Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koliko li je loš Jovanović kada brat Odžo igra ovoliko.

Počinje da me brine igra u napadu. Jeste početak sezone, ali naši napadački setovi slabo prolaze što znači da se lako čitamo.

Tip igrača kao što je Lorenzo u teoriji mi se dopada. Dakle defanzivac koji ume da probije, asistira i organizuje stabilno napad. Dakle ono što bi on na papiru treba da bude mi se dopada. E sada na terenu izgleda kao neka pasivna baba.

Sve u svemu rano je za pljuvanje stoga bih zamolio za strpljenje i ne tako jaku pljuvačinu.

Čovića ne treba spomjiati uopšte. Treba se ponašati kao da ne postoji. 

Posted
47 minutes ago, Martin Mystere said:

Kad se setim da pojedincima nije valjalo Volters i koliko su ga pljuvali sa da su valjda zadovoljni bekap (ili možda ipak prvim) plejom.

Ovo je karma sa Veprom, nista drugo

• Like 1
Posted

Možemo da dobijemo samo ako uđemo u neko šutersko ludilo. A prilično dobro nam brane šut, jer nema kreacije, igrači sami moraju da izgrade poziciju. Nemamo pleja, Lorenco je toplo-hladno igrač, a nažalost ni trenera...

Posted
Kako je Tomic osetio da sa smradom moze otici utakmica na 30-40 razlike, pa ga vise i ne uvodi.

Sad ces da vidiš krajem 3/4 koliko ga ne uvodi
Posted

Kuzmanovic i Plavsic komentarisu lose igre Odza i D. Brauna, a tatinog sina nista. Jbt, kakav smo narod uvlakacki

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Ridji said:

Sad ces da vidiš krajem 3/4 koliko ga ne uvodi

Ma, sada moze slobodno da  ga ubaci da igra do kraja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...