Chaos Is Me Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Odlican, odlican pc Sjajan je. Garavi se baš otvorio, Eufrat nešto zakopčaniji. Dosta dobrih anegdota i replika, taj SKC radio je stvarno bio stecište neverovatnih likova, imao sam prilike jednom da zablejim tamo u svoje vreme. 1
uncletima Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Nasli, pitomog, timu, da jebu u tvisted majnd. Dva puta me vec - u roku od nekoliko dana - iz banke vracaju, jer imaju tehnickih problema, te nisu u stanju da mi isplate tu jebanu pomoc od 100 Evra. Svakako da ja ne zavisim od te gomile para, ali ima da da ih podignem, jer ne zelim da odu u djep tamo nekom Srbi iz Pizdinovaca, kome: milionisestoiosamstopedesedstomilionadevetsopedesethiljada evra nije bilo dovoljno do sad!
Dzabe smo krecili Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 3 hours ago, uncletima said: Nasli, pitomog, timu, da jebu u tvisted majnd. Dva puta me vec - u roku od nekoliko dana - iz banke vracaju, jer imaju tehnickih problema, te nisu u stanju da mi isplate tu jebanu pomoc od 100 Evra. Svakako da ja ne zavisim od te gomile para, ali ima da da ih podignem, jer ne zelim da odu u djep tamo nekom Srbi iz Pizdinovaca, kome: milionisestoiosamstopedesedstomilionadevetsopedesethiljada evra nije bilo dovoljno do sad! 100 jevrica nije za baciti... To je 50 tekila u rupi u koju izlazimo 😄 1 hour ago, Gb92 said: vrh smo! Jeste, posebno "tehnička podrška" na terenu kada počne da mi objašnjava zbog čega nemam ili je slab net ( loš i star ti je komp, potreban ti je tamoneki "pojačivač" signala. , proverite da li ste uključili ruter/komp ... itd ) 🤣 Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛
Zvezdinho Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) 4 minutes ago, John Dies at the End said: 100 jevrica nije za baciti... To je 50 tekila u rupi u koju izlazimo 😄 Jeste, posebno "tehnička podrška" na terenu kada počne da mi objašnjava zbog čega nemam ili je slab net ( loš i star ti je komp, potreban ti je tamoneki "pojačivač" signala. , proverite da li ste uključili ruter/komp ... itd ) 🤣 Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛 De si bre zems, nema te na politikU, lepo smo 2012 trebali kod Bate da se uclanimo ili godinu ranije i Bog da nas vidi i da uzivamo. 73 posto zems kod nas uzeo SNS. A si video sto sad imamo i jarbol na Bagdali KI Vesarin BG. Edited June 22, 2020 by Zvezdinho
uncletima Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 4 minutes ago, John Dies at the End said: Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛 Nista, onda da im ispecemo prase/janJe, lutke nase! PS. Jebala vas nesposobna mazgaA sve djuture! 1
Dzabe smo krecili Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 19 minutes ago, Zvezdinho said: De si bre zems, nema te na politikU, lepo smo 2012 trebali kod Bate da se uclanimo ili godinu ranije i Bog da nas vidi i da uzivamo. 73 posto zems kod nas uzeo SNS. A si video sto sad imamo i jarbol na Bagdali KI Vesarin BG. Kakva zastava... Nisam upoznat, nisam bio u zavičaju ccc 5 meseci ... Ne hvalis se Jbg, ja sam BRE drug član od osnivanja, pa zar misliš da šefovsko mesto u Kromberg-u možeš da dobiješ ako nisi drug član
Zvezdinho Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 (edited) 10 minutes ago, John Dies at the End said: Kakva zastava... Nisam upoznat, nisam bio u zavičaju ccc 5 meseci ... Ne hvalis se Jbg, ja sam BRE drug član od osnivanja, pa zar misliš da šefovsko mesto u Kromberg-u možeš da dobiješ ako nisi drug član Auuuuuuuu, sto rekao jedan tvoj drug clan iz partije. Kakav bre sef u Krombergu kad nisi u Srbiji, objasni malo, moze i na Skajp ako te nije sramota barem malo da ovde pricas. Ne znas za jarbol. Izvolite pogledati. Edited June 22, 2020 by Zvezdinho 1
uncletima Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 On 6/16/2020 at 3:44 AM, uncletima said: PS. Ja kad cujem violinu, ce umrem za, Miki - Vazi! Spoiler
djole Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 E i ja da bacim preporuku za podcast s Prtijem, baš baš dobar. 1
SteveFrancis#3 Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 46 minutes ago, djole said: E i ja da bacim preporuku za podcast s Prtijem, baš baš dobar. Bas izistinsko uzivanje. Neke stvari su ovde prvi put ispricali, bar da ja znam. Inace, sindikalni termin, Skabove i Ajsove, Sevenove fristajlove, kao i masu Gospodarevih stvari sam imao po kasetama koje mi je presnimio jedan stariji ortak mog ortaka iz odeljenja. Bas dosta skc materijala je bilo tu, a bogtepita gde je to na kraju zavrsilo. Sad mi je bas krivo sto sam bio dileja i dopustio da se to tako zagubi. Plus milion stvari skinutih sa edesi.co.yu... 1
Recommended Posts