OnionKnight Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Au šta napravi SGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Embid je ipak samo dve nedelje out. Od mene veto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 26 minutes ago, Green23 said: Embid je ipak samo dve nedelje out. Od mene veto. Odakle sad i ti? 😒 Inače, ovo nije tačno. Ovo je samo period nakon koga će raditi novu procenu. Ako te zanima, možeš da pročitaš o operaciji koju je radio. Period oporavka obično traje od 4-8 sedmica, mada će oni to svakako probati da ubrzaju + 10-15 dana fizioterapije nakon toga. No kako god, stvarno više nemam volje da se cimam oko ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Solidno za igrača sa FA Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ja bih oborio ovaj trejd, posto smo vec izglasali bili i diskutovali ovde da nije ok. Nek pojaca ponudu sa nekim umesto Dragica pa da vidimo dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Nemam vremena da pisem bilo sta, vetovao sam trejd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 (edited) On 1/11/2020 at 5:50 PM, greenenvy said: Ja generalno nemam toliko problema sa trejdom po value-u, ali imam sa tim da je Del Piero neaktivan igrac. Zbog toga sam uradio veto. Sto kaze doticni gospodin Dod, ne zelim da neko neaktivan negativno utice na ligu i svima ostalima smanji sanse dok ja nedeljom ostajem budan do 3 nocu da pratim sve kategorije kako bih izbacio potencijalno poslednje igrace koje imam da mi ne bi zeznuli FG%, FT%, TO, PPM. 40 minutes ago, greenenvy said: Ja bih oborio ovaj trejd, posto smo vec izglasali bili i diskutovali ovde da nije ok. Nek pojaca ponudu sa nekim umesto Dragica pa da vidimo dalje. OK hajde sada recite gde stoji skrivena kamera, jer stvarno nije u redu da me ovako zezate na pravdi boga. Ovako, da zatvorimo ovu priču na najjednostavniji mogući način. Pošto se DelPjero javio i pojasnio situaciju, pa su otklonjene sumnje o neregularnosti trejda, sad preostaje samo pitanje vrednosti valjda. Iako ne znam kako to uopšte može biti pitanje, kad se zna da će Embid da odsustvuje minimum mesec dana, a eno Ejton se tek zagrejava, sinoć lagano 20+10, tako da ovde je Dragić samo bonus. Nego, pošto šanse nema da dajem bilo šta više od ovoga, jer bi bilo potpuno suludo, neka svako ko misli da može da ponudi bolje, to isto uradi odmah sada, jer ima još 24 sata do prolaska trejda. Ako želi i ako smatra da je dobio bolju ponudu, DelPjero se ovde javi i trejd poništavamo momentalno. Da li je to OK? Uostalom, imali ste čak 4-5 dana da uradite isto to, od prvog našeg dogovora i onog smešnog samoinicijativnog vetoa, ali nevažno. Ukoliko ne bude takvih ponuda, onda jednostavno prestanete obojicu da nas sabotirate i igramo dalje. Edited January 15, 2020 by Oštricom brijača Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Iskreno se nadam da će proći trejd, samo da završi ova kuknjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Da nije ovo brat Bora iz pobjede? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 8 minutes ago, djole said: Da nije ovo brat Bora iz pobjede? Nisam jedini koji je ovo pomislio 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 @Green23 Kakvo veče tvojih... Preko 200 poena, 60 skokova, 50 asistencija, 5 DD, 1 TD... Mislim da nikad nisam ni blizu ovoga bio. Svaka čast! ☺️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 16, 2020 Share Posted January 16, 2020 Dada, baš su odvalili, ubedljivo najbolje veče od početka. Hvala 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Nije baš Wiggins morao napraviti TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Lamb i Drejmond su najgori fantasy duo u istoriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 On 1/11/2020 at 7:08 PM, Oštricom brijača said: Nikakav problem. I sa ovim što imam ću uživati kad te budem ugazio u duelu, kao i drugara ti. 😘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Kakav bag u igrici, hteo sam da uzmem igrača sa FA i izabrao koga ću izbaciti i išao confirm, i u rosteru mi piše da imam igrača kojeg sam hteo da izbacim, a kada pretražujem ovog koga sam hteo da uzmem, piše da ga imam Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 2 minutes ago, Green23 said: Kakav bag u igrici, hteo sam da uzmem igrača sa FA i izabrao koga ću izbaciti i išao confirm, i u rosteru mi piše da imam igrača kojeg sam hteo da izbacim, a kada pretražujem ovog koga sam hteo da uzmem, piše da ga imam Mils i Paskal? Piše da sutra dobijaš Milsa, da se nisu zaključali rosteri za večeras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 12 minutes ago, OnionKnight said: Mils i Paskal? Piše da sutra dobijaš Milsa, da se nisu zaključali rosteri za večeras? Ne znam,možda,kada uđem u roster, piše mi da imam Paskala Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 5 minutes ago, Green23 said: Ne znam,možda,kada uđem u roster, piše mi da imam Paskala Danas imaš Paskala, sutra Milsa 😄 Pretpostavljam da si zakasnio sa izmjenom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 @Filip Sto unisti ovakav duel? Gde bas da zaborsvis na klupi veceras, mada bolje za mene al nije zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Trade deadline nam je 7.2. , hocemo li ostavljati tako? Nije da bas ima previse trejdova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Nek ostane deadline tad. Da ne bude jos kakvih Dragicevskih tradeova. Napokon sam zdrav, pa bi ovih nedelja trebalo opet da se pobedjuje. 'Ladno vidim da cemo mozda @OnionKnight i ja u poslednjem kolu odlucivati mozda za drugu poziciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 46 minutes ago, greenenvy said: Ladno vidim da cemo mozda @OnionKnight i ja u poslednjem kolu odlucivati mozda za drugu poziciju. Ako me Mare i Koki ne počiste sa nulom u međuvremenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 RIP Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 @Predragdjape Prestao si potpuno da igraš, držiš aktivne igrače na klupi, a povrijeđene van IR. Nije fer prema ostatku lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts