Christofer Moltisanti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čitam jednom. Čitam drugi put, i odmah zatim treći. Čitam, gledam i ne verujem. Zašto se niko nije setio legendarnog Tundžija Avodžobija? 1
VukVule1988 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Da se i ja upisem, prvi stranac kojeg se secam u Zvezdi, Ajzea Moris. Mislim da nisu spomenuti Kuk, Burks i pobegulja Bili Tomas. Edited 2 hours ago by VukVule1988
Kosjan Willavić Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Majk Tejlor blesavi, nije pomenut. Neverovatno mi je da Jaku niko nije spomenuo
srlepajce Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Bilo bi lepo i videti domace Jestratijevica, Stanojevica itd Koliko mi je bilo krivo kada je davnih dana Jovo presao u kkp, uh Nisam ni povezao pre utakmice sa kkp da je mali Aleksa Stanojevic iz fmp njegov sin
Petkovic Miroslav97 Posted just now Posted just now 4 hours ago, Dzistrou said: Vizneski, Ročesti, Norm Ričardson, Stiv Marković, Emre Bajav, Džerod Henderson, Moris Bejli. Da gori Arena. Cekaj , Stavio si Stiva kao Australijanca a nisi Duopa Rita i recimo Dzejlena Adamsa koji je dosao odande? Ne ide kume 😁😁
Recommended Posts