Ne sam Safete Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Useful data always come in handy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) @Tamburinjo ukrao bez imalo srama edit: ja od tebe Edited March 7, 2020 by Ne sam Safete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Prvi put u životu se ne sviđam devojci koja se meni sviđa.Ne znamo se dobro,ali prvi put da nema fizičke privlačnosti između mene i te druge osobe. Da li je sve izgubljeno i šta da radim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 pogledaj fenderov post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Omasio si temu, lustracija ti je na samom dnu prve strane u ovom pdfu. Ne mozes da omasis. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) 14 minutes ago, Ne sam Safete said: @Tamburinjo ukrao bez imalo srama edit: ja od tebe pa i on je "ukrao" od nekoga 12 minutes ago, MilošVB said: Prvi put u životu se ne sviđam devojci koja se meni sviđa.Ne znamo se dobro,ali prvi put da nema fizičke privlačnosti između mene i te druge osobe. Da li je sve izgubljeno i šta da radim? sve je kako treba, karma & pravda funkcionišu. Edited March 7, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) Za ovu tehno tuc tuc industrija trejnspoting @uini @Sprivel @djole ekipu (mada i za ostale, pesma je odlicna ) edit: ste gledali mozda ceo film? kad vec spomenuh film... ovo je neka alternativno avangardna adaptacija price o Kasperu Hauseru, al da ne davim o tome, hocu da se dotaknem Vinsenta Gala koji ovde igra DJ kauboja. Ne znam koliko ga filmofili znaju, jedan jako autentican lik, potpuni ludak koga mozda znate po ulozi u Kustinom Arizona Drimu ili po tome sto izgleda kao davno izgubljeni blizanac Hoakima (Zoakima kako se vec pise) Finiksa iz Dzokera... i vece koje se sigurno nije zavrsilo bez hapsenja barem jednog od uslikanih i jedan intervju od doticnog https://www.dazeddigital.com/artsandculture/article/37329/1/vincent-gallo-1997-interview-buffalo-66 Edited March 7, 2020 by Tamburinjo 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 @Tamburinjo poslušacu kada dovatim sluške, hvala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 26 minutes ago, Ne sam Safete said: pogledaj fenderov post Ko je Fender? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 1 minute ago, MilošVB said: Ko je Fender? 😁 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 1 hour ago, Tamburinjo said: Za ovu tehno tuc tuc industrija trejnspoting @uini @Sprivel @djole ekipu (mada i za ostale, pesma je odlicna ) baš me baca na Donna Summer - I Feel Love odlična Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 fale im Bisenija i Kokan kao Marriage story 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) @Tamburinjo kako ovo meni izgleda: kao da ti ja pustim neku metalika tjunu u interpretaciji za dokumentarni film o kulturološkom značaju i besmislu metalika u životu čoveka danas & juče. mislim, sve je kul, možemo da hedbengujemo 5minuta ali nije to suština (iako može biti esencijalno za dokumentarac) aka, morao bih da pogledam dokumentarac ali je ova tjuna kao da sam je ja projektovao 1997me ( : inače. mislim da se producenti elektronske muzike a i neki eminentni didžejevi nipodaštavaju prosto zato što je poriv prosečnog konzumenta, prosečan. ja bih uvek mogao tim nivelisanjem da povežem najveće rnr tjune sa drogom, alkoholom, kurvama i očišćenim bazenom za seks ali verovatno nije u tome poenta svih tih pesama u trenutku nastajanja, iako pašu seksu, drogama, piću ili bazenu. Edited March 7, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 baš me baca na Donna Summer - I Feel Love odlična Vitaličenje at it's finest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 @uini 'bes mi sve ako sam te ista razumeo Film nije dokumentarac nego neki avangardni italijanski tres... bukvalno sam samo postovao pesmu koja je orginalan soundtrack, dodao par recenica o Vinsentu Galu, i spomenuo vas par koji slusate tu vrstu muzike reko mozda vam se svidi. Ne znam ko te iznervirao bukvalno nikakva krajnja namera sa moje strane, iskreno ne znam kakve veze ima RNR ili droge pice bazeni :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) 49 minutes ago, Luchifer89 said: 2 hours ago, djole said: Vitaličenje at it's finest nisam skontao : D edit: ok, skontao : D Edited March 7, 2020 by djole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 1 hour ago, Tamburinjo said: @uini 'bes mi sve ako sam te ista razumeo Film nije dokumentarac nego neki avangardni italijanski tres... bukvalno sam samo postovao pesmu koja je orginalan soundtrack, dodao par recenica o Vinsentu Galu, i spomenuo vas par koji slusate tu vrstu muzike reko mozda vam se svidi. Ne znam ko te iznervirao bukvalno nikakva krajnja namera sa moje strane, iskreno ne znam kakve veze ima RNR ili droge pice bazeni :-) niko me nije iznervirao, ponajmanje ti, zbog tebe volim da se pobijem ovde oko mjuze. tjuna koju si posadio je neki movie koncept, nije prava pjesma (: 1 hour ago, Luchifer89 said: 3 hours ago, djole said: Vitaličenje at it's finest toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 @svi ljudi koji su zivi ovde Zna li neko mesto neko u Begeu gde mogu da nabavim ketridze za Nintendo 64? Ili makar adapter za dzojstik za komp? Ili everdrive64 da nakrljam hackove Marija unutra. Moye i neki buvljak, radnja, onlajn nesto sto ne kosta 3 bubrega.😕 Navukao sam se, ima da dovucem konzolu od kuce i da picim pa da me jos vise ne bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 4 hours ago, Tamburinjo said: hocu da se dotaknem Vinsenta Gala koji ovde igra DJ kauboja. Ne znam koliko ga filmofili znaju, jedan jako autentican lik, potpuni ludak koga mozda znate po ulozi u Kustinom Arizona Drimu ili po tome sto izgleda kao davno izgubljeni blizanac Hoakima (Zoakima kako se vec pise) Finiksa iz Dzokera... Gledao sam Buffalo 66 nekoliko puta, i mogu da preporučim svima kao jako pitak i easy-going film, a opet tako unikatan i nezaboravan. Mislim da je on i režirao i glumio u tom filmu, uz neodoljivu Kristinu Riči. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 16 hours ago, Død said: @svi ljudi koji su zivi ovde Zna li neko mesto neko u Begeu gde mogu da nabavim ketridze za Nintendo 64? Ili makar adapter za dzojstik za komp? Ili everdrive64 da nakrljam hackove Marija unutra. Moye i neki buvljak, radnja, onlajn nesto sto ne kosta 3 bubrega.😕 Navukao sam se, ima da dovucem konzolu od kuce i da picim pa da me jos vise ne bude. Nije mi jasno na koju foru jedan lik prodaje za 2000 preko kupujem/prodajem. Na limundu jedan prodaje za 110 dinara+troskovi dostave sto ce te opet izaci manje od 500 dinara. To vidim funkcionise po principu ponuda, pa valjda lik bira kome ce prodati. Napravi tamo nalog, pa mi javi kako ide. Nije jos zavrseno i mozes da se prijavis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts