BattleBender Posted Wednesday at 10:45 AM Author Posted Wednesday at 10:45 AM https://x.com/UTDKlaus/status/1962934680090726525?t=9iyciG3rn03Y26qcyejupg&s=19
Howie Roseman Posted Saturday at 04:28 PM Posted Saturday at 04:28 PM Uz Sancha najgori transfer u istoriji kluba. 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 04:42 PM Posted Saturday at 04:42 PM Sta pije kafana? Najgori golman u istoriji
Miki28 Lakers in 5 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago I definitivno. Da je srece pa da nikad nije ni dosao. 1 1
ojzibb66 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni prvenstveno nije jasno kako je on dogurao do ovog nivoa fudbala, Ajaks, Inter, ManUtd, toliko neartikulisane, negolmanske pokrete ima, nevjerovatno... Entoni najpreplacenije pojacanje u istoriji, Onanin transfer je nagori sigurno, mada ima konkurenciju. Ne znam kakav je belgijanac, al ne treba sad mrsiti muda i nastavljati se glupirati sa turcinom, daj da vidimo sta zna kad smo ga vec preplatili toliko... Ja sam i dalje misljenja da se ovaj tim moze prodajom Bruna i dovodjenjem kompatibilnijeg igraca, i neforsiranjem Daloa u prvu postavu, jer je on prosto ne zasluzuje nicim. Osim sto mu je trener zemara. 1
Recommended Posts