Besni lala Posted Thursday at 01:16 PM Posted Thursday at 01:16 PM ... On 3/9/2026 at 11:19 PM, Janne240 said: Predivno Dok sam Ja ovih dana više ... i Na kraju presečem sa Uopšte ne možeš da proceniš - na osnovu navedenog - da sam na teškim (prepisanim) drogetinama. 1
nonick Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago za ovo moram da nadjem svirku u okolini, jbg, i krace putovenje dolazi u obzir 🙂 Novo sa kanadske scene, OK, za nerdove mozde nije novo 🙂 1
Ne sam Safete Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Novo je ovo, ja mislim, za svakoga. Pogotovo pod ovim imenom.
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Au jbm ti pokoljenja od askurđela naovamo ovo zvuči (i izgleda) kao da the residents i buckethead skidaju primus 2
nonick Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemoj nikog da maske I sve to zavarava i ne poslusati/pogledati, muzika je odlicna, stvarno osvezavajuce u ovom vremenu. 🙂
Amigdala Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ludo je ovo, bolesno i nekako, khm, drugacije. Nisam cuo nista slicno...jos od sebe dok sam kao ucio da sviram i dzemovao.. sam sa sobom 🙂
fancy Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Ma dobro, ovo i nije ni ludo ni bolesno, posle prvih 6 albuma The Residents (do Commercial Albuma, 1980) ništa više ne može da zvuči čudno. Iako muzički nemaju veze jedni s drugima (muzika ovih Kanađana je daleko prijemčivija), pristup i koncept su tu negde plus ovde kod gitariste vidim uticaje Snakefingera (povremenog kolaboranta Residentsa)... Naravno ima tu i velikog uticaja Zappe. I da, mora se priznati, fenomenalni su muzičari. Ali baš baš. Kad se odvoji vizuelni utisak (inače stvarno fenomenalno urađeno, izgledaju kao košmar iz kog se i košmari bude u znoju), kao npr. sad dok pišem ovo i ne gledam u YT klip, muzika je zapravo vrlo pitka, ima gruv, meni baš prija... Luckasti brejkovi i obrađeni vokali povremeno podsete s kim imamo posla Zarazno. Navukao sam se.
Recommended Posts