Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni prvenstveno nije jasno kako je on dogurao do ovog nivoa fudbala, Ajaks, Inter, ManUtd, toliko neartikulisane, negolmanske pokrete ima, nevjerovatno... Entoni najpreplacenije pojacanje u istoriji, Onanin transfer je nagori sigurno, mada ima konkurenciju.

Ne znam kakav je belgijanac, al ne treba sad mrsiti muda i nastavljati se glupirati sa turcinom, daj da vidimo sta zna kad smo ga vec preplatili toliko...

Ja sam i dalje misljenja da se ovaj tim moze prodajom Bruna i dovodjenjem kompatibilnijeg igraca, i neforsiranjem Daloa u prvu postavu, jer je on prosto ne zasluzuje nicim. Osim sto mu je trener zemara.

• Like 3
Posted (edited)
On 9/6/2025 at 6:28 PM, Howie Roseman said:

Uz Sancha najgori transfer u istoriji kluba.

Što se tiče potpisivanja Onane:

Don't cry smile because it's over, smile cry because it happened.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted

Bayindir će biti starter protiv Cityja, da unaprijed znamo da je svaki korner stopostotna šansa za protivnika. Sa druge strane očekujem da Donnarumma bude starter za City iako je i njemu to prvi meč.

Mount se povrijedio pa možda konačno vidimo Šeška od prve minute, ali i tu očekujem neku briljantnu ideju poput Zirkzeea od prve minute a da napadač od 75 miliona i dalje igra po 15 minuta.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Da li Amorim ima onu stvar da ovog Bruna izvede na poluvrijeme? 

Zaista skandalozno sta radi lik.

Bukvalno su nam Saudijci dali mogucnost da se spasimo ali ne.

Edited by Miki28 Lakers in 5
edit
Posted
1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Gledaj ti tu smrdu sa brojem 23. Goni ga bre u pm vise

Nije smio nikad više zaigrati nakon finala Lige Evrope a on nama starter svaki meč, Amorim će i zvanično sahraniti ovaj klub.

Posted (edited)

Igrači beskrvni, bez želje, čekaju da prođe vreme i mole boga da prime što manje. Trener katastrofa, ćelava prevara je bio bolji od njega, što dovoljno govori. Svima bih rebnuo bar 50% nedeljne plate za ovo, a ostatak da daju u dobrotvorne svrhe... 

Edited by Issey
  • Like 1
Posted

Nece on jos dugo. Da liku Bruno igra po 90 kada je najgori na terenu a ovo je vec 2 u 4 meca u PL da je najgori i ne smije da ga izvede.

Luke Shaw 4 utakmice u PL i u svakoj srarter, odvratan. Igra jer igra lijevom nogom. Sve jasno oko sistema.

Mbeumo je odlican. Sesko se bori, bice on opasan kada se bude igralo na njega a ne na LB. Danas jedno 15 centarsuta i svaki su promasili Seska i njegovu kretnju, nerijetko pogadjalo 1 igraca Sitija.