Cooper Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 Zanimljivost je da je taj faul napravio dok je na terenu bilo 4 igrača Igokee.Peti ostao na klupi posle tajmauta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 14 minutes ago, Poodle Care said: Zanimljivost je da je taj faul napravio dok je na terenu bilo 4 igrača Igokee. Peti ostao na klupi posle tajmauta. Strasno sta vam rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 Šta nam rade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 11 hours ago, Poodle Care said: Zanimljivost je da je taj faul napravio dok je na terenu bilo 4 igrača Igokee. Peti ostao na klupi posle tajmauta. jebiga 3 na 5 smo navikli 5 na 4 nismo, tesko se prilagoditi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 . 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Užasna predstava u Laktašima, baš užasna. Skok je bio kriminalan, protok lopte loš. Ako ništa drugo, bar nas je Zagor odmah na početku sezone "otreznio" da znamo da ne moramo ni da se nadamo nečemu boljem, od onoga što smo dobili prošle godine. Da je Tomas prvo ime ove ekipe, to smo znali. Da će baš toliko da škripi bez njega, to nikako ne. Ovo je bio meč koji se sa 3-4 def. skoka više, mogao rešiti mnogo ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 4 minutes ago, Poodle Care said: . Pored očigledne greške sudija (ili je gazda Mile naredio da se izađe sa 4 igrača) , mene više brine agente što ti je zid iza TVa crvene boje 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 7 minutes ago, Luchifer89 said: Pored očigledne greške sudija (ili je gazda Mile naredio da se izađe sa 4 igrača) , mene više brine agente što ti je zid iza TVa crvene boje Sudije su dužne da reaguju samo kada ima višak igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 2 minutes ago, Green23 said: Sudije su dužne da reaguju samo kada ima višak igrača. My bad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 45 minutes ago, Luchifer89 said: Pored očigledne greške sudija (ili je gazda Mile naredio da se izađe sa 4 igrača) , mene više brine agente što ti je zid iza TVa crvene boje To je zavesa u crnoj lodji 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 1 hour ago, Luchifer89 said: Pored očigledne greške sudija (ili je gazda Mile naredio da se izađe sa 4 igrača) , mene više brine agente što ti je zid iza TVa crvene boje očekivao sam da TV bude Tesla ... vidno sam razočaran 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 Neje to moje, našo sam.Kod mene se zna, crno belo, Dule na zidu, pored Željko, malo ispod Sale, PSD, Jan i Bogi, na vratima Vlada Jo u prirodnoj veličini, TV razume se Teslin koji trenutno ne radi... 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 1 hour ago, Poodle Care said: Kod mene se zna, crno belo, Dule na zidu, pored Željko, malo ispod Sale, PSD, Jan i Bogi, na vratima Vlada Sara Jo u prirodnoj veličini, TV razume se Teslin koji trenutno ne radi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 2 hours ago, Poodle Care said: Neje to moje, našo sam. Kod mene se zna, crno belo, Dule na zidu, pored Željko, malo ispod Sale, PSD, Jan i Bogi, na vratima Vlada Jo u prirodnoj veličini, TV razume se Teslin koji trenutno ne radi... A gde je fax? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 3 hours ago, Poodle Care said: . a kazu fmp i zvezda bratski klubovi.. ovo je bratski, kad izadjes sa igracem manje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) Jel' ono Pejdz cuva Mozlija ? Ili Gorda? Edited October 7, 2019 by goofy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Ja bih rekao da je Gordic. Posle toga izgubio loptu.Jbg, mi radili preuzimanje, po default-u, nismo mi krivi sto su imali igraca manje, zamislili smo blok.[emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Večerašnja statistika Pecarskog još jednom poziva na čašćavanje gospodina Trinchierija biranim riječima, koje bi ovog puta mogle da uključe polne radnje, višegodišnje biljke i Mosleya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Dokle ces vise smarati s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 Konačno legle plate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Biće mu vrhunac karijere povratak u Nemačku u neki Oldenburg ili Bon. 1.25 na nas sutra, mi jaki ili oni baš slabi😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 45 minutes ago, Alek The Great said: Dokle ces vise smarati s tim? vi'š da sam tek poč'o 😬 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Konačno legle plate... Samo da nije roštilj iz Niša... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 Na tu temu - zna li se na kraju sta je sa Pazinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) Sta je ovo? Dje su braca Grobari? Veceras kec i domacin plus. Edited October 8, 2019 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts