Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 E pa to ne znam za ozbiljno da li ima razigravanja.Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 " userid="544"] Kakvu su običaji.. iz regularnog 2 ili ima neki plej aut? Iz regularnog dela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 6 hours ago, Squabbit said: Pa dropni ga, men' s' chini da ga nema do kraja ili makar 25+ tekmi ispravka: Sezona Frka mi je Dajete li mi disabled player exception Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Approved!!Mid lvl exception Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 skveb daj tog tarnera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 moze!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 nista nismo uspeli, tako da tu je Turner. Ima dozvolu da ide.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 E Sabonise siso pa odmori jos malo. uze 15 suteva jedva ima za dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Sviraj kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Shai Gilgeous-Drummond 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 El si dropovao prevaru koja se odaziva na Justise? Ili cekas ko ja ovog specijalistu da vidi sta mu je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) 9 minutes ago, LayupFromTheMidget said: El si dropovao prevaru koja se odaziva na Justise? Ili cekas ko ja ovog specijalistu da vidi sta mu je Nisam jebemgauusta on i Mo Wagner su me sahranili....ali koliki je bol u kurcu te javnosti oko Wizardsa prvu nedelju mu je stajalo da je zdrav, a posle jedno 2 nedelje DTD su stavili kao da je ipak teže Edited January 14, 2020 by oɹəd™ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Ja sam Wagnera dignuo prosle nedelje kada ga dropovao Zveki, valjda ce da se vrati sledece nedelje kao sto su najavili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Maticu je l dropovan Isaac tamo kod vas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 7 minutes ago, Manu said: Maticu je l dropovan Isaac tamo kod vas? Pa bio je pokusaj smesnog trejda gde je i on bio iz nekog razloga umesan. Ne sme Zveki da ga baci dok ne izadje vest da je out za celu sezonu, plasi se da ga ne pokupi neko iz vrha, pa je pokusao da ga trejduje uz Redika za Oladipa, da ga cuva Wook na IR. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) Ja se izvinjavam sto samo kukam, ali malo mi bude lakse dakle, dodat i Rondo na listu povredjenih od sinoc, aii ajde, to sam ocekivao. Ali juce gledam koga da ubacim sa FA, stanem kod Okafora, reko to je to Fejvors je valjda out, udjem u Okafora (no homo), vidim igrao samo 14 min iako je Fejvors bio out, pomislim kako nisam siguran da je Fejvors out, reko mrzi me da proveravam sad, mozda cu posle, mozda necu i ne pokupim Okafora. Epilog - 25, 14, 5 i 3 blokade I za kraj, da mi zabiberi, Bjeiica poludi nocas... Edit: I Lilard stane na ass do DD, jer sto da ne 😄 Edited January 14, 2020 by vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 cekamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 5 hours ago, vladaboss90 said: Ja se izvinjavam sto samo kukam, ali malo mi bude lakse dakle, dodat i Rondo na listu povredjenih od sinoc, aii ajde, to sam ocekivao. Ali juce gledam koga da ubacim sa FA, stanem kod Okafora, reko to je to Fejvors je valjda out, udjem u Okafora (no homo), vidim igrao samo 14 min iako je Fejvors bio out, pomislim kako nisam siguran da je Fejvors out, reko mrzi me da proveravam sad, mozda cu posle, mozda necu i ne pokupim Okafora. Epilog - 25, 14, 5 i 3 blokade I za kraj, da mi zabiberi, Bjeiica poludi nocas... Edit: I Lilard stane na ass do DD, jer sto da ne 😄 Samo kukaj ja te razumem.. Fino ubije volju za igranjem takva situacija... Ti se drzis, mozda i ispadnes (a? reverse jinx. cisto da shebemo Grofa) Lonzicu dati TD tamo o Sv. Trifuna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 45 minutes ago, Squabbit said: Samo kukaj ja te razumem.. Fino ubije volju za igranjem takva situacija... Ti se drzis, mozda i ispadnes (a? reverse jinx. cisto da shebemo Grofa) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Jbs ga ne bi voleo da ispadnes, vec 2 ili 3 god radimo dobre trejdove.. a ja necu nidje to je zicer Zavrsimo za 5min.. obicno igra i meni i tebi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 (edited) 10 hours ago, gggggggg said: cekamo... DAJTE MI POEN LOPOVI Edited January 14, 2020 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Je li macke hoce neko Alu sa Dominikane?Sent from my SM-G965U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 Ako hoćeš Isha Smitha, daj ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 15, 2020 Share Posted January 15, 2020 jebeni knicksi koliko su losi da moj junak ne odigra vise od 20 minuta pa ne stize do dd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts