mrd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) @alberto.ascari je usvojio akitu koja je bila agresivna i fino mu se smirio pas u prihvatljivo ponašanje. Ako je potrebno pa u treningu moramo da bueemo 24/7. Imao sam dva psa krupnih rasa,u stvari ovaj drugi je još da nama. Prvi je bio engleski mastif 100kg, a drugi bordoška duga(francuski mastif) 80kg, Francuz je tvrdoglav, ali su oba psa mirna i nisu agresivni, ali su izvanredni čuvari. Edited 8 hours ago by mrd
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Realno, mačke su najbolje. https://www.facebook.com/share/r/1BdyWksj25/ A catcam najbolji izum ovog vijeka🥰😍
uncletima Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, mrd said: @alberto.ascari Jebi ga, mrdE, nismo svi Mika Hakkinen.
uncletima Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem!
mrd Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 17 minutes ago, uncletima said: I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem! Jok. Mačke nisu ukusne! Naravno da sam sarkastičan.
uncletima Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 pileta i 36 macaka je da se od malih nogu navikava, da ne bude asocijalan, a guska je za zakusku. PS. OK, evo bicu malcice ozbiljan. Ujak ima koke nosilje, pilad za zamrzivac i da ih ne brojim sad, ali 10-ak macaka, a tu je i Rex, kacio sam ga vec. Nista on od gorepomenutih ne pipa, ali ako se pojavi u dvoristu neka susedova macka, kidise i sta cemo sad, Mihaele Sumaheru?
Recommended Posts