Jump to content

USO 2019 - poslednji GS sezone


wwww

Recommended Posts

19 minutes ago, Ječmendo said:

Slabo pratim tenis zadnjih par godina, pa možda glupo pitanje - da li Medvedev ima potencijal da bude prvi koji skida veliku trojku s trona? Ovo malo što sam gledao čini se da dobro udara, malo je tromiji što je razumljivo zbog građe, ali ima ono što je odlika šampiona da najbolje igra najvažnije poene. Da li uopšte ima ikakve šanse u eventualnom finalu protiv Rafe?

Definitivno ima sve sto je potrebno da ih ugrozi. Igra veoma pametan tenis, udara lopticu vrlo cisto, ima servis koji mu omogucava da osvaja lake poene. Verovatno najcistije udara lopticu na turu trenutno, ova podloga mu bas odgovara jer je nizak odskok pa su njegovi ravni udarci mnogo efikasniji. Dosta bi mu odgovaralo da se i finale igra u zatvorenim uslovima.

 

Mozda deluje tromo ali se krece odlicno, pametno pre svega. Prilicno je dugacak sto mu omogucava da lakse stigne neke lopte, a i ima solidnu anticipaciju.

 

U nedelju je pravi test za njega, nadam se bar da ce nam pruziti zanimljiv mec.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nije lako Dimitrovu, odigrao je 2 odlicna seta, ali je ostao na kraju praznih ruku. U svakom slucaju, dobar rezultat za njega nakon dugo vremena lutanja. 

 

Medvedev polako, ali sigurno postaje ozbiljan faktor. Defanzivno je vrhunski igrac, ima stabilne udarce i krece se izuzetno dobro. Sto je veoma vazno, jak je psihicki i igra odlicno pod pritiskom.  Trenutno izgleda kao najozbiljniji igrac iz mladje generacije. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, vanjabarsa said:

kad samo pomislim da ako pobedi i krene da sere o tome kako je to pobeda u ime svih majki bla,bla , bla ....

 

Jeste, no to je više društveno/socijetalni problem nego neko njeno foliranje/soliranje... Da ona prvo pobedi ovu sirovinu pa ćemo lako za spiku. 

 

Pa kako je brat Murat sprema za ovo finale? Varijacija nula, plan B nema, spin/slajs ostavila u svlačionici: cepaj ravno iz sve snage pa ako prođe, prođe :twak:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...