dr sleep Posted Sunday at 06:08 PM Posted Sunday at 06:08 PM Tuga. Sreca pa me od tekme sa evertonom savrseno boli ku*ac za ovu grupu gradjana na celu sa trenerom. 1
BattleBender Posted Monday at 12:05 PM Author Posted Monday at 12:05 PM (edited) Je l ste gledali utakmicu? Odlicno smo odigrali. Da Ugarte nije izgubio loptu kao klen u prvom poluvremenu, Villa ne bi stvorila sansu, ne bi prmiirisala do nase trecine. Sa sve tom izgubljenom loptom, i kasnije golom, su imali manje od 10 dodira na nasoj trecini. Dali su gol tako sto su panicno ispucali loptu (na kocku) i lopta zavrsila na grudi nekog od njih, gurnuo loptu na stranu i onda je Rogets bacio magiju. Prvi gol je mogao da odbrani neki legendarni golman, pa ajde necemo da zameramo, drugi gol brani svaki iole solidan golman u PL. Nego ajde, mlad je, ima vremena. Drugo poluvreme je takodje bilo slicno. Inace Licha Martinez na veznjaku... za tih 45 minuta koliko je igrao, odigrao bolje nego bilo koji nas veznjak u poslednjih par godina. Iskreno se nadam da ce on tu igrati. Ugarte nema sta da trazi na terenu, sa ovom Amorim taktikom. Bolje da gledamo da to uvalimo negde za 20,25 miliona dok jos moze. Taj moze samo da igra u nekom veznom redu sa 3 igraca, gde nece da bude odgovaran za veliki deo terena. Nema kapacitet. Mount igra odlicno, kao i Cunha. Brine me Dorgu, i plasim se da vec od sledece godine cemo da razmisljamo (i gledamo u nebo) da li moze nekom da se uvali. Treba mu dati jos do kraja sezone da se vidi neki napredak, ukoliko se ne vidi, mora da se trazi novi igrac tu. Debitovali Fletcher i Lacey, to je odlicno. Ja uopste nisam nezadovoljan partijom. Ove sezone nisam ni ocekivao top5. Nemamo bre tim, dubinu. Mi smo onaj tim na PES-u, to kad udjes u formaciju sa strane vec od pola liste krecu igraci sa ispod 75 overall, neki i ispod 70. Igras ML, dodje ti umor, neka povreda, suspenzija, lose "raspolozenje" jebao si jeza u ledja. Edited Monday at 12:06 PM by BattleBender 1
ojzibb66 Posted Monday at 01:40 PM Posted Monday at 01:40 PM Gledali nego sta 😁 Nemam problem sa kritikama, al ovu je ManUtd stvarno solidno igrao, iako je poraz na kraju. Po meni je Dorgu odigrao dobar mec, u trepavicu pogodio Kunju kad je ono promasio za 2:2... Heaven isto dobar, Joro jos prije par kola je ovako usrao za gol jer nije bio agresivan i nije bio blizu igraca. Sinoc mu 2x isti igrao cini istu stvar, neinteligentno skroz... Brine odsustvo Bruna, ne zato sto ce nam on kao sam po sebi faliti (vise puta sam pisao da mislim da je on slika i prilika ovog tima i njegovih dometa i da smo ga trebali prodati prvom prilikom), nego zato sto su i zamjene provrijedjene (Mainoo povreda(koji baksuz, prvi put ove sezone se Bruno povrijedi, i umjesto da konacno zaigra u prvom timu, i on se povrijedi...), Kazemira suspendovan (on se valjda bar treba vratiti). A Ugarte stvarno uzasno izgleda. Bukvalno veznjaka krstenog nemas, krpice Martinez jer prosto nemamo nikog osim omladinaca... Da li Mount moze tu silom prilika, koju dvojicu covjek da upari... Opet smo u drugom presli na 4-4-2, ali za ovu formaciju mnogo nedostaju iskusniji stoperi kao De Liht il Glavonja. Protiv Njukasla se ne bih iznenadio za bilo koji ishod, prosto smo nepredvidivi. Pise da se su Siti i Junajted u trci za Semenja, odlican igrac al fali veznjak kao hljeb nasusni...Tu su se pominjali Neves i Galager kao povoljnije opcije, bas me interesuje koji potez ce Amorim povuci u Januaru... 1
BattleBender Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago (edited) S obzirom da je sezona vez brige, dodje mi da navijam da svaku od pocetka gubimo. Barem gledamo kako igraju fudbal... Edited 15 hours ago by BattleBender
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vrlo retko sam gledao Junajted ove sezone. Sinoć međutim jesam. Utisak mi je koliko je to zapravo jedna prosečna ekipa. Skup prosečnih igrača bez ijednog jedinog top fudbalera, igrača top klase. Nema Junajted nijednog rasnog golgetera, strelca. Niko tu ne "garantuje" 20+ golova u sezoni. Krila/ving-bekovi ne mogu da naprave višak. Vezni red operisan od bilo kakve kreativnosti. Osrednji defanzivci, prosečan golman. Na sve to dodaj ovu Rubenovu taktiku i utisak o bledunjavosti je kompletan. Rezultati su svakako bolji od utiska i kvaliteta fudbala.
Recommended Posts