40Wins Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) 9 minutes ago, uini said: nije, već harden. ako harden odigra kako ume (best of) mogu bronika i obrvado samo da se čude. ovo je hardenova (i lukina) liga, samo da harden skine okove i uključi na "osećanja". .. btw, ne verujem da harden zna gde mu je prekidač za osećanja. zato ništa neće uraditi i zato je luka već sada bolji, iako ne bi trebalo, makar još tri godine Pa malo je i Janisova i Kavajina liga. :] Edited August 30, 2020 by AgroLaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Just now, AgroLaki said: Pa malo je i Janisova i Kavajina liga. :] Pa malo je i Janisova i Kavajina liga. :] janisova nije. janisova nije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Da li se samo meni cini da je Harden bolji fit sa Dejvisom, nego sto je to Bron. Bron jako retko koristi tu moc Dejvisa za alej up u ovom PO-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 33 minutes ago, Horium said: Ta teza tek treba da se dokaze, imho... sad je kasno. uini je vec odlucio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 https://airball.me/2020/08/30/najava-duela-celtics-raptors-any-colour-you-like/Dajte kakav feedback na ovo da me ne gledaju ljudi ko budalu danas što kačim nešto što veze sa izborima nema :) 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 (edited) Kanter je bio mogu reci skroz ok sraf u tekmama protiv Sixers-a. Sad ne znam da li je do toga sto je Embiid nesposoban da iskoristi svaki Kanter-ov minut ili je Enes odradio odlicne minute. Mislim da je malo od oba. Timelord je dobio prednost u prvoj utakmici i imao je nekih slabih poteza sto je verovatno odvuklo Stevens-a da se vise orijentise ka Turcinu. Verujem naravno da bi Toronto mnogo jace napadao Turcina, ali mislim da vredi probati sa njim. Njegov ofanzivni skok moze u utakmici na mali broj poena biti dosta bitan. Edited August 30, 2020 by greenenvy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 2 hours ago, gggggggg said: sad je kasno. uini je vec odlucio. pokušavam da ohrabrim hardena pred duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Vecina prognozira Toronto👌 Ja sam se zajebao, htio sam 4:2 za Toronto ali nek ide 4:3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Au Miki, a taman sam mislio da ces da se boris za vrh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ja sam tu Middle tier prognozera. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ne dajem neke sanse Bostonu, bolja i dublja ekipa je Toronto. Ibaka ce imati veliku ulogu u ovoj seriji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Fritrou nije zatvorio seriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 9 minutes ago, Miki28 said: Ne dajem neke sanse Bostonu, bolja i dublja ekipa je Toronto. Ibaka ce imati veliku ulogu u ovoj seriji Jeste, ali isto tako i Boston ima bolju petorku od Toronta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Kako lose otvaranje Toronta, uzasni napadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Mogao bi Lowry da prestane da se majmunise. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Oterasmo Lillya i Meloa iz bubblea. Peta utakmica u nesto laganijem, skorerskom ritmu. I dalje je skandalozno koliko Danny promasuje, Kuzma promasio 2 point blank zicera, KCP jedan isto sramotan, al eto KCP pogadja i trojke, LBJ je podigao znacajno nivo igre i on i Obrva su odlicni, pored njih mi se nekako najvise istice Dvajtara, a ne dobija puno minuta. Cudi me da Vogel bas ne pusta Diona da igra. Mogao bi protiv Hjudze da dobije minute. Pohvala Kuzmi za odbranu btw Sto se onih zelja tice, zelim da @uini u finalu navija za Milwaukee. Time sam sve rekao : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Nervozan start Reptorsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Shunsuke Nakamura said: Mogao bi Lowry da prestane da se majmunise. Uvede ekipu u kanal sa izborom suteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 1 minute ago, Miki28 said: Uvede ekipu u kanal sa izborom suteva. Ima nesto i do odbrane Bostona, bez Hejvorda sa Smartom u petorci je beton odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Petorka sa Smart-om je definitivno bolja defanzivno. GH tu ne doprinosi mnogo. Ono sto jeste nedostatak je cinjenica da Smart dosad moze da pogodi kos samo slucajno. Mislim da je tokom serije sa Sixers-ima u jednom trenutku imao 20% iz igre od pocetka bubble-a. Uzimajuci u obzir koliki bedak nam je klupa, definitivno jak izostanak, ali valjda nadomestimo nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Ovo nije faul Siakama. Bitna odluka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Sad i tehnicka. :D Boston sve ubacuje sto sutne ka kosu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Toronto faul svaki napad xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Dobar avatar, Grofe Prvi put u zivotu navijam za Boston u nekoj seriji (odigrao ih na prognozi) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 Boston prespreman za po. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts