Luchifer89 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Puerto Rico’s government has lost more than $2.6 million after falling for an email phishing scam, the agency sent the money to a fraudulent account. The government agency transferred the money on Jan. 17 after receiving an email that alleged a change to a banking account tied to remittance payments, according to a police statement. Kreteni, ili novi način finansiranja predizbornih kampanja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 #Billions Preporuka pre svega za ekonomiste i pravnike, njima ce se najvise ta serija svideti posto se te dve profesije sukobljavaju. Dva nacina zivota i dve razlicite filozofije, retko kvalitetna drama sa nemalim brojem twistova. Bas imam osecaj da serija prolazi malo ispod radara. Pitanje je vremena kada cu je pogledati drugi put, a pre toga malo da guglam o hedz fondovima jer profesija to nalaze.😄 Jedan spoiler u vezi majce. Spoiler Metallica se pojavljuje u trecoj ili cetvrtoj epizodi. P.S. Znam da sam trebao u serijama da napisem, ali pre svega zbog majce sam zeleo ovde da podelim prvo sliku i napisem nesto ukratko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Pfff...hvalis i preporucujes seriju ovde,a ne znas da je medju nama glavom & bradom @Bobby Axelrodlicno & personalno E,moj Zette.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 fale im Bisenija i Kokan kao Marriage story KokainSent from my SM-G965U using Tapatalk 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 (edited) kao klinca ime Kokan me je bacalo u rebus, u fazonu da li je to stvarno ime i ako jeste zasto Edited March 8, 2020 by Krava kaze mu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 (edited) 35 minutes ago, Crni Bombarder said: Pfff...hvalis i preporucujes seriju ovde,a ne znas da je medju nama glavom & bradom @Bobby Axelrodlicno & personalno E,moj Zette.. Ako mi verujes, zbog njega sam krenuo da gledam seriju. Bio sam objasnjavao nedavno u nekom grupnom forumaskom cetu zasto taj nik i govorio kako odlazem seriju godinama i prelomio bas u tom trenutku da je pogledam, a bio sam je otkrio na parapsihopatologiji 2016. kad je krenula da se prikazuje. Edited March 8, 2020 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 Ja sam je gledao,ali na preskoke nekako..pa je logicno da se nisam primio na nju. Nije do serije,jako je dobra,do mene je jednostavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 17 hours ago, Ta'veren said: #Billions Preporuka pre svega za ekonomiste i pravnike, njima ce se najvise ta serija svideti posto se te dve profesije sukobljavaju. Dva nacina zivota i dve razlicite filozofije, retko kvalitetna drama sa nemalim brojem twistova. Bas imam osecaj da serija prolazi malo ispod radara. Pitanje je vremena kada cu je pogledati drugi put, a pre toga malo da guglam o hedz fondovima jer profesija to nalaze.😄 Jedan spoiler u vezi majce. Reveal hidden contents Metallica se pojavljuje u trecoj ili cetvrtoj epizodi. P.S. Znam da sam trebao u serijama da napisem, ali pre svega zbog majce sam zeleo ovde da podelim prvo sliku i napisem nesto ukratko. 03.05. Kreće nova sezona 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) @SteveFrancis#3 & svi to whom it may concern 1 spejs noksi 2 cojkana kli Edited March 9, 2020 by uini 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 sad mi tu kači Noksija, a nije hteo Rakete da poređa kad sam tražioccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 ne kontam, oprosti mi pape ovog spejs noksija znam kao duel sa kene berijem, to mi je najbolja pesma 2019e, inace knights of the jaguar za neobavestene, tj jaguar bog 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Kačio sam kad ste ono ređali versove, reko neko će se zajebe i da poređa, ali ništa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 cju da poredjam, daj mi koordinate Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Noksi, Lavan, Milković, Yan Dusk (tuc tuc), Nihil Ja kaem: 1. Nihil 2. Yan Dusk 3. Noksi 4. Milković 5. Lavan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 minute ago, djole said: Noksi, Lavan, Milković, Yan Dusk (tuc tuc), Nihil ne mogu ja tako tebratore, meni trebaju liriksi, otkud znam ko je ko ja sam cuo za marka nastica ovo su sve neki drogoshi, vidim ja 😶 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 ne mogu ja tako tebratore, meni trebaju liriksi, otkud znam ko je ko ja sam cuo za marka nastica ovo su sve neki drogoshi, vidim ja [emoji55] Ma bate napisao sam ti redom u pesmi kako idu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 dobro ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 32 minutes ago, uini said: ne kontam, oprosti mi pape ovog spejs noksija znam kao duel sa kene berijem, to mi je najbolja pesma 2019e, inace knights of the jaguar za neobavestene, tj jaguar bog Bilo 😴 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Izvinjavam se što prekidam, ali reko' red je da spomenemo jednog velikana koji nas je zauvek napustio. RIP Max Von Sydow 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Uh, nisam ni primetio. A videh danas neke postove na twitteru sa scenama baš iz ovog filma, ali nisam shvatio da je zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts