gggggggg Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 dobar ti je internet stvarno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Pregorela masina. :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Smor utakmica ali javi mi se želja da ako može Magic dobije ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Zasto Milvokijev Lederhozen stalno ima grimasu coveka koji sumnja da se usrao ali se plasi da proveri? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Nocas lutrija za draft ako sam dobro ispratio . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Just now, Zvezdinho said: Nocas lutrija za draft ako sam dobro ispratio . 20. avgusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Furnije je jeza od igraca. Fulc igra bolje nego sto sam ocekivao, iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 3 minutes ago, Horium said: Furnije je jeza od igraca. Fulc igra bolje nego sto sam ocekivao, iskreno. Imao je Fultz kada su mu povrede dozvoljavale da odigra 10-ak mečeva na lepom nivou za Magic ali realno nikada nije bio na nivou iz File. Šteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Prodisao Vooch kad nema Gasola na drugoj strani, napokon moze da odigra nesto u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 1 minute ago, BJÖRKman011 said: Imao je Fultz kada su mu povrede dozvoljavale da odigra 10-ak mečeva na lepom nivou za Magic ali realno nikada nije bio na nivou iz File. Šteta. Fulc nikada nije bio na visem nivou, nego sada u Orlandu. Ove sezone je jedan od retkih igraca koji je pobedio LAL u gostima sa sve TD-om 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Sori. Pivo i beli luk i zlatno doba i enkodovana slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 sampolion da desifruje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 ispravio sam, ne zezaj, a i bilo je za Barklija... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 5 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 3 minutes ago, Drakaris said: Fulc nikada nije bio na visem nivou, nego sada u Orlandu. Ove sezone je jedan od retkih igraca koji je pobedio LAL u gostima sa sve TD-om Pa napisao sam da je imao partija na nivou a sto se tice level-a možemo da razmotrimo,svakako da je sada u lično boljoj igračkoj poziciji nego u Philly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 23 minutes ago, gggggggg said: dobar ti je internet stvarno Ladno se dail up isdn internet i dalje koristi punom parom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 9 minutes ago, Drakaris said: Fulc nikada nije bio na visem nivou, nego sada u Orlandu. Ove sezone je jedan od retkih igraca koji je pobedio LAL u gostima sa sve TD-om Kad shvatis da Fulc ove sezone ima TS 51.7% a imao si ga u fantaziju 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 I eto Milvokija ocas posla na -3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Ladno ce Grk da izadje i poene i skokove i asistenicije, neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 4 minutes ago, BJÖRKman011 said: Pa napisao sam da je imao partija na nivou a sto se tice level-a možemo da razmotrimo,svakako da je sada u lično boljoj igračkoj poziciji nego u Philly pa dobro, nivo je na engleskom level. 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Kad shvatis da Fulc ove sezone ima TS 51.7% a imao si ga u fantaziju Neka ga, poslao Di Dzeja da mase peskirima Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 futlz šutira normalno midrange ali trice nešto skroz promeni motion Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Neka moja inicijalna misao je bila da "veća" ekipa igrača tera na veći domet u svakom smislu reči. Ne mislim ništa ružno ovim napisanim za Orlando ali svakako je lakše "plivati" sada a i sazrevanje čini svoje ... pa otud i malo "prividno" bolje brojke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Dobro se drzi Orlando. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 daj bre, lupio si za fulca, nema potrebe dalje da se zakopavaspriznas gresku ili se napravis lud i vozi dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Vuč vrhunska partija, čak je i u odbrani dobar danas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts