Shunsuke Nakamura Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 (edited) Edited May 31, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 5
Kronostime Posted May 31, 2020 Author Posted May 31, 2020 3 minutes ago, Green23 said: Ne moze ni jedna pizdarija bez nas, pa to ti je.
Prijatelj Mitar Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Ju, vidi sto se Brijena prolepsala! 1
Zvezdinho Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 (edited) "Hakime jebo te Hjuston, što nisi igr'o za Lejkerse" Edited May 31, 2020 by Zvezdinho 2
Asterion Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 .... mais Si le ciel ne me tombe pas sur la têteSi la lune a comme un air de fêteSi la neige ne fond pas au printempsAlors j'aurais peut-être le temps
propolis Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 12 minutes ago, Ne sam Safete said: Jel to digli zaječarca sa 0.5 🕺🕺🕺 1
kalistenika u rutini Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 (edited) cestitke @Squabbit-u i gospodji. kod nas dosta dobra situacija dok @zoe Bg ne kaze drugacije. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited June 1, 2020 by kalistenika u rutini 2
Squabbit Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Nema korone ali ima nereda. Evo od 5 popodne do sada (20do8) krljaju, lome lupaju, kradu. Ja sve sa terase gledam. Komsija bio u nabavku 3x, vraio se sa 5 kesa.. Okacicu posle, DT Long Beach, panduri stoje na vratima od radnje, unutra lopine, lopine razvaljuju izlog i plywood, panudi na vratima 3m od njih stoje i gledaju. Batici ispada brrrrda pokradene garderobe, on zastaje, vraca se, kupi, panduri nista. Cirkus, ali bas cirkus. Stoje oko mirnih protestanata, a ove koji kradu puste na miru.. Videcemo sta ce kad se smrkne. Polic cas za 20 min 1
Kronostime Posted June 1, 2020 Author Posted June 1, 2020 1 hour ago, Squabbit said: Nema korone ali ima nereda. Evo od 5 popodne do sada (20do8) krljaju, lome lupaju, kradu. Ja sve sa terase gledam. Komsija bio u nabavku 3x, vraio se sa 5 kesa.. Okacicu posle, DT Long Beach, panduri stoje na vratima od radnje, unutra lopine, lopine razvaljuju izlog i plywood, panudi na vratima 3m od njih stoje i gledaju. Batici ispada brrrrda pokradene garderobe, on zastaje, vraca se, kupi, panduri nista. Cirkus, ali bas cirkus. Stoje oko mirnih protestanata, a ove koji kradu puste na miru.. Videcemo sta ce kad se smrkne. Polic cas za 20 min A ti stao na pendzer i 1
Squabbit Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 A ti stao na pendzer i Gazda to je ispod mog pendzera :)Sent from my SM-G965U using TapatalkA ne vidi se jer mi je iza zgrade ovo :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk 1
Tamburinjo Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 @Squabbit Javi ako treba neka vojna intervencija u cilju uspostavljanja demokratije u USA. Valjda ce se oglasi NATO, Savet bezbednosti, UN, Unicef, Unprofor, G7, narod izasao da smeni diktatora a represivni rezim koristi silu protiv naroda svog. :-D 4
Recommended Posts