BattleBender Posted September 3 Author Posted September 3 https://x.com/UTDKlaus/status/1962934680090726525?t=9iyciG3rn03Y26qcyejupg&s=19
Miki28 Lakers in 5 Posted Sunday at 04:45 PM Posted Sunday at 04:45 PM I definitivno. Da je srece pa da nikad nije ni dosao. 1 1 1
ojzibb66 Posted Monday at 09:01 AM Posted Monday at 09:01 AM Meni prvenstveno nije jasno kako je on dogurao do ovog nivoa fudbala, Ajaks, Inter, ManUtd, toliko neartikulisane, negolmanske pokrete ima, nevjerovatno... Entoni najpreplacenije pojacanje u istoriji, Onanin transfer je nagori sigurno, mada ima konkurenciju. Ne znam kakav je belgijanac, al ne treba sad mrsiti muda i nastavljati se glupirati sa turcinom, daj da vidimo sta zna kad smo ga vec preplatili toliko... Ja sam i dalje misljenja da se ovaj tim moze prodajom Bruna i dovodjenjem kompatibilnijeg igraca, i neforsiranjem Daloa u prvu postavu, jer je on prosto ne zasluzuje nicim. Osim sto mu je trener zemara. 3
Урош19 Posted Tuesday at 07:03 AM Posted Tuesday at 07:03 AM (edited) On 9/6/2025 at 6:28 PM, Howie Roseman said: Uz Sancha najgori transfer u istoriji kluba. Što se tiče potpisivanja Onane: Don't cry smile because it's over, smile cry because it happened. Edited Tuesday at 07:03 AM by Урош19 1
Howie Roseman Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Bayindir će biti starter protiv Cityja, da unaprijed znamo da je svaki korner stopostotna šansa za protivnika. Sa druge strane očekujem da Donnarumma bude starter za City iako je i njemu to prvi meč. Mount se povrijedio pa možda konačno vidimo Šeška od prve minute, ali i tu očekujem neku briljantnu ideju poput Zirkzeea od prve minute a da napadač od 75 miliona i dalje igra po 15 minuta. 1 1
Recommended Posts