Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Da se i ja upisem, prvi stranac kojeg se secam u Zvezdi, Ajzea Moris. Mislim da nisu spomenuti Kuk, Burks i pobegulja Bili Tomas. 

Edited by VukVule1988
Posted

Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd

Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh

Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin

• Like 1
Posted
4 hours ago, Dzistrou said:

Vizneski, Ročesti, Norm Ričardson, Stiv Marković, Emre Bajav, Džerod Henderson, Moris Bejli. Da gori Arena. 

Cekaj , Stavio si Stiva kao Australijanca a nisi Duopa Rita i recimo Dzejlena Adamsa koji je dosao odande? Ne  ide kume 😁😁

Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Majk Tejlor blesavi, nije  pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo

A Adam Morison? 
Mislim da ga niko nije spomenuo a opasan trpač je bio. 
Inače dijabetičar, jednom i primio insulin u toku utakmice kad je izašao iz igre. 

Posted
48 minutes ago, srlepajce said:

Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd

Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh

Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin

Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. 

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Majk Tejlor blesavi, nije  pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo

Pomenut je Majk Tejlor. 
A Videnov(bio na tekmi) Antonio Burks( imace jedva preziveo, bio je ranjen, čuveni Pavel Gromiko, naturalizovani GRK Igor Milošević, pa Viznievski, onda i veliki promašaj Moris Almond… 

Posted (edited)

Niko nije ni spomenuo meni jedne od najjačih glava ikada u kkcz, debelo potcenjene, a od mnogih čak i omražene. Tejlor Ročesti. Kako bih ga voleo sada umesto Greema...jaooo, 50% za tri poena. 

Edited by Sinnerman
  • Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Sinnerman said:

Jovu Stanojevića ne bih voleo da vidim ni nacrtanog. Đubre u rangu Tomaševića i Vujanića. 

Tomasevic i Jovo ne mogu u isti kos nikako.

Bas nikad nisam cuo losu rec o njemu iz oba tabora, niti je ista lose rekao o nama.

Tomasevic je uvek bio ljigavac.

Vujanic je valjda bio njihov navijac. 

Koliko se secam Jovu je vodio Misko (jbt pre 20 i vise god )

Edited by srlepajce
  • Thanks 1