Jump to content

Recommended Posts

27 minutes ago, Howie Roseman said:

Mount opet povrijeđen. :lol_2:

Dati ga Evertonu ili West Hamu za 20 miliona čim se otvori rok.

Evo i Shaw obnovio povredu, njega za 15 Forrestu ili Southamptonu ako se vrate u PL.

Ja sam mislio da mi(Arsenal) imamo najgoru medicinsku ekipu...Kad ono...

Klasa od stopera i od covjeka. Veliki Rapha Varane. Steta za povrede ali pravi profesionalac. Jedini za kog mi je i zao sto odlazi.

E sad redom Martial, Shaw, Rashford, Lindelof, Maguire i ostale primadone na celu sa najvecom prevarom na klupi.

Sinoc posle meca sa Newcastle citam da treba ostaviti Amrabata i skontam u kojem smo k.... kada "navijaci" nakon jedne intervencije pisu hvalospjeve i da treba ostati a cutimo za cist penal nad Gordonom sto je napravio. Nije ni cudo da Martial ostaje 9 sezona, Shaw 10, Rashford 8, Maguire 5, Lindelof 6 itd itd. 

Standardi nikad nizi. Stadion u katastrofalnom stanju, trening kompleks takodje. Tim prepun mediokriteta, neznalica na klupi.

11 godina ce se ubrzo pretvoriti u 20 pa u 30 sa ovakvim sistemom.

Nadam se da ce INEOS imati petlju da sve razjebu i udare jake temelje

Edited by Miki28 Teoljub
typo

8th in the league. 
Negative goal difference. 
Out of the CL in group stages 

4-0 to Brentford 
7-0 to Liverpool
6-3 to City 
3-0 to City
3-1 to Villa
3-0 to Sevilla
3-1 to Brighton 
3-2 to Galatasaray
4-3 to Copenhagen 
3-0 to Newcastle
4-0 to Brighton
3-0 to Bournemouth
4-0 to Palace

Izmedju ostalog ovo gore navedeno a imalo bi jos stosta da se napise.

Najveca prevara od menadzera koja je krocila na OT posle SAF-a. Krivicno ga treba goniti.

Edited by Miki28 Teoljub
typo

Bruno juče odigrao najbolji meč od sezone 2020/21, fenomenalan je bio, takav Bruno nam treba iz utakmice u utakmici da se borimo za 2 najvažnija trofeja.

Onana primio sličan gol kao de Gea u prošlosezonskom finalu, unovčiti ga sada ili dovesti nekog poput Ramsdalea pa da se 2 solidna golmana bore za mjesto u startnoj postavi.

Martinez odličan, kad bi Shaw i on odigrali čitavu sezonu bez povreda vjerujem da bi lagano izborili plasman u LŠ.

Za trenera dovesti McKennu i dati mu makar 3 sezone podrške a ne tjerati ga nakon 2 mjeseca pa makar i 15. bili na tabeli, nemoguće je 6 puta zaredom pogrešnog trenera dovesti, problem je u okruženju u kom se nalazi taj trener. 

Ne bih imao ništa protiv ni da McKenna ode u Brighton da se još koju sezonu kali (u Chelsea ako planira onda ga moramo mi sad uzeti), a ostaviti ten Haga još tu jednu sezonu ugovora što ima pa ga je lako otpustiti nakon 5. kola ako se nastavi sa lošim igrama u ligi, kao što je to Abramovich radio.

• 2 weeks later...