Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Squabbit said:

Pa dropni ga, men' s' chini da ga nema do kraja ili makar 25+ tekmi

ispravka: Sezona

Frka mi je

Dajete li mi disabled player exception :classic_laugh:

Posted (edited)
9 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

El si dropovao prevaru koja se odaziva na Justise? Ili cekas ko ja ovog specijalistu da vidi sta mu je

Nisam jebemgauusta on i Mo Wagner su me sahranili....ali koliki je bol u kurcu te javnosti oko Wizardsa prvu nedelju mu je stajalo da je zdrav, a posle jedno 2 nedelje DTD su stavili kao da je ipak teže 

Edited by oɹəd™
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, Manu said:

Maticu je l dropovan Isaac tamo kod vas?

Pa bio je pokusaj smesnog trejda gde je i on bio iz nekog razloga umesan.
Ne sme Zveki da ga baci dok ne izadje vest da je out za celu sezonu, plasi se da ga ne pokupi neko iz vrha, pa je pokusao da ga trejduje uz Redika za Oladipa, da ga cuva Wook na IR.

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Ja se izvinjavam sto samo kukam, ali malo mi bude lakse :classic_biggrin: dakle, dodat i Rondo na listu povredjenih od sinoc, aii ajde, to sam ocekivao. Ali juce gledam koga da ubacim sa FA, stanem kod Okafora, reko to je to Fejvors je valjda out, udjem u Okafora (no homo), vidim igrao samo 14 min iako je Fejvors bio out, pomislim kako nisam siguran da je Fejvors out, reko mrzi me da proveravam sad, mozda cu posle, mozda necu i ne pokupim Okafora. Epilog - 25, 14, 5 i 3 blokade :classic_blink: I za kraj, da mi zabiberi, Bjeiica poludi nocas...

Edit: I Lilard stane na ass do DD, jer sto da ne 😄 

Edited by vladaboss90
  • Like 1
Posted
5 hours ago, vladaboss90 said:

Ja se izvinjavam sto samo kukam, ali malo mi bude lakse :classic_biggrin: dakle, dodat i Rondo na listu povredjenih od sinoc, aii ajde, to sam ocekivao. Ali juce gledam koga da ubacim sa FA, stanem kod Okafora, reko to je to Fejvors je valjda out, udjem u Okafora (no homo), vidim igrao samo 14 min iako je Fejvors bio out, pomislim kako nisam siguran da je Fejvors out, reko mrzi me da proveravam sad, mozda cu posle, mozda necu i ne pokupim Okafora. Epilog - 25, 14, 5 i 3 blokade :classic_blink: I za kraj, da mi zabiberi, Bjeiica poludi nocas...

Edit: I Lilard stane na ass do DD, jer sto da ne 😄 

Samo kukaj ja te razumem..
Fino ubije volju za igranjem takva situacija...
Ti se drzis, mozda i ispadnes (a? reverse jinx. cisto da shebemo Grofa)

Lonzicu dati TD tamo o Sv. Trifuna...

• Like 1
Posted
45 minutes ago, Squabbit said:

Samo kukaj ja te razumem..
Fino ubije volju za igranjem takva situacija...
Ti se drzis, mozda i ispadnes (a? reverse jinx. cisto da shebemo Grofa)

giphy.gif

• Ha-ha 1
Posted

anigif_sub-buzz-3078-1535476255-11.gif?d

Jbs ga ne bi voleo da ispadnes, vec 2 ili 3 god radimo dobre trejdove.. a ja necu nidje to je zicer
Zavrsimo za 5min..  obicno igra i meni i tebi 🙂 

• Like 1