Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zalaufalo se i oko rjesavanja ove cetvorice, kod Rashforda postoji i penal koji bi Barsa platila ako ga ne otkupi, nije visok kao za Sanca (5 miliona) ali postoji.

Betis navodno pritisce za Entonija, i Juve isto tako za Sanca...

Abola pise da smo opet zagrizli za Svedjanina/Madjara, al djeluje mi kao pumpanje cijene i opomena za Arsenal da podigne ponudu.

Nisam siguran da je ovaj belgijanac opcija za prvog golmana, ili pak rezervni  za pocetak. Za veznjaka iz Valensije nema novosti, od napadaca se pominje Sesko, lets see...

Posted

Nismo se usrećili sa mladim napadačima u zadnje vrijeme ali navijam da dovedemo Šeška, oduševio me svojom tehnikom šuta na prošlom Euru i zna da igra glavom što mi je uvijek veliki plus kod napadača.

Tražio ga je i Arsenal ali za njih ima mnogo više smisla da dovedu igrača koji je već na vrhuncu kao što je Gyokeres, a Šeško je još uvijek malo sirov i više je za ekipu poput naše sa kojom može zajedno rasti pa da za 2-3 zaprijetimo ekipama koje su trenutno daleko iznad nas.

Ako postoji šansa da se dovede Donnaruma mora se iskoristiti, takvim igračima se daje plata od 250k sedmično a ne nesrećnim Rashfordu i Sanchu.

Samo da Onana i Hojlund više ne budu starteri, toliko su mi se ogadili da je pitanje da li bih mogao gledati meč protiv Arsenala ako se samo jedan od njih dvojice nađe u startnoj postavi.

A kog veznjaka da dovedemo stvarno nemam ideju, možda pokušati sa tim Guerrom iz Valencije, samo je bitno da je tehnički potkovan a ne da je operisan od fudbala kao Casemiro i Ugarte.

Posted (edited)

Bukvalno cemo mozda za 20,30 posto da budemo bolji ako ne dovedemo veznjaka. I meni nije jasno kako to nije jasno svima u klubu. I na kraju sezone ce da bude ponovo seca knezova i ponovo da neki igraci underperform-uju. Dok ne resis sredinu ne znas ni odbrana no napad da l su ti krsteni. Nego United je to, pa ne mozes da budes sokiran, u normalnim okolnostima bi bio sokiran sto tim sa ovim problemoma ne dovodi veznjaka 

Zirkzee zaista nisu toliko losa resenja, nisu za top3, ali nisu toliko loši, pogotovo kad imas Cunha-u i Mbuemo-o koji su dali preko 15 golova prosle godine i u top10 su GA. 

Sredina je haos. U svakom smislu, niti imas komplementarnost, niti kompatibilnost , niti dubonu, niti noge ...

I to ima efekat kao da uzmes klimavu drvenu stolicu i stavis je u mokru zemlju, pod kosinu, kad hoces da sednes, pored reke npr. Pa posle loš onaj ko seo, loša reka...

Edited by BattleBender
  • Like 1
Posted

Izgleda Sesko dovodimo. Od dvih napadaca poninjanih, poslednji kojeg sam želeo. A jos grdje, uopste nisam za to da dovodimo napadača. Hojlund i Zirkzee su good enough za ovo stanje u kojem smo.

Posted

Prodajemo Hojlunda nakon jedne loše sezone, u disfunkcionalnom timu. Dečko ima 22gpd. Jurili smo igrača sličnog profila koji je u tim godinama igrao Championship i dao 20 golova na 60 utakmica u Championshipu...

Bezvezarija...

Sa druge strane, Casemiro i dalje gubi lopte zbog svoje tromosti na sredini terena, kao kad čiča dodje u školsko, pa ga briga da l ce da pobedi ili izgubi...  Bitno da se sklonio od žene...

Posted

Ja Hojlundu i dalje vjerujem, vidi se da se sad na pripremamam i fizicki dotegao, sa Kunjom i Mbuemom iza sebe i on ce izgledati bolje. Protiv Vest Hema je imao jedan sjajan trk gdje je pretrcao stopera kao cunj, doduse razvalio po lopti pa pogodio stativu. Mlad je on jos, jedino sto u odnosu na Seska nema igru glavom, slab je u tom segmentu. Ja sam i dalje misljenja da Sesko nema veci plafon od Hojlunda, i da je veliko pitanje da li bi to bio veliki upgrade i vrijedan tih para... Doveo bi golmana i veznjaka za te pare, i Bog da te vidi...

Kako Kazemira ne pokupi brat CR7 ili neko, klasicni jedac plate i smetalo. Jedino sto nije kancer u timu ali nepotreban skroz.

Vidim da ljudi pricaju kako Seku Kone odusevio na treninzima pa  navodno odustali od pozajmice - nije odigrao ni minut, djeluje da on nece igrati ove sezone.

Dorgu najbolji igrac u ova dva meca, rilja napred kao lud, sparta samo tako po strani.

Ova dva meca djeluju obecavajuce, gledao sam dijelove meceva, skroz drugacije to izgleda nakon priprema, energicnije dosta. Mazraui ima neku manju povredu, Zirkze isto, Onana isto van  tima (da je srece da se i ne vrati)...

Sad u nedjelju u 23h protiv Evertona, dobar termin da se odgleda, a i Mbuemo ce debitovati po najavama

• Like 1
Posted

Ja ne mislim da je Holund world class talenat, ima on tehnickih rupa. Nema fudbalski trk na vrhovima prstiju, pogotovo bez lopte. Nema rutinu da se nudi za pas i da odigrava na prvu, da se otvara u razlictim uglovima. To je jaaaaaaaaaaaaaaaaaaako potcenjen kvalitet za napadace. Btw, jedan od razloga zbog cega mislim da je Vlahovic daleko od elitnog fudbalskog talenta, i da je suludo nahajpovan. Rekao bih da su jako slicni, Vlahovic bolje ulazi u loptu pri sutu, maaaalo je bolji na centarsutevima (ali to je bas beznacajno). Sa druge strane Hojlund je bolji u koriscenu desne noge i ima veci speed. Akceleracija im je slicna, ali Hojliund ima (fm-ovski receno) bas jake pace.

Ipak ono sto se meni svidja kod Hojlunda, i sto navodi da svakako moze da se dovede do nekog reda je cinjenica da je dobar momak. Profesionalac, nije sancho sarlatan pajac.
Po hiljaditi put, Skandinavac, redak je broj Skandinavac koji ce da potonu zato sto su mentalno slabi. I svidja mi se njegov govor tela kad mu ne ide dobro. A celu sezonu mu nije islo dobro. Pokazuje frustracije, nije presrecan, nije indifirentan, ali ne klone, nastavlja da se trudi, niti pokazuje frustracije prema saigracima, na način da su mu oni krivi za bilo šta. I nastavlja da radi ono sto radi... Ima da sutne na svoj nacin i ppored cinjenice da nije dao gol 8 utakmica.
Sesko... nisam ja njega gledao mnogo, ali sam par puta video da se usrao kao najgori 1v1. Jako pausalno i neupuceno pricam, nisam gledao momka mnogo, ali mi deluje kao osiljeni  i umisljeni dziberko, kojji svojim stavom na terenu generise pritisak da bude HIM. Him nivoa CR-a, Ibrahimovica itd... A sa time se nosi tako sto se usere na EP kad ide 1v1 i sutne loptiu, kao ja kad sam sutnuo loptu na školskom turniru, na Pašinoj česmi, poslednji minut, polufinale celog turnira, 1v1 sa golmanom, mi šesti razred, oni osmi razred (prvi favoriti). Usro sam se kao najgori, iz straha sam nalego nazad telom, svaki vrh roštiljskog dima iz Leskovca je video kako ću da šutnem 2 sekunde pre nego sam šutnuo. I da ću pored toga kljakavo da šutnem taj unuturašnji felš.

Ima Sesko taj šut iz kolena, iz mesta, kako god. Ima taj leteći odraz kod igre glavom, sve je to super. Ali preraso sam više te ideje o igračima na osnovu izolovanih kvaliteta. Pogotovo kad dolaze iz Nemačke lige...