pomenut je Majk Tejlor. A Videnov(bio na tekmi) Antonio Burks( imace jedva preziveo, bio je ranjen, čuveni Pavel Gromiko, naturalizovani GRK Igor Milošević, pa Viznievski, onda i veliki promašaj Moris Almond…
Sinnerman Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Niko nije ni spomenuo meni jedne od najjačih glava ikada u kkcz, debelo potcenjene, a od mnogih čak i omražene. Tejlor Ročesti. Kako bih ga voleo sada umesto Greema...jaooo, 50% za tri poena. Edited 15 hours ago by Sinnerman 1 1
srlepajce Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 12 minutes ago, Sinnerman said: Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. Tomasevic i Jovo ne mogu u isti kos nikako. Bas nikad nisam cuo losu rec o njemu iz oba tabora, niti je ista lose rekao o nama. Tomasevic je uvek bio ljigavac. Vujanic je valjda bio njihov navijac. Koliko se secam Jovu je vodio Misko (jbt pre 20 i vise god ) Edited 15 hours ago by srlepajce 1 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dejan Tomašević i Marko Kešelj pa da ih kamenujemo sa tribina a oni ne mogu da pobegnu sa centra 2 1
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 hours ago, Christofer Moltisanti said: Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? Kako nije? https://vox92.net/forum/topic/3422-prima-beginning-of-an-era-kkcz-202526/page/686/#comment-1631377
Recommended Posts