Perkos2 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 I treba filip da piša po nama kad nismo u stanju da ga oteramo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Jel tacno da Sin ima 18000 evra mesecno?!?! Jel moguce to?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 (edited) Dakle nama mec u 12 kolu u Kopru vrlo lako moze da bude odlucujuci za cetvrto mesto i nisam uopste optimista, cak smo blize tome da ne udjemo u 4. Buducnost, Partizan i Olimpija su za dve klase iznad nas a jos se pojacavaju, ja ne mogu da shvatim da mi ne mozemo da dovedemo igraca tipa Redinga, Mekintajera, Boltrajta . Edited December 1, 2019 by VLADIMIR PERIC VALTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Samo se nadam da se Primorska nece raspasti i pokloniti nam ucesce na PO kao Mega Partizanu prosle sezone. Tuga je ovo sto igramo, a znate li sta je najtuznije? Sto ovaj tim ima toliko potencijal samo da se umesto hodajuce povrede zvane D.Brown doveo neki Kalnietis ili Diot. Filipe, odlazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čombe Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Napisao sam jos pre mesec dana da postoji mogucnost da mi ne udjemo u plej of ABA lige. Ekipi hitno trebaju pojacanja.Nije problem samo Filip,nama je 90% ekipe u totalnom kanalu.Napadi i procenti suta su nam uzasni i u evroligi i u ABA. Ali nas najveci problem je Sone,rekao je da pojacanja nece biti i doveo trenera koji se penzionisao i ciji je najveci domet bio prosecni grcki klub.Neka nam je Bog u pomoci,tesko cemo uci u 4 najbolja u ABA ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 (edited) Derik, Gist, Simanic, Kuzmic, Davidovac.... Ne zna se ko se vise raspada. Tatin uljez je posebna prica, ovo gore su ipak kosarkasi. Edited December 1, 2019 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Bice bolje sledece sezone, hahaha KK Sledeca sezona, hahahha Bas sam vickast hahahaha Ovde ide onaj Miki Maus sto zabija sebi ruke u oci i odoh da popijem litar Domestosa. 2 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Ma opušteno, ako ne uđemo u plej of fuzionisaćemo se opet sa FMP-om valjao bi nam njihov trener umesto dementnog gospodina na našoj klupi a vala dalo bi se zameniti i par igrača. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 raspada se cokijev frankenstajn i mogu da kazem da uzivam u tome bez grize savesti, steta zbog ove 2 pobede u EL koje malo usporavaju downward juris ali kraj vladavine bahatog udbasa se priblizava 7 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 4 minutes ago, Hej Pavkov said: Jel tacno da Sin ima 18000 evra mesecno?!?! Jel moguce to?!?! Pitanje koliko on vidi od tih para. Teta Vesna mu uzme bar 50% plus dok se podmire botovi... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 1 minute ago, Čombe said: Napisao sam jos pre mesec dana da postoji mogucnost da mi ne udjemo u plej of ABA lige. Ekipi hitno trebaju pojacanja.Nije problem samo Filip,nama je 90% ekipe u totalnom kanalu.Napadi i procenti suta su nam uzasni i u evroligi i u ABA. Ali nas najveci problem je Sone,rekao je da pojacanja nece biti i doveo trenera koji se penzionisao i ciji je najveci domet bio prosecni grcki klub.Neka nam je Bog u pomoci,tesko cemo uci u 4 najbolja u ABA ligi. Nemoguce da je ovo do ekipe.Vise je sto nemamo trenera i sto imamo za pleja tatinog sina.Jbg nemoguce da niko sad nema pojma i da su zaboravili da pikaju basket... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Kome se bre igra kad debelo malo govance sve zasere, svaki njegov ulazak je horor za ekipu a to onda negativno utiče na ostale igrače. Neka fa skloni tatko par utakmica i dovede prosecnog pleja umesto njega pa da vidimo kako i koliko mogz ostali 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Od game changer do seasone changer... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Treba! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Threekola Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Pa nemojte da se nervirate.. Sad ce RSB sendvicari da nam objasne kako plej of nije cilj i da je vazno neko 6 mesto jer sampion Abe nece imati prohodnost ka El 🤢 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted December 1, 2019 Author Share Posted December 1, 2019 4 minutes ago, CLakiSH said: odoh da popijem litar Domestosa ah, drago mi je da se ovo zapatilo u narodu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Nesto mi palo na pamet,da se posalje Sakota u fk posto je osvojio Ligu sampiona,ima iskustva u istoj a da 'vamo dodje Milojevic,kontam da gore ne bi izgledali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 17 minutes ago, Liska Manjina said: Došli smo do toga da Nebojšini poslušnici brišu komentare sa zvaničnog FB pejdža KKCZ. I to sve kako bi sina zadrzao u ekipi! Koji je to zvanicni FB page? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Нема шта, док год имамо ненормалну ситуацију да син од председника мора да игра и тренера у складу с тим дешаваће нам се овакви распади као вечерас. Не можемо ни знати ко је промашај од појачања у таквим условима. Узмите само шта је њима у главама када су видјели онако изгубљену лопту и пад малог сина на гузу кад се ломи меч. Небојша своју сујету могао си да вежбаш и при мноооогоо мањем буџету од 8М... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Ono kad gledas fudbal u subotu i nerviras se skroz, ali zato dodje nedelja i kosarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Nisam gledao utakmicu, ali vidim da smo dobili po tamburi. De mi recite je l se bradati kivi skakucar opet usrao u utakmicu ili mu je jos ko pomagao da nas razjebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 1 minute ago, Casaubon said: Nisam gledao utakmicu, ali vidim da smo dobili po tamburi. De mi recite je l se bradati kivi skakucar opet usrao u utakmicu ili mu je jos ko pomagao da nas razjebe? Ma jok, super smo igrali, zajebale nas sudije. 2 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša Posla Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 E da mi je ko pričao da ću da gledam kako Čović Filip “čuva” Jaku Blažića... I ono “zagrađivanje” pogledom na -9 👀🤦🏻♂️😏 Tri lopte im daje “u ruke”, time out i ladno ga ne menjaš, nego Lorenzo na klupi do kraja... Ozbiljno treba da si loš čovek da radiš suprotno od onog šta znaš, vidiš, osećaš... Uspevaju ovih meseci da izvuku iz mene toliku količinu negative da to nije normalno... Alo bre Rođaci!!! Dosta bre više!!! Sramotni ste!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Just now, CLakiSH said: Ma jok, super smo igrali, zajebale nas sudije. Nisu 'teli da sude banane nad pigmejem kao tehnicke? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 ej, evo ga lesa, lajkovao mi post 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts