Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koliko važna 3 boda za Napredak. Do polusezone 2 utakmice. Partizan na strani + Radnički K. kod kuće. Tako da je ovo bila brutalna pobjeda. Živi su.

Posted
14 minutes ago, Drug Crni said:

BogUmi, moraće Partizanima da se vežu i ruke i noge u drugoj polusezoni, da bi Zvezda sprečila epsku bruku

Nemojte Zvezdaši da brigate, još u pokojnoj Jugi je postojao termin "Zvezdino proleće". :default_coffee:

Posted

Ne mora niko da nam vezuje udove, nemamo ni dovoljno dobar ni iskusan tim da izgura trku na duge staze. Još kad se Milošević vrati u Štutgart a Mijat nastavi da nas "oduševljava" odosmo dole.

Lepo je videti nas na vrhu ali bilo bi bolje da je CZ izgubila od nekog drugog dvaput, ovako se i Vojvodina približila.

Nego, nisam detaljno gledao utakmicu, voše sam pratio ali delovalo je da je onaj Sičendže (valjda sam pogodio) odigrao odlično pozadi. Je l' zaista bilo tako?

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Nemojte Zvezdaši da brigate, još u pokojnoj Jugi je postojao termin "Zvezdino proleće". :default_coffee:

Nema šta da brigam. Ja sam Zvezdi okrenuo leđa. 

Posted

Ja sam gledao juce, Partizan je i dalje smesan tim. Radnicki nije odigrao egal utakmicu i verovatno uzeo bod zbog tri stvari koje se ponavljaju godinama - luzerstva i nemogucnosti da napadas nekog ko se zove Zvezda ili Partizan cak i kod kuce dok nemas negativan rezultat, Simovica u odbrani (ja stvarno ne razumem da covek u 35 godina bude standardan i ispada smesan protiv svakog agilnijeg igraca) i ocajne konverzije sansi ko god da igra spica.

Posted

Ma mene kao zvezdaša ne brine prvenstvo i da smo još gori. Što je u jednu ruku i žalosno. Znam da ovaj Partizan neće dugo izdržat bez kiksa, dok Vojvodinu je smiješno i pominjat u nekoj trci za trofej. Dajem glavu da za naredni vikend neće uzet sve 3 boda i ako im želim to. Neka i njih malo, da se začini barem do marta neka fina slika tabele kao da smo zanimljivi i ako smo daleko od toga. Svi skupa krš veliki..

Posted

Partizanu odoše Milošević, Ugresic I Simić, bukvalno jedina nada za pfk je da dodju 2 kvalitetna stopera( to bi onda bio ozbiljan upgrade u odnosu na ovo trenutno) i da se Karabeljov ustali uz Vanju( ova situacija bi sigurno poboljšala odbranu).

Miloševica niko ne može zameniti, davace Kostić golove ali Milošević sve radi na terenu, dečko je stroj postao.

Jedini nacin da Milošević ostane je neko obestecenje od 3m uz tipa 40-50% naredne prodaje, ali ni to nije sigurnost da će on ostati.

Posted

Oduševljen sam Jovanom Miloševićem. Dečko igra kao da ima deset sezona iza sebe. Ima taj vic i lucidnost u nogama, a pritom pravi golgeter.

Igrač za A reprezentaciju. Ne za budućnost nego odmah. Ne za klupu nego za prvih 11. Rek'o sam šta sam rek'o. Pozdrav!