Jonnhy Clash Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Just now, Mensur Dogan said: Hvala jarane beogradski, ziv bio. Menso se trenutno bori sa zdravljem, a ni bez lopte ne moze. A nestrucnim ne zelim nikoga da nazivam. Koliko sam licno strucno odgojen, ne znam, nije na meni da sudim. Samo ce rec da sam ponosan na moje djecake koji su zavrsavali i u fudbalskim klubovima kao sto su Roma, Sampdorija, Mancester Siti, Volfzburg, Mehelen, Djenova, Istanbul Basaksehir, Visla Krakov, Dinamo Zagreb itd. Zdravo bio Menso, neka ta bitka bude dobijena! Sve najbolje vam želim! Veliki pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 20 hours ago, Mensur Dogan said: Hvala jarane beogradski, ziv bio. Menso se trenutno bori sa zdravljem, a ni bez lopte ne moze. A nestrucnim ne zelim nikoga da nazivam. Koliko sam licno strucno odgojen, ne znam, nije na meni da sudim. Samo ce rec da sam ponosan na moje djecake koji su zavrsavali i u fudbalskim klubovima kao sto su Roma, Sampdorija, Mancester Siti, Volfzburg, Mehelen, Djenova, Istanbul Basaksehir, Visla Krakov, Dinamo Zagreb itd. Zdravo bi Slagali se neki ili ne, uvek su dobrodosli ljudi iz struke na forumu, te bih voleo da nastavis sa pisanjem na forumu. Zvezda je Zvezda, zovi je ti kako hoces, ali nastavi da pises i tu. Teme vezane za raspali domaci fudbal su postale jednolicne i dosadne, a mislim da bi ti mogao da doprineses da ne bude uvek tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagga91 Posted June 5, 2020 Share Posted June 5, 2020 Pozdrav. Nekad sam bila na starom forumu. Davno. Posle dužeg vremena čitanja ovog novog odlučila sam da se prijavim. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Powerslave Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Dobro vece, braco Srbi! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 13 hours ago, Powerslave said: Dobro vece, braco Srbi! a sestre Srpkinje nema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 A Crnogorci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sistem navodnjavanja Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Dobar dan, Ja sam Sistem za navodnjavanje, po principu kao po kap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Interface Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 (edited) . Edited April 11, 2022 by Super_Interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 @Super_InterfaceCcc, Kako neiskusno otkrivanje postavke igre jos pre utakmice. Jedino ako nije namera da se zavaraju rivali. U svakom slucaju obrisi ovo, ko je procitao, procitao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super_Interface Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 2 minutes ago, Clash said: @Super_InterfaceCcc, Kako neiskusno otkrivanje postavke igre jos pre utakmice. Jedino ako nije namera da se zavaraju rivali. U svakom slucaju obrisi ovo, ko je procitao, procitao. ahaha ok izbrisao sam. Jeli misliš da sam morao da brišem zbog doxxanje, ili zbog "igre"? komentirao sam prije nekoliko godina (2014-2016 nešto tako) na e-novine, tamo su me banovali čak pa se uspio vratiti, jel ima nekog komentatora e-novina ovdje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Pročitano. 9 minutes ago, Clash said: @Super_InterfaceCcc, Kako neiskusno otkrivanje postavke igre jos pre utakmice. Jedino ako nije namera da se zavaraju rivali. U svakom slucaju obrisi ovo, ko je procitao, procitao. Trebalo je da reportuješ umesto što savetuještm da briše post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 6 minutes ago, Neme said: Pročitano. Trebalo je da reportuješ umesto što savetuještm da briše post. Eh trebalo je, svasta sam ja nesto trebao pa nisam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 2 minutes ago, Clash said: Eh trebalo je, svasta sam ja nesto trebao pa nisam. Ali jesi učestvovao u lošem iscrtavanju (lošeg) kruga koji se završio trajnim uklanjanjem forumaša. Plus, modercija treba da objašnjava šta je pisalo u postu, ako nekog bude zanimalo o čemu se radi. Nemoj to više da radiš, nije u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 5 minutes ago, Neme said: Ali jesi učestvovao u lošem iscrtavanju (lošeg) kruga koji se završio trajnim uklanjanjem forumaša. Plus, modercija treba da objašnjava šta je pisalo u postu, ako nekog bude zanimalo o čemu se radi. Nemoj to više da radiš, nije u redu. Ne znam sta sam uradio? Prvo nikad nikoga nisam reportovao niti ću. Drugo naravno da cu da se sprdam sa forumasem koji za prvi post samo sto jos nije i nalaze iz laboratorije doneo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 15 minutes ago, Neme said: Plus, modercija treba da objašnjava šta je pisalo u postu, ako nekog bude zanimalo o čemu se radi. Mene 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Ja nisam procitao, a bas me zanima sta je pisalo? 15 minutes ago, Neme said: Plus, modercija treba da objašnjava šta je pisalo u postu, ako nekog bude zanimalo o čemu se radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 2 minutes ago, Constantin said: Mene 😁 1 minute ago, Klipan said: Ja nisam procitao, a bas me zanima sta je pisalo? 43 minutes ago, Clash said: @Super_InterfaceCcc, Kako neiskusno otkrivanje postavke igre jos pre utakmice. Jedino ako nije namera da se zavaraju rivali. U svakom slucaju obrisi ovo, ko je procitao, procitao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 All due respect @Clash, ali ja zelim da verujem da moderatori na ovom forumu drze rec. A vidim da nisam jedini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Nije fer da sam uputio coveka u to kako bi trebalo da se predstavi a da ne procitam sta je smislio... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Jos malo i morace se ljekarski raditi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 40 minutes ago, Super_Interface said: komentirao sam prije nekoliko godina (2014-2016 nešto tako) na e-novine, tamo su me banovali čak pa se uspio vratiti, jel ima nekog komentatora e-novina ovdje? 3 minutes ago, Klipan said: Ja nisam procitao, a bas me zanima sta je pisalo? Sasvim jasno predstavljanje, citaj iznad ....interface trazi (ne)istomisljenike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 @Clash daj reci nam molim te samo da li je lik 'ladno isao taksativno po onim temama koje sam mu ispisao?! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Just now, Kooineeperk said: @Clash daj reci nam molim te samo da li je lik 'ladno isao taksativno po onim temama koje sam mu ispisao?! 😄 Jeste E pošto sam ja zajebao, nemojte smarati moderaciju nego pitajte mene za objašnjenJa. Dakle zašto je banovan? ZATO. Kome nije jasno nek mi se obrati na Severnoj tribini kod šipke ili na delije.net. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Ja sam procitao i slazem se sa svime napisanim osim za orijentaciju (ne seksualnu). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 Eh, screenshotujete svasta, a ovo vam (nam) promace!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts