Perkos2 Posted October 8, 2023 Share Posted October 8, 2023 3 hours ago, Perkos2 said: 1 hour ago, erwin said: Na FB-u ministar policije Svečlja (Xhelal Sveçla) pored onoga što navodno predstavlja izvod iz evidencije prelaska granice okačio i slike dokumenata i vozila tog Jevtića. Vučić odmah reagovao zamenom teza: https://www.instagram.com/p/CyJS6WuM9Xp/ Kao da niko ne zna s'kim je naslednik pravio žurke i radio biznis po Kosovu, nije sigurno sa nekim profesorom ili akademikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 (edited) https://kossev.info/nekadasnji-novinar-tanjuga-na-sudjenju-taciju-ovk-me-1998-otela-i-zlostavljala/ Edited October 9, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 (edited) evo i video dokaza kad su oslobodili mog prijatelja iz detinjstva Nebojšu i sad već pokojnog Dobričića Edited October 9, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Srbija prodaje oružje na mnogo strana pa je glupo da to ne iskoriste vešti krijumčari. Zanimljivije je odakle američka i itslijandka oprema kod MR grupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 ^pecunia non olet 😄 (jel se tako pise?) ...u dvaes' marki da ce narednih dana pronaci oruzje proizvedeno u SRB u rukama Hamasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 Mnogo je mala kvota za tu opkladu. Srpskog oružja ima i na Kosovu i među Albancima, da li stižu sa crepom,plazmom ili bananama koga briga posao ne sme da stane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 https://www.danas.rs/vesti/politika/kurti-objavio-listu-objekata-kulturnog-nasledja-medju-njima-i-kafic-panda-u-kom-su-1998-ubijena-sestorica-mladica/ i posle neko sumnja za koga rasi dramoser žvalavi AV svašta mi dođe da napišem ali eto da budem blag pa da se nadam da postoji neka pravda na ovom svetu koja će kazniti ova dva monstruma z njihova nedela Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Quote Vučić: Radoičić je sve ulagao u svoju kuću, više para od njega imaju Đilas i Aleksić https://www.021.rs/story/Info/Srbija/355220/Vucic-Radoicic-je-sve-ulagao-u-svoju-kucu-vise-para-od-njega-imaju-Djilas-i-Aleksic.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 2 hours ago, erwin said: https://www.021.rs/story/Info/Srbija/355220/Vucic-Radoicic-je-sve-ulagao-u-svoju-kucu-vise-para-od-njega-imaju-Djilas-i-Aleksic.html jbg, mislim da nam je vreme za sankcije... ako ga nije uhapsio do sam znaci da ce braniti pajtase do kraja i odvesti sve nas u ponor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 On 10/9/2023 at 11:51 PM, RatzenStadt said: ^pecunia non olet 😄 (jel se tako pise?) ...u dvaes' marki da ce narednih dana pronaci oruzje proizvedeno u SRB u rukama Hamasa. Jeste, omiljena nam igra francuske sobarice. Nije Vucic cuo za tog Radoicica, a lepo rece Orlic da je Kurti (koji eskalira) pozurio da optuzi Srbe za dogadjaj u Banjskoj. A i Ivica je lepo primetio sneg na snimku. Sve drage nase francuske sobarice. Kao kad su ljudima na severu godinama palili automobile upravo clanovi Radoiciceve kriminalne bande, pa su tvrdili da pojma nemaju otkud to, verovatno ih ljudi same pale, Ili Kurti (koji eskalira). 30 minutes ago, 40Wins said: jbg, mislim da nam je vreme za sankcije... ako ga nije uhapsio do sam znaci da ce braniti pajtase do kraja i odvesti sve nas u ponor Naravno, pre ce vrhovni parizer sam sebe da uhapsi nego patriotu koji ima manje od Djilasa I Aleksica. Da zrtvuje celu Srbiju, to mu dodje tako normalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Taj kurta mnogo gadan zulumcar, izgleda da je i Radojicica naoruzao, barem na to ukazuju neutralni izvori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Da pratite situaciju na Kosovu videli bi mnogo toga i tamo gde nema MR, eto u zadnja dva dana uhapšeno je više odoba srpske nacionalnosti ma različitim lokacijama na Kosovu uz neka smešna obrazloženja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 Uhapsise Srbe i u Brazilu pre koji dan, isto uz smesne optuzbe tipa par tona kokaina. Mislim, gde bi se Srbi bavili takvim stvarima, cist zulum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 8 minutes ago, DJORDJE said: Uhapsise Srbe i u Brazilu pre koji dan, isto uz smesne optuzbe tipa par tona kokaina. Mislim, gde bi se Srbi bavili takvim stvarima, cist zulum. Očekivao sam neki bolji odgovor a ne stil dramosera Vučića koji kad ga pitaju o MR priča o Šolaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 5 minutes ago, Perkos2 said: Očekivao sam neki bolji odgovor a ne stil dramosera Vučića koji kad ga pitaju o MR priča o Šolaku. Pa ti kao i Vucic vrtis plocu o tome kako Kurta hapsi samo nevine Srbe. Uhapsi li mozda za sve ove godine i nekog koji je nesto zgresio, recimo vozi bez tablica ili pijan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 (edited) 15 minutes ago, DJORDJE said: Pa ti kao i Vucic vrtis plocu o tome kako Kurta hapsi samo nevine Srbe. Uhapsi li mozda za sve ove godine i nekog koji je nesto zgresio, recimo vozi bez tablica ili pijan? Eto ti nađ dokaži da je neki od uhapšenih u zadnjih godinu dana i osuđen, eto ja ću ti reći da od četvoro juče privedenih dvojicu su već danas pustili usled nedostatka dokaza, tužilaštvo ih nije ni 48h pritvorilo. Hapsi se bez naloga i bez konkretne optužbe već na osnovu nekih spiskova koje ko zna ko je sačinjavao na osnovu izjave lokalnih stanovnika. Hapšenje barem jednog nevinog dolazuje prirodu režima koliko god taj režim ponavljao da je najdemokratskiji. Edited October 11, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 1 hour ago, Perkos2 said: Eto ti nađ dokaži da je neki od uhapšenih u zadnjih godinu dana i osuđen, eto ja ću ti reći da od četvoro juče privedenih dvojicu su već danas pustili usled nedostatka dokaza, tužilaštvo ih nije ni 48h pritvorilo. Hapsi se bez naloga i bez konkretne optužbe već na osnovu nekih spiskova koje ko zna ko je sačinjavao na osnovu izjave lokalnih stanovnika. Hapšenje barem jednog nevinog dolazuje prirodu režima koliko god taj režim ponavljao da je najdemokratskiji. Nemam ja nikavu iluziju da su Kurti i njegova policija hor beckih decaka, ali ne verujem ni u pricu da samo hapsi nevine Srbe. Nije bas tajna da na Severu operusu kriminalne grupe koje pre svega terorisu lokalne Srbe, ti si sam o tome pisao, ukljucujuci i to da su naoruzani do zuba. Znaci po zakonu verovatnoce morao je Kurta da uhapsi i nekog kriminalca, jer sto se kaze i corava koka ubode neko zrno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 3 minutes ago, DJORDJE said: Nemam ja nikavu iluziju da su Kurti i njegova policija hor beckih decaka, ali ne verujem ni u pricu da samo hapsi nevine Srbe. Nije bas tajna da na Severu operusu kriminalne grupe koje pre svega terorisu lokalne Srbe, ti si sam o tome pisao, ukljucujuci i to da su naoruzani do zuba. Znaci po zakonu verovatnoce morao je Kurta da uhapsi i nekog kriminalca, jer sto se kaze i corava koka ubode neko zrno. Eto neka dokaze na sudu koji je pod njegovom kapom da je neko od tih uhapšenih krimos ili zločinac pa da đu verujemo ali stotine hapšenja i pretresa ke urađeno i radi se i dalje i to ne samo na severu Kosova i u 90% slučajeva ili ih oslobode posle dva dana ili nakon mesec dana. Od svih hapšenih na sveru u zatvoru je i dalje najviše 4-5 osoba ali bez podizanja optužnice. Tu ne računam tri zarobljenika iz ove grupe koja se puškarala sa polocijom kod Banjske. Drže onog malog što je promenio veru, trenera kiks boks kluba, jednog radnika auto servisa i to je sve od silnih akcija hapšeenja, pretresa, maltretiranja svakodnenog. Siguran sam da niko od nas ne bi voleo da mu suprugu i ćerke svakodnevno pretresa muška patrola policije naoružana do zuba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 6 hours ago, DJORDJE said: Znaci po zakonu verovatnoce morao je Kurta da uhapsi i nekog kriminalca, jer sto se kaze i corava koka ubode neko zrno. U najdemokratskijoj državi bih očekivao da se hapsi po krivičnom zakonu a ne po zakonu verovatnoće. Mada, mogu Kurti i Vučić da hapsi i po zakonu gravitacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 (edited) sam kurti izjavio je da " na jednom kvadratnom metru u Prištini ima više kriminala nego na kompletnom severu Kosova" ali zgodno dođe priča za mediji da kao juriš kriminalce a u stvari proteruješ Srbe. Da ne bude iznenađenja i Vjosa je krenula na obuku https://www.gazetatema.net/rajoni/vjosa-osmani-ben-zborin-ne-kroaci-i410328 Edited October 12, 2023 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 evo kako mali enver najavljuje svoje akcije https://www.kosovo-online.com/vesti/politika/kurti-sve-veci-rizik-od-novih-insceniranih-napada-iz-srbije-12-10-2023 i kad vas hapsimo, tučemo i ubijamo znajte Srbi sa Kosova da to nije kurtijeva policija već prerurušeni Srbi 😝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 8 hours ago, Div said: U najdemokratskijoj državi bih očekivao da se hapsi po krivičnom zakonu a ne po zakonu verovatnoće. Mada, mogu Kurti i Vučić da hapsi i po zakonu gravitacije. Ne znam da li je najdemokratskija drzava , ali je sigurno demokraticnija od kriticara, barem redovno na izborima menjaju predsednike i premijere, za razliku od profesionalnih zrtava. Evo danas u vestima na Severu uhapsili Albanca koji je vozio Mercedes ukraden u Svajcarskoj. Kao sto rekoh i da je corav Kurti mora da ubode neko zrno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 13 minutes ago, DJORDJE said: Ne znam da li je najdemokratskija drzava , ali je sigurno demokraticnija od kriticara, barem redovno na izborima menjaju predsednike i premijere, za razliku od profesionalnih zrtava. Evo danas u vestima na Severu uhapsili Albanca koji je vozio Mercedes ukraden u Svajcarskoj. Kao sto rekoh i da je corav Kurti mora da ubode neko zrno. siguran sam da bi isto tako podržavao da policija uhapsi 500 stanovnika grada u kojem živiš a od svih nji eto jedan vozio ukradeni auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 29 minutes ago, Perkos2 said: siguran sam da bi isto tako podržavao da policija uhapsi 500 stanovnika grada u kojem živiš a od svih nji eto jedan vozio ukradeni auto Nista ja ne podrzavam, ali ti po obicaju podmeces. U gradu u kojem ja zivim ne mozes da vozis automobil bez tablica ili sa tablicama koje izdaje Meksiko, hapse i ako imas minobacac u prtljazniku, a struju ti iskljuce ako ne placas duze od dva meseca. Besplatna struja nije valjda deo medzunarodnog prava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts