Amigo Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 On 7/4/2021 at 7:46 AM, Doc Holiday said: Kad se malo razmisli , nije ni cudo sto postoji nostalgija ka Titovoj Jugoslaviji... Zato sto je ta njegova drzava, ma koliko bila diktatorska, komunisticka i kako god da je vise nazovemo, bila daleko uredjenija od ove trenutno, koja vise podseca na neku kartelsku vukojebinu u Meksiku ili Kolumbiji nego na neku drzavu. Interesantno zasto takva zal za "Titovim vremenom " ne postoji u tolikoj meri u npr Sloveniji... Ne postoji toliko, ali ipak postoji. U svim drugim republikama je slicno, korupcija, lopovluk, iseljavanje, depopulacija, kriminal, primitivizam, antivakcinastvo, you name it. Pitanje je zasto? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Oliver Antic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Odvratan je Antić uvek bio, ne čudi me ovo za njega. Takođe, ovo baca i novo svetlo na njegovu nedavnu smrt, pitanje je da li je to bio nesrećni slučaj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted February 23, 2022 Share Posted February 23, 2022 Ne pratim bas to, ali prvo je pisalo negde da je izasao iz kola i sam skocio u neki ambis ili sta je vec, a posle su poceli da pisu o "nesrecnom slucaju". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 2Kronos Nije sve tako crno jer kada su vernici na putu izuzeti su od postovanja posta i drugo nisu krenuli na hadziluk vec u CG i trece otkud znamo sta je u casama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Newcastle Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Kakva džiberijada, fuj, fuj to!! https://nova.rs/zabava/showbiz/puna-arena-aca-lukas-napravio-spektakl-video/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 21 hours ago, Mama_mia said: 2Kronos Nije sve tako crno jer kada su vernici na putu izuzeti su od postovanja posta i drugo nisu krenuli na hadziluk vec u CG i trece otkud znamo sta je u casama... Ovo je bilo pre nekih pet godina, i to u Tivtu: https://tivat.travel/saopstenje-nto/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Ova u narandžastom uvek dočekuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Sad kao da se ne vrati u srb zbog ovakvih simpaticnih malenkosti, umesto da dodje i isutira sav taj ves i stolicu i cipele, mora da postoji neki nacin da se mozgovi civilizuju mozda lepim recima - molim Vas ne radite ovo molim, hvala, izvolite dobar dan, ako vam nije tesko uklonite svoje gadosti ...itd ili sutiranjem? 2 hours ago, Haklberi said: Ova u narandžastom uvek dočekuje? Uvek... zasto pitas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 (edited) Nema od toga nista, mislim na lepe reci, evo ovo je iz teksta iz 1981 o mladima iz Svedske, Holandije itd koji vozom idu po Evropi, pa i kroz Jugoslaviju: Quote EXTRA: Da pričamo o lepim stvarima? Max: U Švedskoj? Dobro: Švedska je jako lepa i čista zemlja. U tome je velika razlika između Švedske i Jugoslavije... i vaša je zemlja lepa, ali je vi ne čuvate. Karola: Da, stvarno. Dok smo bili u vozu, videla sam da ljudi bacaju sve i svašta i po podu, i kroz prozor, svuda. Nije mi jasno kako ne možete tome da stanete na put? Kad šetaš kroz šumu, na sve strane možeš da vidiš razne otpatke koji zagađuju ionako jako ugroženu životnu sredinu. Svuda u svetu se ljudi bore da se što manje zagađuje priroda, a vas kao da za to nije briga. I to su tad verovatno videli da bacaju opuške i papirice od cokolade, a da sad dođu, na nekim mestima bi morali da nose one vojnicke asovcice, da probiju put kroz đubre. Poenta je, ne cuju oni tu lepe reci, nego samo pendrek razumeju. Edited April 15, 2022 by Milenko Puzigaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 1 hour ago, Mama_mia said: Uvek... zasto pitas? Lepa žena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 22 hours ago, Milenko Puzigaca said: Poenta je, ne cuju oni tu lepe reci, nego samo pendrek razumeju. Dobar dan svima na gadostima Pendrek je samo sredstvo za uterivanje pozeljnih manira...Zato i kazem dd i zahvaljujem se na ljubaznom odgovoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 uvek je bio ljigavko i govnara..u Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 34 minutes ago, Harmonika said: uvek je bio ljigavko i govnara.. Nešto mi je poznat ovaj sa slike u klipu koji sam postavio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 17, 2022 Share Posted April 17, 2022 Pa, naravno..zato izmedju ostalog, i kazem da je uvek bio govnara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Biljana je sve gora i gora..oduvek je bila govance, ali sada.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 (edited) SrBska predstavnica na Evroviziji KONJstrakta , rusokolonašica koja zaslužuje ne da ne prođe u finale, već da završi na dnu polufinala: Edited April 25, 2022 by FrediB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Šta je ona kriva to je rts valjda radio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 2 minutes ago, Haklberi said: Šta je ona kriva to je rts valjda radio? Jadna ona, sve joj podmetnuto... 😄 Inače, da joj je zaista to smetalo, taj kukasti krst 21. veka, već bi prigovorila PTC-u, našla bi i način i razlog. Ovako je saučesnica u anticivilizacijskom činu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Ja nisam ni primetio to Z dok nisam video da kukaju po portalima. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 1 minute ago, Haklberi said: Ja nisam ni primetio to Z dok nisam video da kukaju po portalima. Izveštavanje nije kuknjava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 Ja sam stvarno živeo u uverenju da su samo rusofili ostrašćeni. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 18 minutes ago, Haklberi said: Ja sam stvarno živeo u uverenju da su samo rusofili ostrašćeni. Nema više neutralnosti, ni za proruse ni za antiruse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts