Grunf Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 Pridružih se i ja. Mora neko i fenjer nositi. Btw, solidna je android aplikacija, barem na prvo korištenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 registrujem se ponovo, jer ne vazi stari acc, napravim tim, udjem u ligu. instaliram aplikaciju na telefonu, probam da se ulogujem, kazu pogresan email ili sifra....probam preko kompa ponovo da se ulogujem, ista stvar kliknem tamo, kao da sam zaboravio sifru, a bas toliki pajser nisam da zaboravim za pola sata...upisem email gde treba da mi posalju detalje za reset sifre...kazu - user not found jesam li neki IQ test propustio? je li trebalo da stigne neki e mail za verifikaciju, koji jos uvek nije (proverio spam i sve)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 @Dropkick Murphys meni je stigao odmah taj verifikacioni mail, verovatno je to. video sam da ti je ekipa u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 hvala, sacekacu do sutra, pa da vidim sta mi je raditi ako ne budem mogao da se logujem, moram novi acc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 7 hours ago, Dropkick Murphys said: hvala, sacekacu do sutra, pa da vidim sta mi je raditi ako ne budem mogao da se logujem, moram novi acc čudno je da ti nije stigao jer u mailu piše Please note this link will only last for 24 hours. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 obrisite ovo 2019/20 iz naslova Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 Sređeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 za sada luka v. ima dva tima, delije dorcol & delije dorcol1, pa ga molim da obriše jedan do 19h, jer ću ja obrisati eci-peci-pec metodom nakon toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 update i dalje pise da ne postoji user sa mojim emailom kada pokusam da resetujem sifru a kada pokusam ponovo da napravim acc, pise da je moj email vec zauzet loodilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: update i dalje pise da ne postoji user sa mojim emailom kada pokusam da resetujem sifru a kada pokusam ponovo da napravim acc, pise da je moj email vec zauzet loodilo otvori neki gmail samo za ovu priliku i reši problem btw, kada krene da ti objašnjava kako sve password treba da izgleda, sitno ispod ti ponudi neki pass i to prihvatiš. onda na tom mailu sačekaš verif.mail i ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 5 minutes ago, oubrevo. said: otvori neki gmail samo za ovu priliku i reši problem btw, kada krene da ti objašnjava kako sve password treba da izgleda, sitno ispod ti ponudi neki pass i to prihvatiš. onda na tom mailu sačekaš verif.mail i ciao ja sam napravio svoju sifru odmah za ovaj prvi profil, nisam nista prihvatao, samo isao po onim uputstvima sta mora da ima ocigledno je do te verifikacije, zagubili me na salteru Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 ja prihvatio taj ponuđeni pass, zato kažem ..jer traži neka velika mala slova ne znam kakav uvrnut karakter, gde to da popamtim ajde napravi novo, džaba se jebavaš sa tim starim, nije ti account za banku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 nije ni prvo mesto na fantaziju za bacanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Upao sam u ligu, ekipa Klipani. Svidjaju mi se ove novine koje su ubacili ove sezone. Srecno svima i neka najbolji pobedi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 @oubrevo. izbacuj ovog DropMurphy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: @oubrevo. izbacuj ovog DropMurphy hocu, samo da se dokopam kompa, za sat vremena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 19 minutes ago, Dropkick Murphys said: @oubrevo. izbacuj ovog DropMurphy izbacio sam te ali mi i dalje prikazuje kao da je tu tim ubaci i taj drugi, nadam se da nije identicnog naziva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 7 minutes ago, oubrevo. said: izbacio sam te ali mi i dalje prikazuje kao da je tu tim ubaci i taj drugi, nadam se da nije identicnog naziva onda me očigledno nisi dobro išutirao napolje : D drugi tim se zove samo Dropkick i trenutno je na poslednjem mestu : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 20 minutes ago, Dropkick Murphys said: onda me očigledno nisi dobro išutirao napolje : D drugi tim se zove samo Dropkick i trenutno je na poslednjem mestu : ) izlogovao sam se, sto je bilo posebno stresno i ulogovao se opet. rekoh, da vidim da li ce nesto da osvezi u stanju poslednja trenutno ekipa je siromah sam al... to ja bar vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 očigledno im je sajt vrlo funkcionalan i meni tako pokazuje, ali kad odem na ovaj search gore desno i ukucam "drop", izlaze dva tima. jedan na 15. a drugi na 20. mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: očigledno im je sajt vrlo funkcionalan i meni tako pokazuje, ali kad odem na ovaj search gore desno i ukucam "drop", izlaze dva tima. jedan na 15. a drugi na 20. mestu okej, sad mi se pojavila i druga strana. tu si, samo jos da ti izbacim prvi tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 ludilo. kada odem na opciju "izmeni", koja služi za izbacivanje ekipa, tamo nema tvoje stare ekipe (valjda i zato što sam je izbacio) ali pazi sad na poslednjoj strani je tvoja nova ekipa sama i tu samo trepne prozorčić i isključi se. tu ekipu ne bih mogao da ti izbacim i da hoću umorio sam se od ovoga, teško je biti bartomeu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Svakako sa tog naloga neću igrati, neka bude jasno koji mi je glavni. Vidi šta ćeš sa ovima što isto imaju dva naloga : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Vidi šta ćeš sa ovima što isto imaju dva naloga : ) koliko vidim samo ovaj dečkonja luka aka delije dorćol ima dve ekipa. a on mi je na dohvat đubrenceta na prvoj strani hahahah 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts