Jump to content

Recommended Posts

Posted
Meni deluje da Efes igra bas u laganom ritmu,drugi je to sto mi ne mozemo da se sastavimo ...

Ma kakvi, imali su par baš vrhunskih odbrana. Mi vrtimo pick nekoliko puta i ne uspevamo da napravimo prednost. I mi doduše pomažemo igrom u grču, svi su se usrali sem Kuza.

Posted
24 minutes ago, K.Dot said:

Jedina pozitivna stvar ovde je da se uopšte ne nerviram, gledam ovo kao neki film.

I to psiholoski horor

• Like 1
Posted (edited)

Sreca pa je sir Charles doneo neke poene i energiju sa klupe, inace je pretilo da bude bas neprijatno. 

Ne moze basket bez plejeva da se pika, jbg, ovo sto obojica nasih igraju ne lici ni na sta. S tim sto za prvog jos uvek imam strpljenja, za drugog to vec ne mogu reci. 

Edited by holden c.
  • Like 1
Posted

Što je najgore mi nemamo jednog raspoloženog igrača. Delujemo kao da smo se usrali. Ceo tim igra bez samopouzdanja. Ja ne sumnjam da ćemo se dići u jednom delu sezone, ali potrebno je pre svega dovesti jednog normalnog pleja i ozbiljnog trenera.

Posted

Sve u svemu,ako Covic  skonta da vise nece da igra za KKCZ,Djenka bude igrao 15 minuta na pleju i 10 na beku,Lorenzo 25 na pleju,ovih 30 minuta na beku da raspodijele Beron,Lazic i eventualno Dobric koji minut,na trici Dobric i Davidovac,Stratos na 4- ci striktno dok se ne vrati Faje,i malo Simanic i Gist,na petici sto vise Kuzma i Gista,malo i Odze,mozda cemo i poceti pobijedjivati

Posted

Da li je moguće da Filip Čović i dalje  igra pored svih ovih budalaština.

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Obraza bez!!!

• Like 1
Posted

Hebote ovog brauna kao da je covic senior pravio. Covek je uspeo da ugura oba sina u kk

Bukvalno isti stil, isti stepen beskorisnosti i kurcobolje.

A i lice po malo

Posted
4 minutes ago, kalistenika u rutini said:

Bez imperativa kao što je Gavrilo I kazao pred meč, i posle neko veli da nije sposoban da utiče na ekipu.

Hvala ti mango što postojiš!

Bukvalno mi ide na kurac posle 3 utakmice. Metiljav, bez reakcije, facijalne ekspresije, harizme, uticaja na igru, igrace.

Posted
3 minutes ago, Mairosu said:

oba plejmejkera nam imaju obručofobiju. svaki na svoj način. 

neverovatno. samo jedan igra za 300-400k. 

vepar index -2 sa sve ovom zicercinom gde ko da nema snage da polozi jbt. kanalcina.

a ste tek reci za lorenca, index 1, 3 onako lagana to, promaseno kucanje, namerna, i on zicercinu, davi 15 sec...

nas ukupan index je 18! 

rez je fenomenalan. ovo je teska provalija, kao rastimovana banda, bez pnr, bez cistih suteva, bez lakih poena. da nije kuzmica i djenke koji je vaskrsao... 

trener nam treba, to je vise nego ocigledno. 

Posted
Just now, Laki21 said:

Kola jure nizbrdo a nigde kočničara.

Kao i cela država. Kad može vučić voolina što ne bi ćoki sina... Kad se igraju države što ne bi i košarke... I to za naše pare... Ionako se samo nas 30tak tu nešto kao bunimo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...