HAMMER Posted June 14 Posted June 14 uzmite martineza da matira protivnicke gose. bolji je od pantele.
Polivalentni Stevica Posted June 20 Posted June 20 Izgleda da je Karneseki meta za novog golmana,dok Onana će možda u Monako.
Howie Roseman Posted June 20 Posted June 20 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Izgleda da je Karneseki meta za novog golmana,dok Onana će možda u Monako. On bi koštao preko 40 miliona evra, a za golmana nikad ne bih dao preko 20 miliona osim ako se ne dovodi neko poput Donnarumme ili mlađeg Courtoisa. Monaco bi svakom čestitom navijaču Uniteda postao drugi najdraži klub ako bi uzeli tog kamerunskog klauna. 1
ojzibb66 Posted June 24 Posted June 24 Za Onanu bi bilo kakav vid obestecenja bio premija. Karneseki nije vredan tog novca, prosto rijetko ko preplacuje golmana osim ako je Nojer il Kurota, gen talent. Mbuemo djeluje da ce biti pazaren, povecana je ponuda, to bi bio drugi igrac zavrsen u navali, problem je sto se nijedan od ovih nepozeljnih nije zabiciklao bilo gdje... 1
Miki28 Lakers in 5 Posted June 24 Posted June 24 (edited) Citam da je NF odbio ponudu od 45 miliona £ za Elangu. Elanga kojeg smo prije 2 ljeta prodali za 15 miliona £. Garnacho, Rashford, Antony, Sancho su na prodaju a nijedan od njih nece ni primac toj cifri koju je odbio NF za Elangu. Golman koga je Inter doveo za dz, uvali nam ga za 50 miliona a za kojeg cemo mi morati da platimo drugom timu da ga uzme. Zlo i naopako. Edited June 24 by Miki28 Lakers in 5 edit 1 1
Howie Roseman Posted June 26 Posted June 26 Izgleda da će Sancho u Juventus, Antony vjerujem da će u Betis, još kad bi uspjeli Rashforda prodati skupili bi novac za napadača i nekog jeftinijeg veznjaka. 1
McLeod Posted July 7 Posted July 7 Neki deep lying playmaker ovo malo sto sam ga gledao, moze da bude dobar igracic, da donese stabilnost na sredini. Ovo je bas nekarakteristican potpis za Post-Ferguson Junajted.
ojzibb66 Posted July 7 Posted July 7 Cijena vjerovatno nije visoka, 20-25 miliona, odlican transfer, jos jedan igrac pun intenziteta poput novopridoslog brazilca i ocekivanog Mbueme... Kad bi ga uporedjivao sa nekim igracem u Evropi, meni dosta licic Mainoo-u... Sta li sad sa njim planiramo, da necemo i njega unovciti...
ojzibb66 Posted July 9 Posted July 9 Niko se ne oglasava po pitanju Guerre, a i pregovori sa Mbemom predugo traju, opet mimo Kunje nijednog novog dolaska a ni odlaska. Meni je skroz nelogicna transfer strategija sa javno objelodanis da su igraci na prodaju (Sanco, Entony, Resford), pa jos nisu ni na pripremama, naravno da ce potencijalni kupac spustiti cenu je zna da igraca nemas u planu. Tako i za kupovinu redovno placamo ManUtd taksu, pa ce nas i za Mbuema oderati ako i sami ne odustanemo na kraju...
Miki28 Lakers in 5 Posted July 12 Posted July 12 I dalje su Rashford, Antony, Sancho, Shaw i kompanija u klubu. Nema pojacanja🤦♂️ 1
ojzibb66 Posted Monday at 08:30 AM Posted Monday at 08:30 AM I jos se Onana povrijedio i propustice kompletne pripreme. Tek ga sad niko nece uzeti. Kako se arapi ne zakace na bar jednog od igracau ManUtd, Kazemiro mi djeluje kao idealan fit...
Miki28 Lakers in 5 Posted Monday at 12:05 PM Posted Monday at 12:05 PM 3 hours ago, ojzibb66 said: I jos se Onana povrijedio i propustice kompletne pripreme. Tek ga sad niko nece uzeti. Kako se arapi ne zakace na bar jednog od igracau ManUtd, Kazemiro mi djeluje kao idealan fit... Onana krenuo sa Luke Shaw/Phil Jones specijalom.
Miki28 Lakers in 5 Posted yesterday at 01:01 PM Posted yesterday at 01:01 PM Znaci Cunha i Mbeumo za sada. U klubu i dalje Antony, Rashford, Onana, Shaw, Garnacho, Sancho. Pominju se Juve i Inter za Sancha, AV za Garnacha. Rashford zbog sulude plate moze samo otici na pozajmicu 1
BattleBender Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago Daj bre nekog veznjaka, je l su ljudi normalni kad traze napadaca. Tu su Cunha, Zirkzee, Hojlund, Mbuemo,Obi Martin. Ne moz mi da tripujemo sad da smo za titulu. Pa da nam treba napadac da zokruzi pricu. Zirkzee uz Cunhu i Mbuemo je sasvim dovoljno. Pa cak i Hojlund. Imamo Amada. Sve i da ostane Garnacho, to je vise nego dobro pokriveno... Sredina: Ugarte, Mainoo,Bruno, Holyer, Moiunt, Casemiro.. slabo je to. Daj nesto da se nadamo za top6. Ako ne pokacamo sredinu idemo ponovo na 8-14 mesto 1
dr sleep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako ostane onana na golu nema se cemu nadati. Golman je must da se dovede. I da se rastjera bagra naravno.
Howie Roseman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said: Pozajmica+opcija za kupovinu🤦♂️ Plaćaju čitavu platu, bolje od toga nismo mogli izvući. Da za Sancha izvučemo 15 miliona evra, Antonyja 30, Garnacha 45 i možemo još 2-3 pojačanja dovesti.
Miki28 Lakers in 5 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Howie Roseman said: Plaćaju čitavu platu, bolje od toga nismo mogli izvući. Da za Sancha izvučemo 15 miliona evra, Antonyja 30, Garnacha 45 i možemo još 2-3 pojačanja dovesti. Nismo zbog jbn plate. Jeste da mi je preko one stvari Rashforda ali da ima normalnu platu itekako bi se recimo Newcastle, Villa zainteresovali za njega i platili fine novce. U Barseloni je jasno da se nece naigrati a i da to bude slucaj, Barca ce sledece ljeto dovesti neko krilo te ovo je samo plan B iza Raphinhe i Yamala za ovu sezonu a onda imamo opet problem sledece ljeto. Sto se Sancha tice, pominje se Juve kod njihovih insajdera, nekih 17 miliona € transfer Inace igrali smo protiv Leedsa 1 prijateljsku, tj bolje reci "igrali smo". Oci krvare
ras kass Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 22 minutes ago, Howie Roseman said: Plaćaju čitavu platu, bolje od toga nismo mogli izvući. Da za Sancha izvučemo 15 miliona evra, Antonyja 30, Garnacha 45 i možemo još 2-3 pojačanja dovesti. Malasia mozda 7,8 miliona. Shaw, Casemiro, Onana nece nigde ocigledno. 1
Recommended Posts