mrd Posted July 5 Posted July 5 (edited) @alberto.ascari je usvojio akitu koja je bila agresivna i fino mu se smirio pas u prihvatljivo ponašanje. Ako je potrebno pa u treningu moramo da bueemo 24/7. Imao sam dva psa krupnih rasa,u stvari ovaj drugi je još da nama. Prvi je bio engleski mastif 100kg, a drugi bordoška duga(francuski mastif) 80kg, Francuz je tvrdoglav, ali su oba psa mirna i nisu agresivni, ali su izvanredni čuvari. Edited July 5 by mrd
Mina D. Harker Posted July 5 Posted July 5 Realno, mačke su najbolje. https://www.facebook.com/share/r/1BdyWksj25/ A catcam najbolji izum ovog vijeka🥰😍
uncletima Posted July 5 Posted July 5 1 hour ago, mrd said: @alberto.ascari Jebi ga, mrdE, nismo svi Mika Hakkinen.
uncletima Posted July 5 Posted July 5 I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem!
mrd Posted July 5 Posted July 5 17 minutes ago, uncletima said: I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem! Jok. Mačke nisu ukusne! Naravno da sam sarkastičan.
uncletima Posted July 5 Posted July 5 2 pileta i 36 macaka je da se od malih nogu navikava, da ne bude asocijalan, a guska je za zakusku. PS. OK, evo bicu malcice ozbiljan. Ujak ima koke nosilje, pilad za zamrzivac i da ih ne brojim sad, ali 10-ak macaka, a tu je i Rex, kacio sam ga vec. Nista on od gorepomenutih ne pipa, ali ako se pojavi u dvoristu neka susedova macka, kidise i sta cemo sad, Mihaele Sumaheru?
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ahil je ceo život proveo u našem dvorištu, od prve nedelje svog života pa do poslednjeg dana. Uvek bi me dočekao na kapiji kad dođem kući. Nadam se da smo uspeli da mu pružimo lep život, najviše moja majka koja je brinula o njemu, jer ja nisam tu. ❤️ Zbogom, druže. 2014-2025 3
Recommended Posts