SteveFrancis#3 Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Odlican, odlican pc 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 8 hours ago, SteveFrancis#3 said: Odlican, odlican pc Sjajan je. Garavi se baš otvorio, Eufrat nešto zakopčaniji. Dosta dobrih anegdota i replika, taj SKC radio je stvarno bio stecište neverovatnih likova, imao sam prilike jednom da zablejim tamo u svoje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Nasli, pitomog, timu, da jebu u tvisted majnd. Dva puta me vec - u roku od nekoliko dana - iz banke vracaju, jer imaju tehnickih problema, te nisu u stanju da mi isplate tu jebanu pomoc od 100 Evra. Svakako da ja ne zavisim od te gomile para, ali ima da da ih podignem, jer ne zelim da odu u djep tamo nekom Srbi iz Pizdinovaca, kome: milionisestoiosamstopedesedstomilionadevetsopedesethiljada evra nije bilo dovoljno do sad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 It's OK. I love you to! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 @ SBB Gori ste od Unicredit banke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 vrh smo! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Lucky me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 3 hours ago, uncletima said: Nasli, pitomog, timu, da jebu u tvisted majnd. Dva puta me vec - u roku od nekoliko dana - iz banke vracaju, jer imaju tehnickih problema, te nisu u stanju da mi isplate tu jebanu pomoc od 100 Evra. Svakako da ja ne zavisim od te gomile para, ali ima da da ih podignem, jer ne zelim da odu u djep tamo nekom Srbi iz Pizdinovaca, kome: milionisestoiosamstopedesedstomilionadevetsopedesethiljada evra nije bilo dovoljno do sad! 100 jevrica nije za baciti... To je 50 tekila u rupi u koju izlazimo 😄 1 hour ago, Gb92 said: vrh smo! Jeste, posebno "tehnička podrška" na terenu kada počne da mi objašnjava zbog čega nemam ili je slab net ( loš i star ti je komp, potreban ti je tamoneki "pojačivač" signala. , proverite da li ste uključili ruter/komp ... itd ) 🤣 Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 (edited) 4 minutes ago, John Dies at the End said: 100 jevrica nije za baciti... To je 50 tekila u rupi u koju izlazimo 😄 Jeste, posebno "tehnička podrška" na terenu kada počne da mi objašnjava zbog čega nemam ili je slab net ( loš i star ti je komp, potreban ti je tamoneki "pojačivač" signala. , proverite da li ste uključili ruter/komp ... itd ) 🤣 Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛 De si bre zems, nema te na politikU, lepo smo 2012 trebali kod Bate da se uclanimo ili godinu ranije i Bog da nas vidi i da uzivamo. 73 posto zems kod nas uzeo SNS. A si video sto sad imamo i jarbol na Bagdali KI Vesarin BG. Edited June 22, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 4 minutes ago, John Dies at the End said: Mada generalno, u mom selu su ubedljivo najbolji sa signalom 😛 Nista, onda da im ispecemo prase/janJe, lutke nase! PS. Jebala vas nesposobna mazgaA sve djuture! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 19 minutes ago, Zvezdinho said: De si bre zems, nema te na politikU, lepo smo 2012 trebali kod Bate da se uclanimo ili godinu ranije i Bog da nas vidi i da uzivamo. 73 posto zems kod nas uzeo SNS. A si video sto sad imamo i jarbol na Bagdali KI Vesarin BG. Kakva zastava... Nisam upoznat, nisam bio u zavičaju ccc 5 meseci ... Ne hvalis se Jbg, ja sam BRE drug član od osnivanja, pa zar misliš da šefovsko mesto u Kromberg-u možeš da dobiješ ako nisi drug član Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 (edited) 10 minutes ago, John Dies at the End said: Kakva zastava... Nisam upoznat, nisam bio u zavičaju ccc 5 meseci ... Ne hvalis se Jbg, ja sam BRE drug član od osnivanja, pa zar misliš da šefovsko mesto u Kromberg-u možeš da dobiješ ako nisi drug član Auuuuuuuu, sto rekao jedan tvoj drug clan iz partije. Kakav bre sef u Krombergu kad nisi u Srbiji, objasni malo, moze i na Skajp ako te nije sramota barem malo da ovde pricas. Ne znas za jarbol. Izvolite pogledati. Edited June 22, 2020 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 I dalje je SBB kucka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 ^^^ Fuck you 2! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 iNpasabaL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 On 6/16/2020 at 3:44 AM, uncletima said: PS. Ja kad cujem violinu, ce umrem za, Miki - Vazi! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 @ subliminal Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 E i ja da bacim preporuku za podcast s Prtijem, baš baš dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 22, 2020 Share Posted June 22, 2020 46 minutes ago, djole said: E i ja da bacim preporuku za podcast s Prtijem, baš baš dobar. Bas izistinsko uzivanje. Neke stvari su ovde prvi put ispricali, bar da ja znam. Inace, sindikalni termin, Skabove i Ajsove, Sevenove fristajlove, kao i masu Gospodarevih stvari sam imao po kasetama koje mi je presnimio jedan stariji ortak mog ortaka iz odeljenja. Bas dosta skc materijala je bilo tu, a bogtepita gde je to na kraju zavrsilo. Sad mi je bas krivo sto sam bio dileja i dopustio da se to tako zagubi. Plus milion stvari skinutih sa edesi.co.yu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts