Fat Zadd Posted August 20, 2019 Share Posted August 20, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Bravo, Fendere, bravo. Ljudima se uglavnom jebe za istorijsko nasledje, a ni država nešto ne blista, tako da je jako lepo kad se neko potrudi kao ti sad. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Hahaha, pa ovo prosto deluje neverovatno. Navodno su mu samo rekli da hrana ne valja. Ima dole jos videa u komentarima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Hahaha, pa ovo prosto deluje neverovatno. Navodno su mu samo rekli da hrana ne valja. Ima dole jos videa u komentarima Njemu je oduzeta dozvola za rad pre dve godine zbog nedoličnog ponašanja prema gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 45 minutes ago, Green23 said: Njemu je oduzeta dozvola za rad pre dve godine zbog nedoličnog ponašanja prema gostima. Pa kako opet radi? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) 1 minute ago, MrTripleDouble said: Pa kako opet radi? 😄 Na crno, očigledno. Posle je ove ljude ugostio i ministar turizma Edited August 21, 2019 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 3 minutes ago, Green23 said: Posle je ove ljude ugostio i ministar turizma Realno. Albanija pokušava da se predstavi kao neka Turists Welcome zemlja, a ima zavraćenijeg naroda od našeg... I kad sam bio dole svi, ali svi, od slučajnog prolaznika, preko konobara do pandura koji me je uhvatio kako na crveno prolazim i graničara/carinika koji su me puštali u/iz Albanije su bili jebeno preljubazni da mi je bilo neprijatno JBTE!!!! Ja prodjem na crevno, na nekom bulevaru u sred Tirane, pandur koji ne govori Engleski nadje kolegu koji isti priča, da mi objasni kakav sam prekršaj napravio i da me uputi u pravom pravcu jer sam se izgubio... pa još zatvaraju Bulevar (Revolucije/Kralja Aleksandra) za saobraćaj da bi se ja veseli Srbo polukružno okrenuo i nastavio putešestvije ka Skadru. Ništa dozvola, ništa kazna ništa mito i korupcija, nego: Vozite pažljivo i dodjite nam opet prvom prilikom. Oću brate nema problema. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ljudi kazu da treba uzivati u zivotu. Da zivot ima sta da ponudi i da svakog trenutka moze da nas iznenadi necim lepim. Ali kako zeljno iscekivati sutrasnjicu kad mi zivot jebeno servira ovo i masakrira jedinu stvar koju volim? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Jednom sam ugazio u ovako nesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 10 minutes ago, Død said: Ljudi kazu da treba uzivati u zivotu. Da zivot ima sta da ponudi i da svakog trenutka moze da nas iznenadi necim lepim. Ali kako zeljno iscekivati sutrasnjicu kad mi zivot jebeno servira ovo i masakrira jedinu stvar koju volim? Ovo si grejao euro-krem u mikrotalasnoj da bi mogao posle da umačeš štapiće u isti 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Kesten pire se istopio u kesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, Død said: Kesten pire se istopio u kesi. A brate... ništa, aj sad ovajvmoj recepat, al nikako u mikrotalasnoj, nego u vrućoj vodi, malo manga pre toga i onda kažeš: Kesten pire, kojiće mi qrac kesten pire u životu.... (Ovo izvonog vica sa papagajem i narkomanom.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Sta god od jela i pica da uzmem u prodavnici po ovakvom vremenu, gledam da doletim do kuce i stavim u frizider (desilo se da mi se otopi samo kada sretnem nekog u gradu). Sto se tice kesten pirea, nemam nista protiv, ali leta gospodnjeg 2019, tesko da moze da vazi kao neka poslastica, toliko boljih dezerta ima, ( i od preradjenih stvari i od domacih). A kad sam vec kod toga, zbog tolikih raznih slatkisa po marketima, neki tradicionalni dezerti su mi ispali iz upotrebe i ono malo sto sam ih jeo. Logika ovde (bar kod mene) je da, ma kako slatkisi bili nezdravi, do savrsenstva dovedeni ukusi cine neke domace djakonije suvisnim, osim ono kad sam gost na selu ili tako neke prilike. Edited August 21, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 36 minutes ago, Marko said: Sto se tice kesten pirea, nemam nista protiv, ali leta gospodnjeg 2019, tesko da moze da vazi kao neka poslastica, toliko boljih dezerta ima Za mene nema nista bolje od toga. 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 13 minutes ago, Død said: Za mene nema nista bolje od toga. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Za mene nema nista bolje od toga. [emoji53] Saglasan. :) ... (Ovo izvonog vica sa papagajem i narkomanom.) Ajde sad ceo vic, super ti tizer [emoji16]Sent from my SM-N950F using... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 5 hours ago, Død said: Ljudi kazu da treba uzivati u zivotu. Da zivot ima sta da ponudi i da svakog trenutka moze da nas iznenadi necim lepim. Ali kako zeljno iscekivati sutrasnjicu kad mi zivot jebeno servira ovo i masakrira jedinu stvar koju volim? skrolovao sam lagano odozgo, vidim uzivanje u zivotu, kasika, na trenutak pomislim mladi darker Zumbul je napokon odlucio ode do kraja i brejkuje tru di adr sajd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts