Squabbit Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Probudi se Alex Len bas kad mu je vreme. Cuvao sam ga cele sezone 'bo ga pas. Vidim kod @stefan81888 Mikal B poceo da igra. Ako ako, moramo se pomagati. Malo imam srece sto peri zaginushe opet igraci, al' to je civot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Eve je live tabela cisto da zacinimo jos lomishka.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 9 hours ago, oɹəd™ said: ...... Perooo zbog da ..... Drma mi se PO mesto, jos ti se vratio Curry. Dushmanin si ak' me izbacis. 😛 Mada ja bih tebe izbacio u duhu fer pleja. Idemoo foto finish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Ja da vam objasnim da mi je ekipa bila legit za plejof pa vi igrajte to posle ako vas nije sramota 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 1 hour ago, oɹəd™ said: Ja da vam objasnim da mi je ekipa bila legit za plejof pa vi igrajte to posle ako vas nije sramota Pa realno jest' bila i to za top4.. Samo sudba kleta se igrala sa toboj ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Pocrkase mi svi nosioci u finisu sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted March 6, 2020 Share Posted March 6, 2020 On 3/5/2020 at 7:31 AM, oɹəd™ said: 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 @Squabbit daj live update ako ti nije mrsko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 CJ I Porz imaju neverovatne statse veliki zajeb sto sam ih trejdovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 (edited) Zajebavas da si Porzingoda trejdovao? Ti si gori od mene Edited March 7, 2020 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 ma lagano bice bolje sledece sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 2 hours ago, Bobby Axelrod said: Zajebavas da si Porzingoda trejdovao? Ti si gori od mene covek bi trebao da bude izbacen iz lige zbog svih sranja koje je uradio na kraju trejd dedlajna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Nisam pratio,dao bi mu bogaoca za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Kakav je ovo bug da je svim O igracima stavljeno DTD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 Manu de la manu nisam kraj kompa verov ceo vikend Morace se na slepo. :)Porz madjija, proradio je kad je dobio odresene ruke kod mene. Jbg nije sve do igraca ima nesto i do tima.. CJ mu titra jajca i on doji k'o blesavSent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 14 hours ago, gggggggg said: covek bi trebao da bude izbacen iz lige zbog svih sranja koje je uradio na kraju trejd dedlajna. ko je ocekivao njihov preporod bolja procena na kraju mojih kolega i tebi su nudjeni igraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 15 hours ago, gggggggg said: covek bi trebao da bude izbacen iz lige zbog svih sranja koje je uradio na kraju trejd dedlajna. Jel ti to o uiniju? Covek pokazao svoje pravo lice. Nemoj nista da te cudi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Oubre zavrsio sezonu, Capela jos nije debitovao za Atlantu, Brogdon se povrijedio, sad i LaVine ima neku povredu. Bukvalno sve nosioci igre bez kojih moram u PO. Bas ne vidim sad nacin na koji mogu proci dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 (edited) Sacuvaj boze,na kraju zavrsih kao osmi,jedan dobar pokazatelj amaterizma ove lige. Sad protiv nekih husta siemprea,sta god to bilo,zavrsili ispod mene,a jaki ko crna zemlja.Gle cuda,tu je Porzingis,koga je Mile trejdovao Jel on izbacen iz lige za ovo sto je radio,oni imaju unija,mi mileta,vucicevog original.Da sam znao ponudio bi mu za njega,Hila i Lylsa i paket zejtina,5kg secera i dzak krtole. Trebao sam u C da ostanem. Edited March 9, 2020 by Bobby Axelrod 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Gotova ova mucna sezona 😄 cestitke Stefi na plasmanu, srecno ostalima u PO, svaka cast na borbi svima ostalima 😄 Mogao bih sad u detalje da analiziram kako sam sa prvim pikom uspeo da propustim PO, da se osvrnem na draftovanje Ronda, Metjuza, dropovanje Bertansa, trejd za Powella, itd. No, jos na samom pocetku bilo je jasno kakva me sezona ceka: On 10/26/2019 at 10:03 AM, Drakaris said: Opa Vlado, Tauns ove godine. Decko koji je za 4 sezone propustio samo 5 utskmica 😄 Sve posle toga bilo je samo moje uzaludno koprcanje 😄 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Cestitke stefi za pobedu i plasman u A, zasluzeno.Neka se spremi next 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Oubre zavrsio sezonu, Capela jos nije debitovao za Atlantu, Brogdon se povrijedio, sad i LaVine ima neku povredu. Bukvalno sve nosioci igre bez kojih moram u PO. Bas ne vidim sad nacin na koji mogu proci dalje. bukvalno jedna kategorija je odlucila da ja budem umesto tebe u istoj situaciji. meni su se prosle nedelje povredili embiid, antetokounmpo, jaylen brown i eric gordon. sada ce se valjda neko od njih oporaviti za cetvrtfinale. btw jel neko u istoriji svega ovoga od pocetka igranja izgubio trojke sa 92 datih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 Jbt,sad pogledah ekipu 1 koja je prva na tabeli Kako je ona skupina krseva zavrsila prva?! Amaterizam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts