Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@alberto.ascari je usvojio akitu koja je bila agresivna i fino mu se smirio pas u prihvatljivo ponašanje. Ako je potrebno pa u treningu moramo da bueemo 24/7. Imao sam dva psa krupnih rasa,u stvari ovaj drugi je još da nama. Prvi je bio engleski mastif 100kg, a drugi bordoška duga(francuski mastif) 80kg, Francuz je tvrdoglav, ali su oba psa mirna i nisu agresivni, ali su izvanredni čuvari.

Edited by mrd
Posted

I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem!

Posted
17 minutes ago, uncletima said:

I, jos jedan PS, obavezno. Kad Zakrpa odleprsa za jedno 15-ak godina, prilikom kupovine novog haskija nabavljam i: 2 pileta, 36 macaka i jednu gusku kao obavezu, svecano se zaklinjem!

Jok. Mačke nisu ukusne!

Naravno da sam sarkastičan.

Posted

2 pileta i 36 macaka je da se od malih nogu  navikava, da ne bude asocijalan, a guska je za zakusku.

PS. OK, evo bicu malcice ozbiljan. Ujak ima koke nosilje, pilad za zamrzivac i da ih ne brojim sad, ali 10-ak macaka, a tu je i Rex, kacio sam ga vec. Nista on od gorepomenutih ne pipa, ali ako se pojavi u dvoristu neka susedova macka, kidise i sta cemo sad, Mihaele Sumaheru?