ojzibb66 Posted July 21 Posted July 21 Zalaufalo se i oko rjesavanja ove cetvorice, kod Rashforda postoji i penal koji bi Barsa platila ako ga ne otkupi, nije visok kao za Sanca (5 miliona) ali postoji. Betis navodno pritisce za Entonija, i Juve isto tako za Sanca... Abola pise da smo opet zagrizli za Svedjanina/Madjara, al djeluje mi kao pumpanje cijene i opomena za Arsenal da podigne ponudu. Nisam siguran da je ovaj belgijanac opcija za prvog golmana, ili pak rezervni za pocetak. Za veznjaka iz Valensije nema novosti, od napadaca se pominje Sesko, lets see...
Howie Roseman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nismo se usrećili sa mladim napadačima u zadnje vrijeme ali navijam da dovedemo Šeška, oduševio me svojom tehnikom šuta na prošlom Euru i zna da igra glavom što mi je uvijek veliki plus kod napadača. Tražio ga je i Arsenal ali za njih ima mnogo više smisla da dovedu igrača koji je već na vrhuncu kao što je Gyokeres, a Šeško je još uvijek malo sirov i više je za ekipu poput naše sa kojom može zajedno rasti pa da za 2-3 zaprijetimo ekipama koje su trenutno daleko iznad nas. Ako postoji šansa da se dovede Donnaruma mora se iskoristiti, takvim igračima se daje plata od 250k sedmično a ne nesrećnim Rashfordu i Sanchu. Samo da Onana i Hojlund više ne budu starteri, toliko su mi se ogadili da je pitanje da li bih mogao gledati meč protiv Arsenala ako se samo jedan od njih dvojice nađe u startnoj postavi. A kog veznjaka da dovedemo stvarno nemam ideju, možda pokušati sa tim Guerrom iz Valencije, samo je bitno da je tehnički potkovan a ne da je operisan od fudbala kao Casemiro i Ugarte.
BattleBender Posted 18 minutes ago Author Posted 18 minutes ago (edited) Bukvalno cemo mozda za 20,30 posto da budemo bolji ako ne dovedemo veznjaka. I meni nije jasno kako to nije jasno svima u klubu. I na kraju sezone ce da bude ponovo seca knezova i ponovo da neki igraci underperform-uju. Dok ne resis sredinu ne znas ni odbrana no napad da l su ti krsteni. Nego United je to, pa ne mozes da budes sokiran, u normalnim okolnostima bi bio sokiran sto tim sa ovim problemoma ne dovodi veznjaka Zirkzee zaista nisu toliko losa resenja, nisu za top3, ali nisu toliko loši, pogotovo kad imas Cunha-u i Mbuemo-o koji su dali preko 15 golova prosle godine i u top10 su GA. Sredina je haos. U svakom smislu, niti imas komplementarnost, niti kompatibilnost , niti dubonu, niti noge ... I to ima efekat kao da uzmes klimavu drvenu stolicu i stavis je u mokru zemlju, pod kosinu, kad hoces da sednes, pored reke npr. Pa posle loš onaj ko seo, loša reka... Edited 17 minutes ago by BattleBender
Recommended Posts