Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Meni ovaj Hjuston deluje dosta gore nego onaj stari sa Kapelom iskreno...

Ne znam sta tacno donosi Govnington na sto? Malo odbrane na perimetru, ocajan sut, minus IQ i kreacija na nivou Hasana.

Sve se opet svodi na Hardena i gde ih on odvede...

Posted

Kod Raketa sve zavisi od šuta za tri, ostale stvari su manje-više konstanta. U ovoj sezoni imaju 38% u pobjedama, 30% u porazima - i to je njihova priča. Kada šutiraju 40% ili više skoro su nepobjedivi, jer igra postaje toliko efikasna da ih je čisto matematički, tj. statistički teško pobijediti. Naime, trojke čine preko 50% svih šuteva, midrange ne postoji, dvojke su reket i polaganja, znači takođe efikasna opcija. Njihov jedini problem je što šut za tri nije stabilan i vjerovatno nikada neće biti do nivoa koji bi garantovao uspjeh u dugim plej-of serijama. Možda me demantuju, ali ne vjerujem...

Posted
1 minute ago, Malkolm Brogdon said:

Koliko Hezonji fali samopouzdanja, ne sme covek da uzme otvoren sut.

Brogdon gazi pun gas, ne propusta ni minut. Mene izmori ovaj desetosatovni program, prve cetvrtine koristim za klopu i kuvanje kafe

• Like 1
Posted

A bogami i napromasivali - James i Davis vec po 5. Ajde za Djemsa i ocekujemo da tu uvek ima probleme, Al Antonije sine daj slobodnjake bre..

Pozitivno je sto se drzimo (nije morala ova corner3 buzzbeater trojka CJa) iako i Lillard i CJ preze opasne partije

James je aktivan i to je vazno, drzimo se u mecu