мајор јосип Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 4 hours ago, OnionKnight said: Zašto stoka ne daje Greenu out Fejvors mi isto cele nedelje nije igrao još se nije oporavio, ima dtd i dalje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 6 minutes ago, marejosip said: Fejvors mi isto cele nedelje nije igrao još se nije oporavio, ima dtd i dalje ... Znači da se ne nadam previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 igraci moraju biti zvanicno out na neko vreme ili nakon trece uzastopno propustene dobijaju out od espn-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Ima neko da Trejduje nesto? i sta bi hteo iz mog tima da uzme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Green dobio out, hvala ESPN-u. Značiće mi za narednu sedmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @Oštricom brijača Čestitke za pobedu. Užasno veče mojih sinoć, Tristan 3/9 bacanja, i izgubim tu kategoriju. Imam 26 defanzivnih skokova više i 2 ofanzivna manje 😒 Još je samo DD kategorija bila neizvesna, ostale su očekivano otišle na jednu, odnosno na drugu stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) @Lmx Cestitke na pobedi, vodio si cele nedelje. Ali in general, nerelano je koliko nisam imao srece. Ovo je na kraju 'ladno moglo da ode na moju vodenicu. Poene izgubio za 23. Zadnjeg dana mi Nunn ima celih 5 poena, Porzingis skromnih 18 sa skromnim brojem uzetih suteva, Sexton 10 peona, sa ocajnim sutem iz igre. Da sam uzeo to, ne znam koliko bi mi to uticalo na PPM. Ali s obzirom da me mrtvi Morris sahranio zadnja dva dana, kontam da bih mozda i to dobio. Za DD kategorije sreca sto nisam slomio nesto svega mi. Prozingis dva puta, a Paul jednom ostaje na 9 skokova/asistencija. Trojke neresno. Sut za 3 zadnjeg dana ocajni procenti. Ingles 3/9, Sextom mislim 0/4. Blokade jedna razlika u tvoju korist. I tu si me nadigrao sa Gogom i Noelom juce. 9 blokada od ta 2 igraca sto je nekih 40% ukupnih blokada koje si imao. Procenat bacanja, jbg Janis i Porzingis sa ocajnim izvodjenjem. Procenti suta u moju korist na kraju vrlo blizu, ali sam cele nedelje vodio. TD me sjebe IRVING. Sve mu najgore zelim. TO, AST, OREB se manje vise nisu dovodili u pitanje, tu si vodio cele nedelje. DREB otkinuh na kraju i za to hvala Ingles-u. Sa free agentima sam i ciljao da to nekako uzmem. Bas frustrirajuca nedelja. A opet u novu ulazim sa 2 DTD-a. Brown ce se nadam se vratiti za utorak, posto je u pitanju ilness bio, a JJJ moze da me sjebe ove nedelje solidno. Stavljam Jarena Jacksona Jr. na trade block, s tim sto zelim da ga trejdujem za nekog drugog visokog. Edited November 4, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 14 minutes ago, greenenvy said: @Lmx Cestitke na pobedi, vodio si cele nedelje. Ali in general, nerelano je koliko nisam imao srece. Ovo je na kraju 'ladno moglo da ode na moju vodenicu. Poene izgubio za 23. Zadnjeg dana mi Nunn ima celih 5 poena, Porzingis skromnih 18 sa skromnim brojem uzetih suteva, Sexton 10 peona, sa ocajnim sutem iz igre. Da sam uzeo to, ne znam koliko bi mi to uticalo na PPM. Ali s obzirom da me mrtvi Morris sahranio zadnja dva dana, kontam da bih mozda i to dobio. Za DD kategorije sreca sto nisam slomio nesto svega mi. Prozingis dva puta, a Paul jednom ostaje na 9 skokova/asistencija. Trojke neresno. Sut za 3 zadnjeg dana ocajni procenti. Ingles 3/9, Sextom mislim 0/4. Blokade jedna razlika u tvoju korist. I tu si me nadigrao sa Gogom i Noelom juce. 9 blokada od ta 2 igraca sto je nekih 40% ukupnih blokada koje si imao. Procenat bacanja, jbg Janis i Porzingis sa ocajnim izvodjenjem. Procenti suta u moju korist na kraju vrlo blizu, ali sam cele nedelje vodio. TD me sjebe IRVING. Sve mu najgore zelim. TO, AST, OREB se manje vise nisu dovodili u pitanje, tu si vodio cele nedelje. DREB otkinuh na kraju i za to hvala Ingles-u. Sa free agentima sam i ciljao da to nekako uzmem. Bas frustrirajuca nedelja. A opet u novu ulazim sa 2 DTD-a. Brown ce se nadam se vratiti za utorak, posto je u pitanju ilness bio, a