Perkos2 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 odavno je bogoljub govorio da svako ima svoju cenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 9 hours ago, Kronostime said: Oh mamma mia! 2 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Basara otisao na neko bolje mesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belgrade Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Nista neocekivano, samo potvrda onoga sta smo pricali i na sta smo ukazivali godinama. Ista prica kao i sa Cedom, Srbljanovic i slicnima... na kraju krajeva, nisu ni ovo troje pobrojanih toliki problem koliki su oni koji im slepo veruju i koji ce i u ovom potezu naci neko opravdanje... u opoziciji i gradjanima, naravno. Dodatak: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Oh mamma mia!Prejako [emoji1]Sent from my phone using their app 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Bljuc kida 🧡 https://www.blic.rs/vesti/drustvo/predsednik-srbije-i-njegov-brat-stigli-u-porodicni-dom-cekaju-vesti-o-svom-ocu-koji/8e1094p Quote Nakon saznanja da se Anđelko Vučić, otac predsednika Srbije, bori za život Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej došli su u porodični dom u Jajincima. Kako saznajemo, oni su se najpre zagrlili, a zatim ostali da čekaju vesti o zdravstvenom stanju svog oca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Zar nije Blic u nemackom vlasnistvu...nemacki kapital stoji iza kompanije? Sta se desilo sa njima..tj.kako su presli put od koliko-toliko citljive novine do ovog danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Pisaju uz svaku vlast da ne bi ostali bez drzavnih sponzora. Tabloidno smece obicno, 80% sadrzaja su im veljko, anastasija, zadruga....A glume neke moraliste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Blic radi po principu "za šaku dolara". Sad mi da skupimo par hiljada evra objavili bi nam naslovnu stranu kakvu želimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Uvek je Blic bio đubre, mada možda su nekada bili malo "pristojnije" đubre u odnosu na npr. Kurir... Sada nema nikakve razlike. Sajt (tj. sadržaj na) B92 se takođe srozao, mada sam ga nekada mnogo više pratio. Ako se dobro sećam, nekada je sajt/logo bio žuto-crn, pa posle tamno-crven/bordo... i tada je sadržaj bio odličan. Nije bilo bullshit-a, vesti tj. sadržaj sajta je bio dosta objektivan i kvalitetan. Čini mi se da otkako je postao ljubičast, tako je i kvalitet postepeno počeo da opada... možda još nisu dogurali do Kurir-levela, mada više i ne posećujem taj sajt toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Blic iz moje najranije mladosti i tinejdz perioda je bio neka lajt varijanta informacionog medija, znaci, nesto izmedju, nije bio Danas, Nin, ali nije bio ni Kurir, alo, trece oko..sad su ta kategorija, naravno, kao i Novosti, koje su ipak bile pristojan i ugledan medij.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 On 1/1/2021 at 7:10 PM, Harmonika said: kao i Novosti, koje su ipak bile pristojan i ugledan medij.. Kada to, baš me zanima? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 sta im je falilo dvehiljaditih Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Ufff. Treš bile, treš ostale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 On 1/1/2021 at 12:19 PM, ras kass said: Pisaju uz svaku vlast da ne bi ostali bez drzavnih sponzora. Tabloidno smece obicno, 80% sadrzaja su im veljko, anastasija, zadruga....A glume neke moraliste. Da. Sada na portalu desno daju i linkove do portala "Objektiv". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Sta znam..mislim da sam na starom forumu to vec napisao,ali nije zgoreg ponoviti. Za mene je "Politika" primer lista koji je vecito rezimski,ali "Vecernje novosti" idu i dalje od toga..one su mi..pa najjednostavnije receno - nacoshke. Vecito promovisu te nacionalisticke "vrednosti",a kolicina anti-zapadnjackih tekstova i stavova,od kojih mnogi naprosto vriste sa naslovne strane,je frapantna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 Ipak mi je ovo jedan od naslova godine: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=21&nav_category=1262&nav_id=1709306 Buuum! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted January 6, 2021 Share Posted January 6, 2021 23 hours ago, freethrow said: Kada to, baš me zanima? 1953 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 Jel ovo "tatin" ili "mamin" sin ??? https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/326669/veljko-raznatovic-predsednik-sanu-vladimir-kostic.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 A kad sve to isto izgovori AV muk kao nekad na Hajberiju🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 3 hours ago, Perkos2 said: A kad sve to isto izgovori AV muk kao nekad na Hajberiju🤫 Kome....Veljku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 10, 2021 Share Posted January 10, 2021 1 hour ago, Constantin said: Kome....Veljku ? Veljku, zeljku, marku, janku. Nisam čuo da ovako reaguju kad AV priča da Kosovo nije naše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Ovo bi se pre moglo nazvati "Žalost Dana" https://rs.n1info.com/vesti/istrazivanje-vise-od-40-odsto-gradjana-srbije-veruje-u-teorije-zavere-o-koroni/ Jadna je zemlja u kojoj skoro polovina populacije grama mozga nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 2 hours ago, Neme said: ... zemlja u kojoj skoro polovina populacije grama mozga nema. Optimistička procena. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts