Jump to content

Recommended Posts

Posted
Spoiler

PS. E, sad se i meni ispravila kosa, i to bez pegle. Pa, tjube, copavi, ti mislis da se ovde dele stvari medj' decom. Na, Qfer - smeliii vas nataknem!!!

Posted

Naravno da teram neku svoju naraciju, primera radi best OST. Svakako da ova, polupenzionerska glava ne moze da popamti sve, pa zatrazi pomoc Gugla...

The 50 Best Movie Soundtracks of the Past 50 Years... Otvorim stranicu i... Eto ti, eMinema na 50. mestu. Mis'im:

Posted

Zasto, Zica nema cistu 10 od mene? Zato sto su svake sezone gurali neke nus produkte, a da zvuce kao original. E, pa ne moze!

:61:

Posted (edited)

Veze nema sa OST, ali pozelim da imam glasnije zvučnjake...

PS.  

'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste

Edited by uncletima
Posted

timO, timO, zaboravni polupenzioneru: Kad si vec potkacio, Zicu, pevaj jasno, nek svi cuju, da je druga sezona nesto "uVauuu" sto si ikada gledao.

PS. Opala... :61:

Spoiler

Posted

Kod zubara, odvracam paznju dok on driluje, pa slusam reklame sa radiJa: Ne propustite jedinstven spektakl,

majku mu, ima li ista "frisko", ili se deca raduju polu, a i penzionerima!

Posted

Godina, '90. Motam hamburgere, i teram muve sa istih, kad... sa mini JBL zvucnjaka krene, mislim da se razumemo, odmah sam se zaljubio: 

PS. O, Natasi koja je cekala cu, mooooozda, malo kasnije.

Posted

Nisam hteo ovde, ali, medju serijama je neka guzva - ako je...

Dakle, hoce li, Toranaga, da zalici na BrusLija, ili da ne gledam epizod 10?

PS. BrusLi, BrusLi