Jump to content

Recommended Posts

Posted

@LayupFromTheMidget 

Kako bi poredjao ove potencijalne TD? Doncic siguran iskorak u 2. godini. Simmons ce prodisati odlaskom Butlera. J Rich je coskaros, a Horford nije veliki potrosac. Nisu pojacanja koja ce mu smetati. Russ-a sigurno ocekuje pad pored Hardena, a i godine stizu.

Meni je to sve jako blizu. 

Posted

Jokic-Ben-Doncic-Bron za Td-ove. Mislim da ce biti borba tu za razliku od prethodnih godine gde je rasel imao po 40 tdova. Ove godine ono max 15 vidim.
Oko Rasela se ja i drugar macujemo ja sam ga spustio na 36/7 mesto. On ga hoce rana 2 .

Posted (edited)

Bron tesko do TD sad kad ima Dejvisa i Dvajta u ekipi, kupice mu skokove. Bice neki tokom sezone, plus nece hteti da se zamara u defanzivi sa skokovima ipak je usao u godine i treba da cuva telo za PO.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)
6 minutes ago, LayupFromTheMidget said:

Jokic-Ben-Doncic-Bron za Td-ove. Mislim da ce biti borba tu za razliku od prethodnih godine gde je rasel imao po 40 tdova. Ove godine ono max 15 vidim.
Oko Rasela se ja i drugar macujemo ja sam ga spustio na 36/7 mesto. On ga hoce rana 2 .

Ova predsezona je bila grozna za Russa, ali ne verujem da ce pad biti ogroman. Lovice on i tamo def skokove, pustice mu to Harden i Kapela, da ga ukljuce, a ast ce imati bar 8-9 u proseku. Houston igra na vise poseda od OKC, a maksimalno ce razdvajati minute njemu i Hardenu. Nikada nece zajedno biti na klupi. 

Edited by Wook
Posted

Vestbruk ce da dobije raspored minutaze CP3. Sto znaci da ce Rasel, posle 5-6 minuta napolje, a Harden ostaje do kraja cetvrtine i onda Rasel preuzima palicu na pocetku druge cetvrtine. Takodje ce da igra dosta manje u tandemu sa Kapelom. 

Tako da ce Vestbruk i dalje biti u nekoj meri statisticka masina. 

Posted
Just now, Drakaris said:

Vestbruk ce da dobije raspored minutaze CP3. Sto znaci da ce Rasel, posle 5-6 minuta napolje, a Harden ostaje do kraja cetvrtine i onda Rasel preuzima palicu na pocetku druge cetvrtine. Takodje ce da igra dosta manje u tandemu sa Kapelom. 

Tako da ce Vestbruk i dalje biti u nekoj meri statisticka masina. 

Upravo. Nije ni CP imao lose brojke kad je bio zdrav.

Posted (edited)

Osim sto ce interes kluba da bude da pobedjuje a ne kao u OKC da ovaj budzi TD.
Sreca njegova pa Houston  nema sirinu pa im 2 C bagavi Chandler pa mozda uzme par skokova dok je Kapela u outu. A kada je Harden na terenu lopta je njegova.
Dosta zavisi od suta za 3 Rasela, ako to podigne moze da digne poene i to opasno, imace otvorene suteve all day

.@Wook za Bena i LUku vec nedeljama pricam da su ~10 mesta, 2 pika gore dole.
Imaju taj Td upside stoDD drva u tom okrugu. nemaju.

Edited by LayupFromTheMidget
/
Posted (edited)
6 minutes ago, Zvezdinho said:

Dal Vucevic moze da ponovi proslogodisnju sezonu ?

Bice dobar, ali ne kao prosle sezone. Samo iz razloga sto Bamba igra odlicno, a i nabacio je sut za 3. Nece to biti drasticna razlika, ali Bamba ce mu uzeti sigurno 3-4 minuta u odnosu na proslu godinu.

Edited by Wook
Posted (edited)
21 minutes ago, delgado said:

Sta se radi braco

Gleda se prva epka zadnje sezone Power, imaju neki tamo zajebani Srbovi sto prodaju dop. Sta ima kod tebe bracala, jel se spremio draft ?

Edited by Zvezdinho
Posted

Spremio ga, spremio.

Maxa mi se ne javlja, ko zna da l ce biti prisutan na draftu. U svakom slucaju, ja imam neke svoje ideje, svakako da ce morati da se dosta kopa po FA i koriguje tokom sezone. Faktori povreda, srece i svega bice ove godine nikad izrazeniji, bitno je samo ne izginuti previse u prvim rundama, ne naleteti na odredjene mine nego uzeto upotrebljive igrace.

Bice ovo luda sezona. I u fantazi i nba smislu.