JJJ moze da me sjebe ove nedelje solidno. Stavljam Jarena Jacksona Jr. na trade block, s tim sto zelim da ga trejdujem za nekog drugog visokog. Hvala. Kao sto rece cele nedelje sam vodio, pred jucerasnji dan bilo je 11- 1- 1. Imao si vise igraca na rosteru i na tvoju zalost samo smanjio razliku. Neke kategorije su bile izjednacene, neke si ti dobio neke ja. Dobio si fg% za .002 def. skokove za 2 tu si se provuko. I ja sam mogao neki dd vise ali malo je falilo. Curry, Looney, Bagley, Kanter svi out. Dobar rezultat racunajuci izostanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @Ta'veren svaka cast na pobedi, okrenuo si u poslednjih dva dana. Ali kakva dva poraza u prva dva kola za mene.. oba ubedljivije nego sto je zasluzeno. Na Trade bloku su Prince,Adams,Kaminski i Bridges. Ako neko ima ponudu neka salje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Najdosadnije kolo ikad vjerovatno. Protivnik nije pravio izmjene, na leru sam odradio ovo. Na kraju mi Dončić uzeo TD i Klarkson BLK, arealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 22 hours ago, OnionKnight said: Green dobio out, hvala ESPN-u. Značiće mi za narednu sedmicu. I feel your pain from 1 lvl above... Jos ja imam i Myles T koji je aut 3 nedelje minimum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 6 minutes ago, Squabbit said: I feel your pain from 1 lvl above... Jos ja imam i Myles T koji je aut 3 nedelje minimum... Biće svakako zabavna fantasy sezona za Draya. Očekujem puno nerviranja i psovanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Brown out i dalje zbog bolesti. I bice 'ladno sve vreme DTD. Ispravka, stavise mu O. Edited November 4, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Myles Turner (ankle) is being listed as doubtful for Tuesday's game against the Hornets. Nece igrati sigurno, ali cim ga nisu vec stavili da je out, znaci da nije ozbiljnije prirode povreda. Ocekujem pocetkom sledece nedelje da se vrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Evan Turner (Achilles) did not participate in Monday's practice. It looks like he won't play on Tuesday, but he's irrelevant, anyway. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Adams i Winslow? Ubise mi tim sa ovim propustenim tekmama. Kad se ocekuje da se vrate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 8 minutes ago, Igor028 said: Adams i Winslow? Ubise mi tim sa ovim propustenim tekmama. Kad se ocekuje da se vrate? Blizu su obojica, pretpostavljam da će propustiti još jednu samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 6 minutes ago, Igor028 said: Adams i Winslow? Ubise mi tim sa ovim propustenim tekmama. Kad se ocekuje da se vrate? Da se ja pitam najbolje bi bilo sledece nedelje 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Postoji šansa da se Griffin vrati u toku ove sedmice. Valjalo bi da malo rastereti Drummonda, da me ne uništi potpuno. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 I naravno, ne stignem uzeti Paschalla, uzme ga moj protivnik i sahrani me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Kod mene naravno se povredi DeAndre Jordan bas kada moj protivnik ima Allena. Hvala Bogu imace DD u svakoj tekmi. I naravno yet another not DD with 9 rebounds. Danuel House ovaj put. Fuck it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 I Collins mi Out.. ovo vise gubi svaku draz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ako je suspenzija da li mogu da ga stavim na IR ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 35 minutes ago, Igor028 said: Ako je suspenzija da li mogu da ga stavim na IR ? To i mene zanima, zbog Ejtona, ali mi još niko nije odgovorio ni ovde ni na B liga temi. Možda jedino ovi najbolji znaju. 😁 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 2 minutes ago, Oštricom brijača said: To i mene zanima, zbog Ejtona, ali mi još niko nije odgovorio ni ovde ni na B liga temi. Možda jedino ovi najbolji znaju. 😁 😜 Kako vidim ne moze na IR da se stave.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts