Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Markoss said:

Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd.

Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. 

Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima.

• Like 11
Posted (edited)
7 hours ago, Markoss said:

Meni je odlicna ova marketinska ideja da se zovu bivsi igraci, pogotovo stranci, da dobiju aplauz koji zasluzuju i budu gosti na tekmi. Nadam se MWillu, Djenki, Nelsonu, Kinziju, treba zvati i Perperoglua, Mo Fajea, Nejta Voltersa, Diona Thompsona, Treja Tompkinsa, KC Riversa, itd itd.

Za klasu iznad FK kojem je maksimum da Pavle Mensur i Trojpec zovu na utakmicu za Javorom nekim idiotskim skecom. 

Za nas matorije, moze Skuni Pen i Kiza (Obina Ekezie)? 

Edited by Dobar je Dzontra...
  • Like 10
  • Love 2
Posted
33 minutes ago, djura.net said:

Uh, mnogo bih voleo da vidim Omara Thomasa, ostavio je mnogo dobar utisak na mene svojevremeno. A pre neki dan sam se setio i Ricarda Marsha (ako se tako, bese, zvao), kakav je zanimljiv igrac to bio u onim 'crnim' danima.

A sezonska 1000 din 😎

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
49 minutes ago, djura.net said:

Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁

• Like 4
  • Love 1
Posted

Nek dodje Demijan Fišbek da izgori i nebo i zemlja, taman da mu damo zaostale plate sto je prevedeno na danasnju vrednost oko 500 evra.

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Rikardo Marš, Dzamar Jang i čuveni Entoni Majls sa 60% masnoće u telu! 😁😁

To je bila košarka, a ne ovo sad sa nekakvim Dubaijem, Abu Dabijem I Finskom zemljom košarke!

• Like 1
Posted
1 hour ago, Smrtokapa said:

To je bila košarka, a ne ovo sad sa nekakvim Dubaijem, Abu Dabijem I Finskom zemljom košarke!

Ne ponovilo se. 😁

Marš je bio umetnik, Majls baš debeo,  Dzamar Jang muke sa trenerom koji viče na njega. Život mu je skratio Mihajlo Uvalin 😂

Posted
15 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ne ponovilo se. 😁

Dzamar Jang muke sa trenerom koji viče na njega. Život mu je skratio Mihajlo Uvalin 😂

The ball is here, you are here! Why? Why?!? WHY??!!???!!!

• Love 1
  • Ha-ha 4
Posted
11 hours ago, Markoss said:

Da li si zaboravio Majka Cirbesa? :59:

Posted
12 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

A brat Stjuart bio iznabadan od strane kapitena Vuka Radivojevića 😁😁

To je Kibu Stjuart.

• Like 1
Posted
4 hours ago, Dobar je Dzontra... said:

Za nas matorije, moze Skuni Pen i Kiza (Obina Ekezie)? 

Skuni bio u Ciboni, nece dati najverniji

• Ha-ha 1
Posted
34 minutes ago, Kooineeperk said:

Pozvati i Lypovyy-a, Schilb-a, Mekel-a, Sofoklis-a, Ryan Thompson-a, Derrick Brown-a, Lucas-a, Colom-a... :classic_ninja:

I Dzejmsa Gista, može i Lorensa Robertsa, kad je bal nek’ je maskenbal 😁😂

Posted (edited)
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

A brat Stjuart bio iznabadan od strane kapitena Vuka Radivojevića 😁😁

Nije to taj Stjuart. Vuk je nabo Kibu Stjuarta. 

Ovi o kojima ja pišem kada su igrali, Vuk je tada imao 14 godina. 

Edited by Sinnerman
  • Like 1
Posted
14 minutes ago, Sinnerman said:

Nije to taj Stjuart. Vuk je nabo Kibu Stjuarta. 

Ovi o kojima ja pišem kada su igrali, Vuk je tada imao 14 godina. 

Praštaj, na snažnog Kibua sam mislio. 
Ovog prvog ne  pamtim 😁😁