Christofer Moltisanti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? 1 1
VukVule1988 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da se i ja upisem, prvi stranac kojeg se secam u Zvezdi, Ajzea Moris. Mislim da nisu spomenuti Kuk, Burks i pobegulja Bili Tomas. Edited 3 hours ago by VukVule1988
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 hours ago, Dzistrou said: Vizneski, Ročesti, Norm Ričardson, Stiv Marković, Emre Bajav, Džerod Henderson, Moris Bejli. Da gori Arena. Cekaj , Stavio si Stiva kao Australijanca a nisi Duopa Rita i recimo Dzejlena Adamsa koji je dosao odande? Ne ide kume 😁😁
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo A Adam Morison? Mislim da ga niko nije spomenuo a opasan trpač je bio. Inače dijabetičar, jednom i primio insulin u toku utakmice kad je izašao iz igre.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, srlepajce said: Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. 1
Petkovic Miroslav97 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo Pomenut je Majk Tejlor. A Videnov(bio na tekmi) Antonio Burks( imace jedva preziveo, bio je ranjen, čuveni Pavel Gromiko, naturalizovani GRK Igor Milošević, pa Viznievski, onda i veliki promašaj Moris Almond…
Sinnerman Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago (edited) Niko nije ni spomenuo meni jedne od najjačih glava ikada u kkcz, debelo potcenjene, a od mnogih čak i omražene. Tejlor Ročesti. Kako bih ga voleo sada umesto Greema...jaooo, 50% za tri poena. Edited 54 minutes ago by Sinnerman 1 1
srlepajce Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) 12 minutes ago, Sinnerman said: Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. Tomasevic i Jovo ne mogu u isti kos nikako. Bas nikad nisam cuo losu rec o njemu iz oba tabora, niti je ista lose rekao o nama. Tomasevic je uvek bio ljigavac. Vujanic je valjda bio njihov navijac. Koliko se secam Jovu je vodio Misko (jbt pre 20 i vise god ) Edited 48 minutes ago by srlepajce 1
Recommended Posts