Jump to content

Recommended Posts

Posted
Puerto Rico’s government has lost more than $2.6 million after falling for an email phishing scam, the agency sent the money to a fraudulent account. The government agency transferred the money on Jan. 17 after receiving an email that alleged a change to a banking account tied to remittance payments, according to a police statement.

Kreteni, ili novi način finansiranja predizbornih kampanja?

• Like 1
Posted

Billions-Rock-T-collage.jpg?fit=1500,150

#Billions

Preporuka pre svega za ekonomiste i pravnike, njima ce se najvise ta serija svideti posto se te dve profesije sukobljavaju. Dva nacina zivota i dve razlicite filozofije, retko kvalitetna drama sa nemalim brojem twistova. Bas imam osecaj da serija prolazi malo ispod radara.  Pitanje je vremena kada cu je pogledati drugi put, a pre toga malo da guglam o hedz fondovima jer profesija to nalaze.😄

Jedan spoiler u vezi majce.

Spoiler

Metallica se pojavljuje u trecoj ili cetvrtoj epizodi.

P.S. Znam da sam trebao u serijama da napisem, ali pre svega zbog majce sam zeleo ovde da podelim prvo sliku i napisem nesto ukratko.

• Like 1
Posted (edited)
35 minutes ago, Crni Bombarder said:

Pfff...hvalis i preporucujes seriju ovde,a ne znas da je medju nama glavom & bradom @Bobby Axelrodlicno & personalno :classic_biggrin:
E,moj Zette..:thumbdown: :classic_biggrin:

Ako mi verujes, zbog njega sam krenuo da gledam seriju. Bio sam objasnjavao nedavno u nekom grupnom forumaskom cetu zasto taj nik i govorio kako odlazem seriju godinama i prelomio bas u tom trenutku da je pogledam, a bio sam je otkrio na parapsihopatologiji 2016. kad je krenula da se prikazuje.

Edited by Ta'veren
  • Like 1
Posted
17 hours ago, Ta'veren said:

Billions-Rock-T-collage.jpg?fit=1500,150

#Billions

Preporuka pre svega za ekonomiste i pravnike, njima ce se najvise ta serija svideti posto se te dve profesije sukobljavaju. Dva nacina zivota i dve razlicite filozofije, retko kvalitetna drama sa nemalim brojem twistova. Bas imam osecaj da serija prolazi malo ispod radara.  Pitanje je vremena kada cu je pogledati drugi put, a pre toga malo da guglam o hedz fondovima jer profesija to nalaze.😄

Jedan spoiler u vezi majce.

Reveal hidden contents

Metallica se pojavljuje u trecoj ili cetvrtoj epizodi.

P.S. Znam da sam trebao u serijama da napisem, ali pre svega zbog majce sam zeleo ovde da podelim prvo sliku i napisem nesto ukratko.

03.05. Kreće nova sezona 😁

• Like 1
Posted

ne kontam, oprosti mi pape

ovog spejs noksija znam kao duel sa kene berijem, to mi je najbolja pesma 2019e, inace knights of the jaguar za neobavestene, tj jaguar bog

• Like 3
Posted
1 minute ago, djole said:

Noksi, Lavan, Milković, Yan Dusk (tuc tuc), Nihil

ne mogu ja tako tebratore, meni trebaju liriksi, otkud znam ko je ko

ja sam cuo za marka nastica

ovo su sve neki drogoshi, vidim ja 😶

• Ha-ha 1
Posted

ne mogu ja tako tebratore, meni trebaju liriksi, otkud znam ko je ko
ja sam cuo za marka nastica
ovo su sve neki drogoshi, vidim ja [emoji55]
Ma bate napisao sam ti redom u pesmi kako idu
  • Tuzno 1
Posted
32 minutes ago, uini said:

ne kontam, oprosti mi pape

ovog spejs noksija znam kao duel sa kene berijem, to mi je najbolja pesma 2019e, inace knights of the jaguar za neobavestene, tj jaguar bog

Bilo 😴

😛

• Like 1
Posted

Uh, nisam ni primetio. A videh danas neke postove na twitteru sa scenama baš iz ovog filma, ali nisam shvatio da je zbog toga.