Vjekoslav Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 nista bez starog dobrog Antonova An-2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Bozicni filmovi u sred leta. Svake godine u Julu na TV me ubiju sa bozicnim filmovima. Da covek poludi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinik Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 ... Nista bez 'vazdusnog traktora', starog, dobrog Grumman-a sa turbo prop Pratt & Whitney PT6A ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 On 6/30/2019 at 7:46 PM, Honey Badger said: Moja sadrzi jos i neven (calendula) ali gavez nema uopste jak miris. Slavonija se najvjerovatnije 'cuje' ako se spravlja sa svinjskom mascu, sto je cest slucaj. Kod mene je umjesto masti plemenito djevicansko ulje i malo pcelinjeg voska da drze formu. Mora biti samo veganska svinjska mast Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted July 7, 2019 Share Posted July 7, 2019 Slepi ljudi, koji ne vide dalje od nosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sen Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 (edited) Clickbait naslovi (FOTO) (VIDEO)& Edited July 8, 2019 by Senn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) @Honey Badger Quote Di je deda? Pazi, mozemo mi u nekoj neobaveznoj diskusiji da se dokacimo sta je tebi rekao tvoj deda, a sta je meni rekao moj deda ali da na osnovu toga trazis da se forumas banuje i cak da se mijenja uredjivacka politika ovog foruma, tesko da ce proci. Da ne trolujem onu revolucionarnu temu. Pre koju godinu sedim sa drugarima iz mladosti u BG i posle nekoliko casa, a verovatno pade i koja flasa, krene diskusija o politici , pa se prenese na istoriju. Prica se pisanju Cercila, Djilasa, Koce, a jedan od ucesnika istoricar. Covek se motao po raznim arhivima, te krene da prica o Cercilovim meomoarima. Tu ulece u diskusiju moj dobar prijatelj, koji ga pobija argumentom sta je njemu pricao deda. I sada gde dalje vodi takva diskusija? Ja sam ranije rekao da na ovim prostorima treba izbegavati diskusiju o politici, ako ne zelis da te ljudi razocaraju. Tako i ovaj. Covek prodekan na BU, objavljivao radove po Evropi , ali ako krene prica o politici/istoriji, ispred tebe se nadje Zika Obretkovic. Edited July 21, 2019 by DJORDJE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 (edited) Da li ti je ispricao istorijski fakt da je Cercil isamaran od strane srpskog oficira u Beogradu i da zbog toga nije voleo Srbiju i Srbe? https://srbin.info/drustvo/vinston-cercil-kao-mladic-dobio-batine-u-beogradu-od-voje-tankosica/?lang=lat Edited July 21, 2019 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Delaney Posted July 28, 2019 Share Posted July 28, 2019 Mlade mame i njihova celjad u kolicima koje naprave kordon na ulici dok njih 3-4 idu jedna pored druge i caskaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 HATE za OVO: juce - poziv na fixni telefon, dobar dan, dobar dan, ja sam x osoba iz x med. ustanove (mislim da je spomenuto nesto na Zvezdari, Bg), da li imate problema sa kicmom, kolenima, ramenima......zatecena, odgovaram da imam, tu i tamo......opisem ukratko kako to izgleda....zena kaze o.k. javice vam se neko sa savetima za starije gradjane, dovidjenja....dovidjenja i vama mislim ja i opsujem predizborne kampanje u kojima se neovlasceno koriste moije ime i prezime, privatni telefonski broj.....Danas: dobar dan, dobar dan, evo da vam ponudim resenje za vas kostanomisicni sistem, nasa krema sa bioaktivnim biljem.....6 meseci traje, PIO fond ucestvuje sa 50% popusta tako da bi vas kostala samo 2990 dinara pa ako izvolite....... Necu nista da izvolim osim sto bih jako volela da znam ko tu zaradjuje i za cije babe zdravlje....farmacija nam je privatizovana koliko ja znam, znaci da ta mazalica moze da bude samo privatna proizvodnja a koriste se drzavni sistemi za prodaju.....stvarno mi je muka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 (edited) Pre podne u Bg, sa liste zadataka od 5 stavki obavljena samo 1, najvaznija i tice se zdravlja, sve ostalo - odlozeno j(2 izlozbe na spisku a obe u centru) jer je centar sa okolinom potpuno blokiran radovima, radnicima, masinama, automobilima, ljudima koji se u vrsti provlace izmedju svega toga.....a nisam ni prisla Trgu Republike. Umorila sam se preskacuci jarke, ciljajuci postojece granitne i ostale ploce i plocice i preskacuci one kojih i nema.....uzas. Slatka moja mirna i tiha palanko, volim te najvise na svetu. Edited September 25, 2019 by Pletilja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 25, 2019 Share Posted September 25, 2019 55 minutes ago, Pletilja said: Pre podne u Bg, sa liste zadataka od 5 stavki obavljena samo 1, najvaznija i tice se zdravlja, sve ostalo - odlozeno j(2 izlozbe na spisku a obe u centru) jer je centar sa okolinom potpuno blokiran radovima, radnicima, masinama, automobilima, ljudima koji se u vrsti provlace izmedju svega toga.....a nisam ni prisla Trgu Republike. Umorila sam se preskacuci jarke, ciljajuci postojece granitne i ostale ploce i plocice i preskacuci one kojih i nema.....uzas. Slatka moja mirna i tiha palanko, volim te najvise na svetu. Hate sto mi se niste javili, pa da provedete malo vremena u Casa de Kronos kao dragi gost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted September 26, 2019 Share Posted September 26, 2019 (edited) 17 hours ago, Kronostime said: Hate sto mi se niste javili, pa da provedete malo vremena u Casa de Kronos kao dragi gost. Hvala Kronose, imacu to u vidu cim se oporavim, ima toliko toga sto moze da se vidi i cuje u Bg a dobro je i inspirativno.....ne dajte svoj grad dragi Beogradjani.... Edited September 26, 2019 by Pletilja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Moj otac, definitivno najveca kukavica, jadnik, pacenik, lazov, potuljenko... jedina osoba na svetu koju odistinski mrzim sa strascu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pletilja Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 2 hours ago, RatzenStadt said: Moj otac, definitivno najveca kukavica, jadnik, pacenik, lazov, potuljenko... jedina osoba na svetu koju odistinski mrzim sa strascu. Proslo vas? Pola vasih gena je ocevo, ergo, strasno mrzite pola bioloskog sebe sto je prilicno....hm.... s obzirom da to ne mozete da promenite a zivot je kratak. Nadite meru i fokusirajte se na sebe, otac je to sto jeste i on je svoje izbore napravio na takav nacin, niste u negovim cipelama. Malo nas uspeva da postane junak svoga doba. Moze se uciti i kroz negativne primere. Odluka je na vama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts