Green23 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Baš fino ide prodaja, na donjem prstenu još oko 150-200 karata ostalo, na gornjem prstenu prodati centralni sektori na jugu i severu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 16 hours ago, Vredni mrav said: Čova čeka da Željko dobije otkaz 😋 Ili Kari? http://B92: Pobuna košarkaša Barselone – Pešić već bivši? http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=05&nav_id=1613063 ajmo klipovi i tviteri - come to red star bro. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Nerealno zvuci ali bi bilo divno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Trampa Fićo/Pešič? Po zakonu održanja mase.. ps. valjda neće FČ obeštećenje praviti problem Barsi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 16 minutes ago, mmajstor said: Ili Kari? http://Pobuna košarkaša Barselone – Pešić već bivši? http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=05&nav_id=1613063 ajmo klipovi i tviteri - come to red star bro. Ово је најбоље могуће рјешење али чак и да је истиниа вијест, ово је у домену теорије јер би газда морао да порази своју огромну сујету. Сјећам се и када је Кари долазио да је помињао да се пожелио рада у Србији, талената, помињао систем преко ФМП инфраструктуре, помињао чак и да се пожелио српске кухиње. Знамо сви како је завршило. Небојши треба потрчко на клупи који успут мора да ставља и Филипа у тим. То је проблем свих проблема јер ваљда сада и врапци на грани знају да нам требају тренер и плеј за озбиљан резултат ове године. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Kari vec ima odlicnu saradnju sa Filipom talo da to nije problem. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 I dalje nemamo "trenera" ! Cirkus jednom rečju ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Od silnih spominjanja baklava morao sam da pojedem barem jedno 250 g. Prekrasan kolač. Mali brejk od mangulice,moram da spomenem Stratosa.Divim se njegovom pristupu igri.Mislim da mu Beograd bas prija kao sto mu prija i nas klub.Za ovih godinu i par meseci me je bas kupio.Gledam ga protiv Himkija kako se baca po parketu,raduje kao 18 godisnjak,igra odbranu kao da je na metu,prija mu atmosfera imam osecaj sto je vise ljudi on je precizniji.To sam primetio tokom PO protiv Partizana i Buducnosti,na svu srecu nastavlja se i ove sezone.Deluje kao neko ko je bas stabilna licnost,pritom pokazuje emocije pri svakoj trojci koju pogodi.Definitivno moj omiljeni Grk,dame i gospodo Stratos Perperoglu: Jedan je Bog. Ili Kari? http://B92: Pobuna košarkaša Barselone – Pešić već bivši? http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=05&nav_id=1613063 ajmo klipovi i tviteri - come to red star bro. Ne, ipak Željko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 8 minutes ago, dekkard said: Od silnih spominjanja baklava morao sam da pojedem barem jedno 250 g. Prekrasan kolač. Jedan je Bog.Ne, ipak Željko. ne moze, nismo vise prijatelji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ma nećemo Robiju, samo kažem da mu se drma fotelja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 2 hours ago, mmajstor said: Ili Kari? http://B92: Pobuna košarkaša Barselone – Pešić već bivši? http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2019&mm=11&dd=05&nav_id=1613063 ajmo klipovi i tviteri - come to red star bro. S obzirom da su Kastiljanci napisali relevantni clanak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 kari je bas ono sto legendi treba. veliko ime koje ce slusa i ne talasa. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Kome će Valjušak da bude prvi plej jer Lorenco tek treba da postane Braun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Fino smo mi ustedeli ovim neimanjem trenera, sve je to Covke ubacio u kalkulaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Od trenera ni traga ni glasa, ako, neka, ima vremena, samo polako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Ima, ne igra kosarku:classic_tongue: Pa ne igra ni Filip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Možda i Sale Obradović bude slobodan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 4 minutes ago, mister-no said: Možda i Sale Obradović bude slobodan 🙂 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 ? Gubi treću zaredom, evo 20 razlike trenutno.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Zoc, Kari, Sale, nikad veci izbor. Ma..... nedorasli su Gavri kosijaneru. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Svi su bolji od Trinkijerija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Nezgodno ce biti u Areni. Koliko je prodatih karata trenutno? Nadam se da ce biti vise od 15 hiljada, preko nam je potrebna dobra atmosfera, ono protiv Himkija nije licilo ni na sta, a igrali smo u Pioniru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 8 minutes ago, goldberg said: Nezgodno ce biti u Areni. Koliko je prodatih karata trenutno? Nadam se da ce biti vise od 15 hiljada, preko nam je potrebna dobra atmosfera, ono protiv Himkija nije licilo ni na sta, a igrali smo u Pioniru. Oko 50ak karata je ostalo za donji prsti, a skoro pola gornjeg prstena je prodato. Tako da biće sigurno oko 16k 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 52 minutes ago, goldberg said: Nezgodno ce biti u Areni. Koliko je prodatih karata trenutno? Nadam se da ce biti vise od 15 hiljada, preko nam je potrebna dobra atmosfera, ono protiv Himkija nije licilo ni na sta, a igrali smo u Pioniru. Pola sata pre tekme je bilo sablasno,ja sam se usrao da ce biti poluprazno.Sutra verujem da ce biti puno,jer je Arena i Real.Pored Čovićevih svedoka dobijamo jos jednu alternativu delije instagram samo u Areni,samo zvucna imena.Sere mi se od likova koji dodju sa devojkom pa se slikaju kao da su na Sanze lizeu.hashtagovi pljuste,boli ih kurac sto nam debeli radi o glavi.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 (edited) On 11/4/2019 at 10:02 PM, placebo said: I sto nam kazu da smo pandurski klub??? Dokaz da je u ovoj jadnoj zemlji nebo granica kad si beskrupulozan, pokvaren pa se jos i udruzis sa par slicnih ljudskih kusura. Edited November 6, 2019 by Carl Johnson 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts