wrach Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Nusta se ne spusta na Milutinova, nije mi jasno zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Bogdanu je dobro dosla ova utakmica da se ispromasuje. Radice kad bude bilo potrebno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Birch openeth Birch closeth 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Klasa, braćo, klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Jel nema vise revijalnih tekmi? Smorio sam se... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 #birchagotgame Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 14-0 na pripremnim utakmicama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 4 minutes ago, mfmilan said: Da mu damo malo kredita - ima 7 asistencija. Ali jeste neverovatno da za, sad evo skoro 20 minuta, nije pogledao na kos. Edit: evo pogledao, i za malo ga polomio ovim sutem. Nije tu problem ni u šutu, ni u procentu. Problem je u govoru tela. Dečko je u teškom kanalu. Tih 7 asistencija ne deluje kao Jovićevee asistencije. Više deluju kao da želi da se otarasi i lopte i odgovornosti. Covek je u prvom poluvremenu bacio pas u kontri nekih 9 metara od saigrača kojem je uputio loptu. Olako je u rutinskom postavljanja napada izgubio loptu iz ruku 2 puta, a koš ni ne gleda kada može da uputi šut. Ne znam sta je sa deckom, ali se evidentnoa pati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 A sad - Vlade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 MVP dobija polomljenu flasu vinjaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 bogdanu ne prijaju ove previse relax utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) sarAnac je rekao pa ovo nije basket Edited September 6, 2019 by Swift Pancakez Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Šarenac: Bobi, digni ruku! Treba ovo prebaciti. Bobi: Ne znam, ja sam s druge strane. 😂 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 (edited) 4 minutes ago, mfmilan said: A sad - Vlade. "Svi se upisali sem Micica i Lucica." (Lucic 4 poena, Milutinov 0) Edited September 6, 2019 by mfmilan Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Proterasmo kombajn kroz pšenicu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ali koliko se oni zabavljaju na terenu tokom meča - to je ono najlepše! Nekad i preteraju ali nema veze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 3 minutes ago, Kastel said: Nije tu problem ni u šutu, ni u procentu. Problem je u govoru tela. Dečko je u teškom kanalu. Tih 7 asistencija ne deluje kao Jovićevee asistencije. Više deluju kao da želi da se otarasi i lopte i odgovornosti. Covek je u prvom poluvremenu bacio pas u kontri nekih 9 metara od saigrača kojem je uputio loptu. Olako je u rutinskom postavljanja napada izgubio loptu iz ruku 2 puta, a koš ni ne gleda kada može da uputi šut. Ne znam sta je sa deckom, ali se evidentnoa pati. Gomila gluposti. Stoji da nije gledao na koš danas, ali nemam osjećaj da je to produkt straha ili kakve patnje, već samo odluka da razigrava saigrače kad već ima prostora za to. Gotovo svaka njegova asistencija je nastala usljed probijanja prve linije odbrane i pronalaženja otvorenog igrača, ne vidim nikakvu želju da se otarasi lopte, već da pronađe najbolju opciju. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Steta sto odbrana nije tako transparentna kao napad,tj mnogim gledaocima nevidljiva.A mi odbranu peglamo jednako dobro kao napad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 22 minutes ago, Miki28 said: Muilutinov preko one stvari igra Covek je zakljucao reket , portorikanci nisu mogli da postignu nista deset minuta dok je on bio na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kastel Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Just now, OnionKnight said: Gomila gluposti. Stoji da nije gledao na koš danas, ali nemam osjećaj da je to produkt straha ili kakve patnje, već samo odluka da razigrava saigrače kad već ima prostora za to. Gotovo svaka njegova asistencija je nastala usljed probijanja prve linije odbrane i pronalaženja otvorenog igrača, ne vidim nikakvu želju da se otarasi lopte, već da pronađe najbolju opciju. Gomila gluposti. To nije samo ovaj meč. To traje ceo pripremni period kao i celo prvenstvo. To što ne vidiš je već do slabe percepcije koju imaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 mene brine smorenost milutinova ne bih da mracim sad, ali ne bih iskljucio ni neki sukob izmedju njega i salo-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdusko Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ova dominacija ubija psiholoski protivnike koji su pod presijom da moraju da odigraju bez greske da bi imali sanse i zato skidaju gace na prvi znak da ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdusko Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Spanci zreli da im vratimo za ono izivljavanje iz Slovenije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 3 minutes ago, Swift Pancakez said: mene brine smorenost milutinova ne bih da mracim sad, ali ne bih iskljucio ni neki sukob izmedju njega i salo-a Vidi se iz aviona da nesto ne stima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts