мајор јосип Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Baš pokidaše. Vratiše mi sa kamatom za prazne kolone prve dve nedelje. Vodim dosta, ali su skoro sve kategorije blizu. Šarić na kraju season high, Hanter 6stl, doneli su ti ipak nešto fa igrači, biće zanimljivo do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Ko kupi Mela? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Asistencije moram uzeti, sramota ako ih budem izgubio. Rasela će odmarati jedan meč sigurno, i to me može koštati dosta. Tristan baš podbacio sinoć, Fejvors sa 9of + 11def skokova ti doneo finu prednost u obe kategorije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Bilo bi solidno dostignuce izgubiti od mene u asistencijama. :D Pokidao je Fejvors, ali je Dejvis isto propustio jedan mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 54 minutes ago, OnionKnight said: Ko kupi Mela? Dray Green23 added Carmelo Anthony, Por PF from Free Agency to BE Cestitke @Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Hahaha da vidimo kako će izgledati 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 15, 2019 Share Posted November 15, 2019 Nema kategorije koja broji jab stepove. Da ima, Green bi bio dominantan. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Crowder DD Sjajno veče mojih, Dray, Gobert i Crowder mi preokrenuli DD. Rekao bih da sam obezbijedio pobjedu. Prelijepo je igrati ovu igru kad ne razmišljaš o FG i PPM, hvala Tatumu što me unakazio već prvi dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @marejosip Svaka čast. Užasna nedelja, bukvalno su svi podbacili, uz par izostanaka tokom nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Imao sam najgoru šutersku sedmicu u istoriji ove igre, nadam se da sam ispucao to sad. Bez obzira na to, ubjedljiva pobjeda. Sad protiv @marejosip, nemam tu šta tražiti. Valjda neću 12 kategorija izgubiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited) Dokazao sam da mi ekipa ima stofa. Dobio drugog na tabeli u nedelji kad su mi Janis, Paul i Booker igrali po 2 utakmice i njegovi igraci imali 200 minuta vise od mene. Na kraju sam pobedio tako sto sam Moranta ostavio na klupi. Millsap brat imao 5 ukradenih, a TO sam vodio za prilicno malo. Da sam ostavio Moranta bilo bi 6-6-1. Edited November 18, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 4 hours ago, Green23 said: @marejosip Svaka čast. Užasna nedelja, bukvalno su svi podbacili, uz par izostanaka tokom nedelje. Hvala, sto je najludje cak ne mogu reci ni da su moji igraci pokidali ne znam ni ja kako sem u ofanzivnim skokovima i mozda poenima. Imao sam i ja pored ova dva povredjenja i tri cetiri izostanka, ali su svi odigrali taman toliko koliko treba da budu bolji od tvojih koji nisu blistali. Ubacio sam Bjelicu poslenji dan doneo je prevagu u asistima i skokovima. Svakako je ovaj rezultat nesto sto se desi jednom u 1000 meceva, da se dosta toga poklopi i pobedim svuda gde se lomilo, nisi imao srece jbg. 2 hours ago, OnionKnight said: Imao sam najgoru šutersku sedmicu u istoriji ove igre, nadam se da sam ispucao to sad. Bez obzira na to, ubjedljiva pobjeda. Sad protiv @marejosip, nemam tu šta tražiti. Valjda neću 12 kategorija izgubiti. haha ja cu biti zadovoljan ako izvucem tesan poraz ili minimalnu pobedu, sve preko je premija. Da smo igrali ove nedelje bi me dobio uprkoz ovom rezultatu sto napravih, a ocekujem da ce mi opasti procenti, poeni i ppm u odnosu na proslu nedelju. Bice neizvesno u dosta kategorija, verujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Očekujem puno od dua iz Sunsa. Baynes i Kaminsky kombinovano 10 utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Da da, ne mogu prezaliti Sarica sto ne uze, 5 utakmica u nedelji treba iskoristiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Collins, Adams, Bridges, Fox. Spreman sam da trejdujem ako ima dobra ponuda. Cak i u slucaju bas dobre ponude mogu i za Jokica da razmislim pa javite se u DM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 2 hours ago, marejosip said: Da da, ne mogu prezaliti Sarica sto ne uze, 5 utakmica u nedelji treba iskoristiti. Osvetio si se Greenu pošteno za Šarića 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Baynes i Kaminsky se povrijedili baš u sedmici kad imaju 5 utakmica, nevjerovatno. Na to će i Dame propustiti bar jednu. Gubim već sve šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 On 11/13/2019 at 12:23 AM, Lmx said: Bolnica: Curry Bagley Middleton Anunoby ok LeVert Ingram Ko je sledeci na listi? Irving Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Kuzma na lageru Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 13 hours ago, OnionKnight said: Baynes i Kaminsky se povrijedili baš u sedmici kad imaju 5 utakmica, nevjerovatno. Na to će i Dame propustiti bar jednu. Gubim već sve šanse. Igrao je ipak Kaminsky, a meni su Fejvors i Nance isto propustili mečeve i ko zna koliko će još. Imao si 5-6 mečeva više na početku, bez tvojih i mojih izostanaka, tako da uprkos tome što su ti neki odsustvovali, ne mislim da si trenutno u nekoj lošijoj situaciji. Biće kidanje do kraja svuda, sem asista koji su rešeni već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 (edited) Jaren Jackson Jr na lageru. Edited November 20, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 (edited) 45 minutes ago, marejosip said: Igrao je ipak Kaminsky, a meni su Fejvors i Nance isto propustili mečeve i ko zna koliko će još. Imao si 5-6 mečeva više na početku, bez tvojih i mojih izostanaka, tako da uprkos tome što su ti neki odsustvovali, ne mislim da si trenutno u nekoj lošijoj situaciji. Biće kidanje do kraja svuda, sem asista koji su rešeni već. Dobro je na kraju ispalo, ne bih preživio izostanak oba lika iz Sunsa. Biće borba do samog kraja. Rekao bih da ćeš dobiti FG i PPM, ja asistencije, ostalo će sve biti kidanje. Draymond naravno DD bez poena Edited November 20, 2019 by OnionKnight 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 11 hours ago, OnionKnight said: Dobro je na kraju ispalo, ne bih preživio izostanak oba lika iz Sunsa. Biće borba do samog kraja. Rekao bih da ćeš dobiti FG i PPM, ja asistencije, ostalo će sve biti kidanje. Draymond naravno DD bez poena Ti se smejes menji se njake od njega 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 34 minutes ago, Squabbit said: Ti se smejes menji se njake od njega 🙂 Ide večeras TD, ništa ne brini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ode TD... hahahahha Povredjen. :)Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts