Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Ako je ovo faul Gogija na Kembetu, ja sam onda Papa Ivan Pavle III. Sto se tice Kante, ovo su oni najavljivani njegovi minuti koji su im trebali u ovu seriju. Doduse malo zakasnjeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Gmizavci od komentatora kada smart izflopuje 2 slobodna onda je to zato sto on ima fore i fazone a kada ne sviraju faul na butleru sledeci napad, ne treba da se nagradi izvlacenje faulova. Crowder se vratio u ciglarenje mod nista ne moze da pogodi osim polaganja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Još i dobar rezultat za Boston na poluvremenu kako su izgledali. Butler i Robinson predvode Miami, dobro su uštopovani Bam i Dragić a ni Herro nije imao nikakvog prostora da se razmaše. Priča utakmice je odbrana Heata, Boston se muči za svaki poen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Hayward Bostonu nije donio ništa, naprotiv. Takođe, strašno je što se u modernoj košarci zapostavlja post igra, jer često može da bude vrlo efikasna. Veliki centri starog kova bi ovakvog Adebaya zatrpavali bez većih teškoća zbog njegovih gabarita (relativno nizak i lagan). Čak i Enes koji je daleko od prave klase može dosta da donese u reketu. Ali, ovo je neko drugo vrijeme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Porađamo sve u napadu. Ne valja ovo, ne valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Za mene je Majami prvi favorit za prsten. - selekcija igraca/menadzment - pripreme utakmica i skautiranje protivnika - atmosfera u svlacionicu - timska igra i ritam u koji igraju Sve smrdi na svadbu. Djimi Posluga bi se moga ove jeseni zakitit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Rastrčali su se Kelti, ovo već liči na nešto. Brown jak u tranziciji, Majami stao, usporeni Butler i Robinson a niko da se priključi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Ozbiljan preokret, nadam se da će Kelti zadržati koncentraciju u nastavku i produžiti seriju. Još 10 poena Jaylena za sigurnu pobjedu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Los protok lopte kod Majamija, silovanje vanjskog suta dva igraca, ne moze na divljaka jbg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Spulstra predaji Gogu ekipu u ruke, odnio vrag salu. Je*emti ispucavanje, bazen ne mogu da pogode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Tako je Celticsi, desperation mode. Ajmo jos jedna cetvrtina i 3-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Ponovo vrhunska četvrtina za Tatuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Just now, Chaos Is Me said: Ponovo vrhunska četvrtina za Tatuma. Sad 17, u prošlom meču 20 poena u trećoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Nije Heat imao toliko problema u napadu, jednostavno u odbrani ništa nijesu odbranili - primili su 41 poen za četvrtinu. Tatum u elementu je već Top 10 igrač lige, od Haywarda i dalje ništa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Bostonski Evropljani nocas faktor X. Prevaga... Kanter odradio rolu u prvom, Tajs u drugom zakljuca reket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Pojačao je Boston i stvarno deluje teško da ovo sad ispuste, svi su se razigrali i rastrčali. Odličan Tajs u 2. poluvremenu, izriljao je momački. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Океј, чини се да се серија продужава. Браун батица је комплет лик. И на терену и ван њега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Da kažem i ja najpopularniju forumsku...gotovo je ovo. 😃😃 Laku noć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 To je to, kad je Brown dobar Boston dobija. Red je bio da se Theis pojavi, imao je mizeran doprinos u prethodne četiri utakmice. Čini se da mu Bam kao match-up uopšte ne leži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Sramno drugo poluvrijeme Majamija, ubjedljivo najgore u plej-of. Strajkacki odnos prema poslu. Ili su nesvjesno u glavama na pauzu vec poceli da slave ulazak u finale lige ili su potcijenili Boston ili najvjerovatnije i jedno i drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Brljaju sudije na sve strane, kakvi papci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Bezuspesan celendz xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Dragic odstranjen iz igre i zbog dva nepostojeca faula. Zbog ovog kontinuiranog bezobrazluka nad Gogom, Lukom, Nikolom i jos par igraca titula u Majamiju ili Denveru bi bila posebna vrijedna i dragocjena. Mada s druge strane je i razumljivo, tudja liga, tudji kontinent, tudja pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Nisam ovo očekivao, moram da priznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritam Abazović Dritan Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Potpuno zasluzena pobjeda Bostona. Ljudi su igrali 4/4, za razliku od Majami koji je odusta na poluvremenu. Opomena na vrijeme. Ocekujem daleko bolji Majami u narednoj utakmici, a s obzirom da je Boston progonjena zvijer koja nema vise prava na gresku i odlican sljedeci mec dje ce obe ekipe ic do svog limita. Mogli bismo svjedocit vjerovatno i najkvalitetnijoj utakmici u ovu seriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts