Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajoooooooj koja serija minusa na vecerasnjoj utakmici 😄 

Ulubay, Tejic, Pecarski, Asceric, Trifunovic... sve ih imam u nekoj kombinaciji. Imam tim koji mi ima 4 od ovih 5 igraca! 😄

U forumskom timu imam 2... 😞 

Posted (edited)

Al zato Stefan Djordjevic 26. 🙂

O tome ti pricam, i o tome ti pricah prethodno kolo. 🙂

edit: na 2 igraca koja su igrala iz fmp osvojih skoro polovinu bodova od svih 10 iz proslog kola. Ostaje jos ovih preostalih 8.

Edited by mmajstor
Posted

U ovom forumskom timu, koji mi je pre ovog kola i bio najbolji, imam i Trifunovica i Ulubaja (njega imam u svim timovima :ajme: ) kao i Pecarskog, u totalu minus 7. Ovaj poslednji i nije veliki problem jer verujem da ga imaju svi koji jure pobedu u generalnom, ali zato preostala dvojica su mi ubii motivaciju vec u drugom kolu 😞

Ne pamtim kolo gde je istovremeno toliko trazenih igarca otislo u minus.

Posted

Trifunović i Pecarski su unapred uračunat rizik.

Kupljeni za 5 kredita mogu ti doneti mali minus, ali i +20. Opet zahvaljujući njima možeš priuštiti skuplje igrače 

Mnogo bolji izbor nego neki mediokritet od 20 kredita čiji je indeks uvek izmedju  -2 i 2.

• Like 1
Posted

Sta mislite koliko je pametno igrati na Ficu? On deluje kao taj pomenuti mediokritet, ali opet drugi je plej u timu koji ce skoro uvek imati bonus od 10 posto, i koji moze zabiti nesto poena i asistencija vecini abaligasa. Igra u odbrani se ne ocenjuje. 

Posted

"Najbolji košarkaš Partizana u dosadašnjem delu sezone Rašon Tomas neće moći ni u narednim mečevima da pomogne svojoj ekipi." 

Ubi nas ovaj Tomas. 

Posted

Ova dva kola su mi bas toplo-hladno... Najbolji tim iz prvog kola mi je medju najlosijim timovima u ovom kolu (ali imas jos par igraca da odigraju). 

Videcemo, malo se kristalise situacija, polako cu poceti da izbacujem neke igrace iz liste za pracenje i da se fokusiram na par timova. Mislim da ove sezone ne treba predugo juriti povecanje budzeta jer ima dosta jeftinih igraca koji mogu doneti poene. 

9 hours ago, mmajstor said:

Ubi Drzi cenu nas ovaj Tomas. 

🙂 nisam ga imao ni u jednom timu ovo kolo... 

Posted

Koji to?

Ali Ced-Cib grrrrr - 6 poena ukupno na 3 igraca. Krusline, Muricu i Bundovicu sramota je da ovako igrate a ja sam ulozio poverenje u vas! Opet jedino Fica moze da me izvuce. 

Posted
40 minutes ago, Matador said:

Ajd onako, kao neznalica 😄 , kako na ABA sajtu  igrac ima index 15 a na fantasy-u mi donese 8 poena 😕

Da nisi umesto indeksa gledao kolonu +/- na sajtu?

Posted (edited)
2 hours ago, Romantik said:

Da nisi umesto indeksa gledao kolonu +/- na sajtu?

Simonovic (COL) index 15, meni stoji u "points" 8.

Isto je tri manje i za Mekintajeea......Radanova

Edit: ispopravljali, izgleda sam prebacio 170 😄

Edited by Matador
Posted (edited)

Mene je ovo kolo najvise zbunila minutaza Trifunovica. Prvo kolo je proveo oko 30 minuta na parketu, a ovo kolo je igrao samo 4 minuta. Nemam pojma kako ce se u nastavku razvijati situacija sa njim. Vjerovatno cu ga prodati i vratiti Seada Sehovic, kostaju otprilike jednako. 

Ko je bolja opcija, Pecarski ili Djordjevic?  Ja sam sad utiska da je ovaj drugi bolji za fantasy. Pecarski dijeli minute na 4 sa Ritom, a ovaj na 5 sa Tejicem.  Rit je ozbiljniji igrac puno od Tejica, tako da mislim da ce Djordjevic zbog toga imati nesto vise minuta. 

Htio sam stvarno da ubacim u neki tim Fundica, ali nije mi se uklapao u budzet. Junakovic je fina opcija na pleju, vjerovatno cu ga ubaciti za sledece kolo. 

Edited by Shunsuke Nakamura